CCokdogru
Bazende tam tersı ola bılıyor
Kim diyorsa kendi sütten çıkmış ak kaşık pürü pak heralde tek suçlu erkekler ve kaynanalardır tabi ya kadınlar hep melek şeytana uysalar bile kocaları yada kaynanaları yoldan çıkarmıştır 😂😂😂
Geyik olsun diyedir bu fotoğraf, çok ciddiye almamak lazım 🤗
Şurda iki postta bizi bile çıldırtan kadınlar var onların evliliğini düşünemiyorum
Resmi kurumlara dilekçe yazmadığım için sanal klavyede nokta virgül kullanmaya gerek duymuyorum imla hatası yada anlatım bozuklugu olmadıgı sürece noktalama işaretleri benim için önemsiz
Cümlenin sonuna smiley ekledim ama çıkmamış düzenleyeyim yoksa herkes ciddiye alır
Yok bende çok dikkat etmiyom zaten gelişigüzel yazıoyrum da hani arada nokta falan olmayınca cümlen nerde bitti iyi mi bişey dedin kötü mü anlamakta zorlandım 😀
@Birbalannesi o tipleri şimdi saymaya ve özetlemeye kalksak kesin kaos çıkar çünkü gelin oldukları için kendilerini dokunulmaz sanıp suçu hep eş ve ailesine atıyorlar en basit örneği bi kaç gün önceki bi blogta gördüm şok oldum ve sonra dedim ki kendi kendime mevlam size boşuna öyle bi eş ve aile vermemiş kalbinizi biliyormuş ki size böyle bi hayatı reva görmüş aslında bu blogtaki ironi tam kendilerine göre ama yanlışlıkla ciddiye alıp öyle yaşamazlar inşallah çünkü haketmiyorlar
Tam olarak üstüme alındım teşekkür ederim 😂
🌸💕
Rica ederim ne demek 🌸❤❤
Ben de ciddi ciddi okuyorum 😅
İroni yaa 😀
Hiç bir olayın tek tarafı hakli değildir ve buna bir tarafı dinleyerek karar verilmez. Her halimle mükemmelim dersek hiç bir soruna çözüm getiremeyiz
Tabiki oyle bu ironi sadece. Kendini hiçbi zaman suçlu görmedikleri için geçinemeyen kadınlarda var
Katılmıyorum malesef o kadar iyi erkek gördüm ki kadın beş para etmiyor evlilik yine yürümüyor
İroni orada zaten canım
1,496,323 soru
24,443,392 cevap
353,463 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın