+2 oy
317 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (92 puan) tarafından

CCokdogru

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (104 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bazende tam tersı ola bılıyor

-Reklam-
+2 oy
önce (2,585 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kim diyorsa kendi sütten çıkmış ak kaşık pürü pak heralde tek suçlu erkekler ve kaynanalardır tabi ya kadınlar hep melek şeytana uysalar bile kocaları yada kaynanaları yoldan çıkarmıştır 😂😂😂

önce (4,470 puan) tarafından

Geyik olsun diyedir bu fotoğraf, çok ciddiye almamak lazım 🤗

önce (26,813 puan) tarafından

Şurda iki postta bizi bile çıldırtan kadınlar var onların evliliğini düşünemiyorum 

Resmi kurumlara dilekçe yazmadığım için sanal klavyede nokta virgül kullanmaya gerek duymuyorum imla hatası yada anlatım bozuklugu olmadıgı sürece noktalama işaretleri benim için önemsiz

Cümlenin sonuna smiley ekledim ama çıkmamış düzenleyeyim yoksa herkes ciddiye alır

önce (92 puan) tarafından

Yok bende çok dikkat etmiyom zaten gelişigüzel yazıoyrum da hani arada nokta falan olmayınca cümlen nerde bitti iyi mi bişey dedin kötü mü anlamakta zorlandım 😀

+1

@Birbalannesi o tipleri şimdi saymaya ve özetlemeye kalksak kesin kaos çıkar çünkü gelin oldukları için kendilerini dokunulmaz sanıp suçu hep eş ve ailesine atıyorlar en basit örneği bi kaç gün önceki bi blogta gördüm şok oldum ve sonra dedim ki kendi kendime mevlam size boşuna öyle bi eş ve aile vermemiş kalbinizi biliyormuş ki size böyle bi hayatı reva görmüş aslında bu blogtaki ironi tam kendilerine göre ama yanlışlıkla ciddiye alıp öyle yaşamazlar inşallah çünkü haketmiyorlar

0 oy
önce (640 puan) tarafından

Tam olarak üstüme alındım teşekkür ederim 😂

🌸💕

+1

Rica ederim ne demek 🌸❤❤

0 oy
önce (4,470 puan) tarafından

Ben de ciddi ciddi okuyorum 😅

İroni yaa 😀

0 oy
önce (26,813 puan) tarafından

Hiç bir olayın tek tarafı hakli değildir ve buna bir tarafı dinleyerek karar verilmez. Her halimle mükemmelim dersek hiç bir soruna çözüm getiremeyiz 

Tabiki oyle bu ironi sadece. Kendini hiçbi zaman suçlu görmedikleri için geçinemeyen kadınlarda var

0 oy
önce (4,014 puan) tarafından

Katılmıyorum malesef o kadar iyi erkek gördüm ki kadın beş para etmiyor evlilik yine yürümüyor 

İroni orada zaten canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 449 göst.
0 oy
0 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Selenay (32 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 784 göst.