Story çıkınca anlık postu azaldı hadi bakalım alırım anlıkları 🥰 benim işler bitti çay sefası
eline sağlık, benim de arkadaşım gelecek onu bekliyorum.
O ney kiz bizim corum koftesine benziyo
Eline sağlık çok severim 😅
kaynanamdan öğrendim ben, araplar yapıyor burda. bulgurlu patatesli bir şey 😅
Bizdede gırıs derler sadece bulgurdan yaptığımızda oluyor
kurus ve çöç diyorlar burda
kaynanam içli köfte gibi de yapıyor bunu, içine kıyma da koyuyor bazen
Afiyet olsun hayatim
Isler bitmedi zaten yeni yeni kendime geliyorum ortaligi toparladim bulasik makinasini falan bosalttim evi havalandirdim dinleniyorum annem izne cikti izindeyken salamur yapragini cikarda sariyim sen saramazsin bu gidisle dedi benim de canima minnet yikadim yapragi suzuluyo bi de kuzenimi getirecek 15 tatil diye kiz sıkılıyormuş evde zor bi donemden geciyo iyi oldu onlari bekliyorum binmisler otobuse bi kendimi kaldirabilirsme odalara hizli bi supurge tutcam
Sağol kuzum yorma kendini hallolur sağolsun iyi düşünmüş annen
Aman saldim valla gulum kis gunu zaten hava karanlik basıyor beni gunu geçiriyorum su donemde sadece yaz gelsin esimle guzel bi temizlik yapariz oyle de dogururum diyorum bu sene de boyle olsun hep temiz olacak degilim ya dogumdan sonra yaparim
Ben yata yata 9 ay bitirdiğim için garip gelmiyor valla kuzum yapılır takma
Yatak döşek yatıyorum çok hastayımmmm
Valla yıllardır ben... sanada kırgın deilim papatya adı altında eşe dosta sitem ediyorum🤣
Güzel sitemmiş 😂
Geçmiş olsun neyin var
1 haftadır öyle bi grip olmuşum ki öksürmekten ciğerlerim sökülrcek gibi. Antibiyotik kullanıyorum geçmiyor. Hamileyim serum iğne de yapmıyorlar.
Hamilelikte zararı varmı bilmiyorum araştır toz zencefil bal iyi geliyor yada limonlu yaş zencefille çay yap iç canım
Afiyet olsun sobalı evdeki sıcaklık farkı insanı hasta ediyor ya
Afiyet olsun canım ☺️ ben kendimde değilim dün ve önceki gün çok yorulmuşum çoktan uyandım ama hala gözlerim kayıyor uykum var zor ayaktayım 😶kahvaltı bile yapamadım yorgunluktan çocukarla verdim bişiler bende şimdi çay demini aldı içeceğim inşallah kahvaltı eşliğinde🤲
Teşekkür ederim canım
Vallahi yorgun değilim ama bende uykusuzum ya gece midem tuttu 2 den 5 e kadar inletti ağrıdan
Basım cok agrıyor evın ıcınde dolanıp duruyorum evı temızlıcem basım hafıflerse
Geçmiş olsun başını ağrıtan ne
Basımı ağrıtan ne bılmıyom artık ama sana yazdıktan sonra da dlgalgaz alarmı pttu
Esma senin tansiyonun fln mı var acaba sürekli başın ağrıyor.. eşim de öyleydi ondan biliyorum
Kahvaltı yaptık oglusumun ödevleri var biraz onları tamamlayıp işlere baslayacagim.. yarın eşimle işlerimiz olduğu için akşamdan oglumu anneme bırakacam.. çok iş var ama ben oturuyorum 😂
Yarın benimkininde izin günü bakalım nereye gidelim diye tutturacak 😅
Bizim gezme pazar olur yarın sınavı var çünkü ☺️
Maşallah Çalışkan hatun afiyet olsun benim mutfak duruyo çamaşır makinada evi supurmeye calisiyorum saat 3e kadar anca bitiyo isim biraz hasta oğlum enfeksiyon kalmış idare ediyoruz öyle burada hava güzel
Çok geçmiş olsun canım kolay gelsin bende montları attım onlar makinede birde yemek derdi kaldı işte
Yemegim dünden var patatesli bulgur yaptım biz severiz önüne bı tarhana çorbası yapicam yeter Halim yok
Afiyet olsun🌸 işleri hallettim oğlum ile hazırlandık sinemaya gideceğiz ezanın okunmasını bekliyorum namaz kılıp hemen çıkacaz.
Teşekkür ederim canım 💐 iyi eğlenceler size
Afiyet olsun🌸 Bu parmaklı üstlerden bende de var, kızım her gördüğünde kolun yırtılmış, diksene diyor 😅
Teşekkür ederim 💞 yaaa akıllı bıdık bende kolu geniş iki elbisem vardı onların altına aldım normalde ama çok rahatlar o yüzden çıkarasım gelmiyor
Afiyet şifa olsun canım işlerim bitti yemek kaldı bir kahve molası da ben verdim 🤩
...
Esroşum afiyet olsunn🫶 kızım anneannesinde, okul açılmadan bir kere daha gideyim dedim 😅 oğlanı da eşim uyutuyor bi kahve içeceğim insallah. Hava acayip kapalı burda
1,496,654 soru
24,448,673 cevap
353,844 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın