0 oy
157 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,313 puan) tarafından

Story çıkınca anlık postu azaldı hadi bakalım alırım anlıkları 🥰 benim işler bitti çay sefası 

image

12 Cevaplar

0 oy
önce (9,602 puan) tarafından

eline sağlık, benim de arkadaşım gelecek onu bekliyorum. 

image

kurus yaptım inşallah beğenir 😅
önce (635 puan) tarafından

O ney kiz bizim corum koftesine benziyo 

önce (11,313 puan) tarafından

Eline sağlık çok severim 😅

kaynanamdan öğrendim ben, araplar yapıyor burda. bulgurlu patatesli bir şey 😅

Bizdede gırıs derler sadece bulgurdan yaptığımızda oluyor 

kurus ve çöç diyorlar burda

kaynanam içli köfte gibi de yapıyor bunu, içine kıyma da koyuyor bazen

-Reklam-
0 oy

Afiyet olsun hayatim 

Isler bitmedi zaten yeni yeni kendime geliyorum ortaligi toparladim bulasik makinasini falan bosalttim evi havalandirdim dinleniyorum annem izne cikti izindeyken salamur yapragini cikarda sariyim sen saramazsin bu gidisle dedi benim de canima minnet yikadim yapragi suzuluyo bi de kuzenimi getirecek 15 tatil diye kiz sıkılıyormuş evde zor bi donemden geciyo iyi oldu onlari bekliyorum binmisler otobuse bi kendimi kaldirabilirsme odalara hizli bi supurge tutcam 

Sağol kuzum yorma kendini hallolur sağolsun iyi düşünmüş annen 

Aman saldim valla gulum kis gunu zaten hava karanlik basıyor beni gunu geçiriyorum su donemde sadece yaz gelsin esimle guzel bi temizlik yapariz oyle de dogururum diyorum bu sene de boyle olsun hep temiz olacak degilim ya dogumdan sonra yaparim 

Ben yata yata 9 ay bitirdiğim için garip gelmiyor valla kuzum yapılır takma 

0 oy
önce (165 puan) tarafından

Yatak döşek yatıyorum çok hastayımmmm

önce (3,137 puan) tarafından

Valla yıllardır ben... sanada kırgın deilim  papatya adı altında eşe dosta sitem ediyorum🤣

+1

Güzel sitemmiş 😂

Geçmiş olsun neyin var

1 haftadır öyle bi grip olmuşum ki öksürmekten ciğerlerim sökülrcek gibi. Antibiyotik kullanıyorum geçmiyor. Hamileyim serum iğne de yapmıyorlar.

Hamilelikte zararı varmı bilmiyorum araştır toz zencefil bal iyi geliyor yada limonlu yaş zencefille çay yap iç canım 

0 oy
önce (92 puan) tarafından

image

hamile kahvaltısı çay yumurtalı ekmek☕ hava buzzz❄️ hele ki sobalı ev😫 

Afiyet olsun sobalı evdeki sıcaklık farkı insanı hasta ediyor ya

0 oy
önce (4,023 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ☺️ ben kendimde değilim dün  ve önceki gün çok yorulmuşum çoktan  uyandım ama hala gözlerim kayıyor uykum var zor ayaktayım 😶kahvaltı bile yapamadım yorgunluktan çocukarla verdim bişiler bende şimdi çay demini aldı içeceğim inşallah kahvaltı eşliğinde🤲

Teşekkür ederim canım

Vallahi yorgun değilim ama bende uykusuzum ya gece midem tuttu 2 den 5 e kadar inletti ağrıdan 

0 oy
önce (511 puan) tarafından

Basım cok agrıyor evın ıcınde dolanıp duruyorum evı temızlıcem basım hafıflerse

Geçmiş olsun başını ağrıtan ne 

önce (511 puan) tarafından

Basımı ağrıtan ne bılmıyom artık ama sana yazdıktan sonra da dlgalgaz alarmı pttu

önce (12,819 puan) tarafından

Esma senin tansiyonun fln mı var acaba sürekli başın ağrıyor..  eşim de öyleydi ondan biliyorum 

0 oy
önce (304 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kahvaltı yaptık oglusumun ödevleri var biraz onları tamamlayıp işlere baslayacagim.. yarın eşimle işlerimiz olduğu için akşamdan oglumu anneme  bırakacam.. çok iş var ama ben oturuyorum 😂

Yarın benimkininde izin günü bakalım nereye gidelim diye tutturacak 😅

önce (304 puan) tarafından

Bizim gezme pazar olur yarın sınavı var çünkü ☺️

0 oy
önce (1,481 puan) tarafından

Maşallah Çalışkan hatun afiyet olsun benim mutfak duruyo çamaşır makinada evi supurmeye calisiyorum saat 3e kadar anca bitiyo isim biraz hasta oğlum enfeksiyon kalmış idare ediyoruz öyle burada hava güzel 

Çok geçmiş olsun canım kolay gelsin bende montları attım onlar makinede birde yemek derdi kaldı işte

önce (1,481 puan) tarafından

Yemegim dünden var patatesli bulgur yaptım biz severiz önüne bı tarhana çorbası yapicam yeter Halim yok

0 oy
önce (7,827 puan) tarafından

Afiyet olsun🌸 işleri hallettim oğlum ile hazırlandık sinemaya gideceğiz ezanın okunmasını bekliyorum namaz kılıp hemen çıkacaz.

Teşekkür ederim canım 💐 iyi eğlenceler size 

0 oy
önce (4,481 puan) tarafından

Afiyet olsun🌸 Bu parmaklı üstlerden bende de var, kızım her gördüğünde kolun yırtılmış, diksene diyor 😅

Teşekkür ederim 💞 yaaa akıllı bıdık bende kolu geniş iki elbisem vardı onların altına aldım normalde ama çok rahatlar o yüzden çıkarasım gelmiyor 

0 oy
önce (2,383 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım işlerim bitti yemek kaldı bir kahve molası da ben verdim 🤩

image

...

0 oy
önce (12,819 puan) tarafından

Esroşum afiyet olsunn🫶 kızım anneannesinde, okul açılmadan bir kere daha gideyim dedim 😅 oğlanı da eşim uyutuyor bi kahve içeceğim insallah. Hava acayip kapalı burda

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 493 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,960 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,701 göst.
0 oy
19 cevap 656 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,120 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Efulimmmmm (7,826 puan) tarafından soruldu