0 oy
195 göst.
önce Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından

kısacası kaynanam cok kotu birisi cok kotuluk yapti bana anlatsam uzun olur kayananam evime gelmek istiyor evime almaliyimi o kadar doktukleten sonra bide buyunisleriyle uğraşıyor ufak bir detay buda 

📊 Tek Seçim
0% (0 oy)
100% (35 oy)

3 Cevaplar

+3 oy
önce (35,957 puan) tarafından

Bir insana kötü demek ne kadar doğru bilmiyorum ama Kaynanalar gelinlere karşı hep düşman gibi mesela benim kaynanam etrafındaki insanlara karşı iyidir oğluna kızına vs ama konu gelinler olunca deccal arkasından konuşmak kocasıyla arasını bozmak en küçük olayı büyütüp huzursuzluk çıkarmak evine gelip yiyip içip arkandan konuşmak vs vs uzar gider kısaca hiç sevmiyorum evime gelmesini asla istemiyorum memnun olmuyor çünkü sende alma evine huzurun için 

önce (84 puan) tarafından

benim eltim de yabancı bende aynisini bize yapar doger gelinlere çiti çıkmaz 

önce (35,957 puan) tarafından

Sen istediğin kadar mesafe koy konuşma küs oglumun evi diye geliyor inadına geliyor aslında oğlunun evide olduğundan değil bana hizmet etsin huzuru bozulsun diye el kizisin bişey olsa bütün suç kabahat senindir . Allah sorar hesabını ne diyelim ki

amin inşallah bide altan laf soyler esime ben senin karıni severim o sevmez beni diye 

evine gelrisem kapiyi yzumue kapatir karin diye 

önce (1,072 puan) tarafından

Öyle  kaç kere de söylemiştir oğlumun evidir Tabii ki Geleceğim demiş yani sanki bu evde bir tek oğlu yaşıyor yani her şeyi yapabilmeyi kendilerine mübah görüyorlar

-Reklam-
+1 oy
önce (1,389 puan) tarafından

Büyü demeseydin al küçüklük sende kalsın diyecektim büyüyü görünce vazgeçtim büyü yapan cennetin kokusunu alamayacak cennetten bile kovulmuş kişiyi evine alıp napacan alma başına dert mi alacan huylu huyundan vazgeçmez buyu yapaninn serrinden de Allah'a sığınırım 

amin iste korktugum zaten büyü canım 

0 oy
önce (4,014 puan) tarafından

Sana kötülük yapan kendi annen olsa uzak tutacaksın hayatından. Heleki büyü yapan birisi zaten cehennemlik. Öyle birini sofrana neden oturacaksın.

esim bunu kabulenmoyor anasinin bugu isleriyle ugrastigina ben el kizi olduğum icin hep kotu olan benim annesi iyi birisidir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 344 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif. Zehra (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
3 cevap 325 göst.
0 oy
42 cevap 1,262 göst.
14 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuu54 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,165 soru

24,441,073 cevap

353,275 kullanıcı

...