0 oy
341 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından

kızlar sıze bırsey sorcaktım esımın telefonu evdeyken süreklı sessizde dısarı cıkınca acıyor sesını bugun her yanına gıttıgımde telefonla oynuyordu ben odaya gırdıgımde dırekt ucak moduna alıp kapattıgını gordum acaba benmı kendımı yiyip bitiyorum yıne baskasıyla konusuyor dıye cunku bu aralar bana eskıden konustugu oldugundada boyle davranıyordu olabılırmı acaba varsa da nasıl dayanırım ben bu acıya bılmıyorum ben onun ve aılesı ıcın cırpınırken o benı yok görüp baskasıyla konusmasını yedıremıyorum kendıme 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (704 puan) tarafından

E güzel bacım madem hamilelikten önce sırf senin bildiğin 3 tane vardı ne diye korunmadin da çocuk yaptın bazı hemcinslerime gerçekten çok kızıyorum çocuk olunca eşini eve baglayacak sanıyor sen de mi öyle düşündün yoksa ya baktım öyle bir halti var hamile kalmadan çık git bak hayatına haa ailen mi arkanda değil çocuğun yoksa tek başına paşa paşa geçinir gider karşına da doğru düzgün biri çıkar hayatına bakardin veya tek Yaşar hiç evlenmezdin farzetki şuan yine var ne yapacaksın bu durumda

önce (378 puan) tarafından

kaçtıgımızdan berı hiç ilgisi yoktu bu evde tek basıma gunler bıle gecmek bilmiyordu sürekli aglıyordum çalışmaya gıtse aramazdı napıyorsun dıye hal hatır zaten sormazdı aileme gıtmeme bıle ızın vermıyordu bende bunlarla ugrasıp canımı yakmadan çocugum olsun ıstıyordum zaten belkı ılerde hiç olmıycak bu duyguyu yasamak ıstedım sırf onu sevdıgım ıcın degıl onlardan uzaklasmak ıcın sadece varsada öyle birşey o saatten sonra yuzune bıle bakmam aynı evde ıkı yabancı gıbı davranırım zaten oda bunu ister 

önce (704 puan) tarafından

Bu kendine ve çocuğun yapacağın en büyük saygısızlık ve haksizlik olur bunu çok iyi yer et bence aklına 

-Reklam-
+1 oy
önce (11,251 puan) tarafından

Yine dediğine göre bunun önceside var bu davranışlardan dolayı şüphe etmende haklısın 

hamıle olmadan once vardı benım bıldıgım 3 tane bılmedıgım varmı bılemıyorum hamıleykende baska kadınla goruntulu konusurken ss almıs sonra silmiş silinen öğelere bakarken görmüştüm sonra birşeyini görmedim ama bu aralar süpheleniyorum doğru çıkarsa bu sefer kendıme yedıremem bende insanım sonucta 

önce (11,251 puan) tarafından

İyi bile sabretmişsin

kızım olmasını istemiyordum aslında bunun gıbı bırı gelıp uzmesın dıye ama kızım oldu inşallah benım yasadıklarımı yasamaz 

+1 oy
önce tarafından

Dur bacım sakin ol. Önce gerçekten öyle birşey var mı diye emin olmaya bak. O uyurken ya da yokken telefonu ilk fırsatta kurcala ne var ne yokmuş.

Benim eşim de evde telefonu hep sessizde çocuk uyanmasın diye.

önce tarafından
+1

Peki, seni aldatan bir adamla yaşamak daha güç değil mi canım? Yani eğer gidecek yerin varsa en azından bir gözdağı vermek için biraz süründür

tabi güç ama napım öylede böylede kızımın babası onun pisliği yüzünden babasız kalmasına gönlüm el vermiyor ailemle aramızda 20 saat falan var zaten kaçtıgımız için 4 senedir göndermedi ilk onlar gelcek diye 

önce tarafından

İnşallah böyle babadan hayır görür yavrun. Ne diyeyim canım bilemedim ki 

kızına karsı ıyı bakalım bi beni istemiyor sankı zorla evlendı 

önce tarafından

Yani hem suçlu hem güçlü 

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Al elinden telefonu bak neden uçak moduna alıyor kapatıyor hayırdır yani.

sordum hamileyken cok kilo aldıgım için şimdide hem onun aılesıyle hem kendısının stresınden kilo veremedıgım için istemiyormuş midesi bulanıyormus sankı çocuk gökten yagacak ya bunlara 

önce tarafından

Kiloyu bahane eder tabi. Afedersin ama o adam senin tipinle mi evlendi. 

Deseydin ya başka kadınlara baktın asıl senden midesi bulanması gereken benim diye

varsa zaten büyük ihtimalle diycem bunu hakediyor çünkü

önce (105 puan) tarafından

Kurban olsun o sana. Midesi bulanıyormuş öyle mi? Yazıklar olsun ya. Rabbim böyle adamlara da evlat nasip ediyor eş yuva nasip ediyor. Burnundan gelir onun merak etme.

önce (35 puan) tarafından

Ay o pislik senin veremediğin kiloya bile kurban olsun aşağılık

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Ne benim ne de eşimin telefonunda şifre bile yok sosyal medya hesaplarımızı biliriz girmeyiz bile yani bana ters geliyor böyle şeyler eşime de şifre katacak bi durumumuz bile yok sen inşallah yanlış düşünmüşsündür canım ne diyim 

onunkınde var benım telefonun açma tusu arada basmıyor parmak izi okuyucu var onu acmıstım diyor bana telefonda anlatacagın bırseyın varmı dıyor bende yok dedım şifre koymusum ya o yuzden benı kendısı sanıyor 

0 oy
önce (439 puan) tarafından

Bir kadının içine doğuyorsa hep doğru olur ya ama umarım yanılırsın. Telefonu kurcala bu gece o yattıktan sonra 

kız yok her sese uyanıyor onada uyanır inşallah ben yanılıyorumdur 

0 oy
önce (6,160 puan) tarafından

Verdiğin cevapları okudum da bu ne biçim koca. Hatta hiçbir eşlik vasfını taşımıyor. Dikkat et hastalık filan bulaştırmasın sana

yok valla tasımıyor benı koruycagı yerde onların yanında bana bagırıyor bişey bozulsa benden bılıyor ev ortak nıye hersey benden bılınıyor anneside kullanıyor herseyı gecen çamaşır makinesi su sıkmıyordu açtı baktı para sıkısmıs valla ben bakıp atıyorum çamaşırları anası doldurup doldurup çalıştırıyor o çalıştırdıgında makınenın ıcı hep peçete kagıdı oluyor yok kız zaten uzun zamandır bırlıkte olmuyorum bi ara çalışmaya gıtmıstı sehır dısına geldıgınde cebınden prezervatif buldum ondan sonra yok bende 

önce (439 puan) tarafından

O kadar katılıyorum ki bu yoruma bir arkadaşımın eski eşi pis her kadınla oluyordu özel bölgesi adamın hep yara bere olmuştu . Allahtan arkadaşım ayrıldı da kıza bişey olmadı 

yapan her türlü yapıyor ya günahları kendılerının olsun 

önce (1,389 puan) tarafından

Cebinde prezervatif mi buldun? Bu normal bişey mi senin için şehir dışından geliyo cebinde prezervatif var  ve sen hesap sormuyosun ???

sordum tabı kuzenıyle gıtmıstı o sonradan gitmişti baska sehıre esyaları kalmış bu almıs ondan kaldı dıyor sözde

0 oy
önce (8,093 puan) tarafından

Daha önce bildiğin üç tane varmış peki bunu nasıl kabullendin ve sabrettin burnundan getir tabikide gidecek yerin varsa da hiç çekme bırak zaten kaç kere yapmış

annemler kabul eder tabı Bırak gel derler ama bu sefer kızımı vermez bunun pisliği için onu kendımden nefret ettiremem büyüdüğünde beni kötü değil baskasını kötü bilsin 

önce (8,093 puan) tarafından

Yanlış anlama ama senin kendine güvenin yok aileni ararsın anlatırsın durumu eşinden habersiz çeker gidersin sen vermediğin sürece hiç bir mahkeme çocuğu senden alamaz adam olan iyi bir baba olan zaten yuvasını düşünür karısını aldatmaz sen böyle düşündüğün sürece eşinin aldatması bitmez 

0 oy
önce (26,790 puan) tarafından

Olabilir uçak moduna alma veya evde iken aranmamak için arayan kişiyi eve gidince engelleme tarzı şeyler yapıyorlar yine dediğine göre öncesi var yapmışsa yine yapması mümkün eve geçince neden sessize alsın ki teli çok şüpheli 

sessize çocuk uyanır dıye aldıgını söyledi ama uzun zamandır telefonunu ucak moduna almazdı 

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Bende aldatıldığımı öğrendim, inkar etti hallen ediyor ama ona açık açık söyledim sana kız varsa Banada erkek var. Sana karı varsa Banada koca var, yemin ederim seni bırakır bir ayda evlenirim sende oturur izlersin nasıl kaybettiğini dedim. Kendisi bulunmaz birimi sanıyor ne sanıyor? Sana kız varsa Banada erkek var de, tepki verirse aynısını sende yapıyorsun, yapıyorsan demek normal geliyor ki yapıyorsun dimi o zaman Banada normal diyeceksin 

onu hamıleyken yaptıgında dedım sınırden nasıl kızardı sinirlendı diyor erkekler 3 kadınla evlenebılır kadınlar yapamaz dıyor 

önce (8,804 puan) tarafından

Aldatildigini ogrendin, ve hala o adamdan cocuk istiyosun vay be, postlarin hep cocugum olmuyor diye, cocugun olunca seni aldatan adamla mutlumu olcaksin? COk ilginc cocuk olmuyosa kac kurtar bari kendini cocuk olunca ayrilmayi cokmu kolay saniyosunuz anlamiyorum

0 oy
önce (1,632 puan) tarafından

Telefon şifresini senden gizliyor mu biseyler karistiriyor olabilir

yok sifresini bılıyorum 

önce (1,632 puan) tarafından

Gir kontrol el herseye bak için rahat etsin

0 oy
önce (1,389 puan) tarafından

Önceden de yakaladiusan sen eşini bizden daha iyi tanıyorsun bacım kadınlarin durduk yere şüphe kaplamaz içlerini  inşallah yoktur ve hayal kırıklığına ugramazsin inşallah telefonu alıp karıştırma ansızın veriyormu peki bakmak istediğinde falan ?

0 oy
önce (444 puan) tarafından

Uyurken telefonu al gir bak gerekirse uyku ilacı ver. Sen istesen dahi vermeyecek çünkü eline telefonu

0 oy
önce (8,804 puan) tarafından

Kac yillik evlisin ve cocugun kac yasinda? 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,213 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
0 oy
1 cevap 145 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aniskomhakli (1,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 589 göst.

Kategoriler

1,496,184 soru

24,441,379 cevap

353,304 kullanıcı

...