0 oy
894 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hayırlı cumalar bayanlar..

Esim bana ne alsa kaynanam ve gorumcem aynisini aliyolar. Baslarda hic umursamıyordum ama benimle yarisa girdiklerini fark ettim. 

Ben de dun kendime altin kolye aldım wp durumu yaptım aman bos isler ama insan bi noktada kızıyor yani eleştirilere açığım :angel:

11 Cevaplar

+1 oy
(163,444 puan) tarafından
Niye elestirilcen ki aldiysan aldin iyi gunlerde kullan
tarafından
Eşim alms gibi yaptim kıskansınlar diye sagolasin
(877 puan) tarafından
Kız bari diğer insanlara gizleseydin durumu sadeve onlar görseydi alınma ama ben görmemiş derdim o duruma :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
ahaha dusman catlatmaca .... hadi onu da alsinlar ...
tarafından
Ya ben seviyodum ikisinide kendi kendilerine benden kendilerini soğutuyorlar bu sekilde sanki ne olcak kiskaniyonuz yarışlara giriyonuz ki deoi ama ay ne kiymetli oğulları abileri varmış
tarafından
oyledir canim oyledir ..... sen ne yaparsan goxlerine batar ....inan icten ice kiskancil var ....
tarafından
Ama benim de abim var yengemden kıskanmadım herkesin kendi hayati
tarafından
herkes bir olmuyor ki hayatim. ... ici kotu onlarin .. biz abilerimiz yengelerimizle mutlu olsun diye heezaman yengemizin tarafini turariz.mesela .... ama baskasi olsa alttan alttan gazi verir abisine ....
tarafından
Gaz verme huyu yok da iste ne bileyim sürekli abisinden biseyler istiyor bi şey alsam gözlerine batiyor bende dedim madem oyle bende boyle yapayım esim de dedi çocuk musun :)
tarafından
kac yasinda bu gorumcen kucuk mi ?
tarafından
Aynen küçük canim 18ine girecek ya abisinden cok ilgi istiyor kıskanıyorum napim elimde degil
tarafından
kiz allah seni cocukla cocuk.u olcan kucuk daha bosversene hatta ostedigi zaman abin alacagina oarayi al.kocandan sen al.ona bidaha istemez :))(
tarafından
Anlamadım kiz :))
tarafından
dedim ki daha kucukmus .. sen onunla ugrassana ... madem abisinden istiyor  sen al abisi yerine catlasin dursun :))...o simdi sen kiskaniyorsun diye yapiyor oyle sende aksini yap abisi yerine sen ver o catlasin
tarafından
Kiz ben kiskanayim diye yapmıyor abisi onunla ilgilensin ona da alsin istiyor :))
tarafından
haaaa anladim simdi ..e bos ver sende o seni abisinden kiskaniyor  desene
tarafından
Aynen oyle maalesef canım
tarafından
bosver xanim kiskansin seni esin anliyirdur zaten :)))
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Pahalı alaydinda anlamayalardı en deli oldum şey bendede öyle war bi tane görümce
tarafından
Ilahi hic aklima gelmedi:)) kiz ne var abi kiskancak bende de var abi yengem tepe tepe kullansin umrumda olmaz
(6,396 puan) tarafından
Iki oğlanda bizde war kuzumm keske eşlerine bağlı olsalar en iyisini alıp güzel geçinseler sıkıntıları gelmesin yeter ☺
tarafından
Allah bağışlasın he canim ya herkes evinde iyi olsun millet bos yere haset ediyo luzumsuz isler bi daha yapmam zatrn uğraşamam böyle bos islerle :))
(6,396 puan) tarafından
Tabi kuzumm ya fesatliktan hepp ☺☺
0 oy
tarafından
Düşman catlatıyorsun yani iyi günlerde kullanın :))
tarafından
Yani düşman olarak görmedim ama kiskanan varsa biraz daha kıskansın madem dedim :)) tesekkur ederim canim
0 oy
tarafından

Düşman catlatıyorsun yani iyi günlerde kullan kuzum:D

0 oy
(5,908 puan) tarafından

Haha hayirli.olsun gule gule kullan onlarin yanina gittiginde gostere gostere gez ortalikta catlasinlar :D

tarafından
Ya sevmem normalde boyle şeyleri ama karsi taraftan sürekli boyle şeyler gorunce artık dayanamiyossn sen de insansin :)) zaten kizi anasına yetistirmistir merak etme cok göstermeme gerek kalmaz
(5,908 puan) tarafından
Fenalar anam fenalar kiskanclar :D
0 oy
tarafından
Yaa sen nerelerdesin gözüm seni aradı dedim nick felan mı değiştirdi acaba 
tarafından
Yok bebegim ya telim bozuktu yeni aldım sen nasilsin :)
tarafından
Hayırlı olsun :) Iyiyim şükür sen nasılsın:))
tarafından
Sukur iyiyim canim ya sadece eşimin ailesi yuzunden yıprandım biraz iste ama artık çok takmamaya karar verdim. Kendi hayatima bakmak istiyorum surekli de geliyolar bebisi sevmeye sinir ediyolar insani en çok da görümcem sürekli abisine salca oluyor
tarafından
Allah yardimcin olsun bol sabır versin inşallah çok zor eşinin ailesiyle sorunlar vs anlayabiliyorum bencede çok takma işte ne kadar takamayacaksan:) bide sürekli gelmeseler bariiii
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Iyi yaptım alsınlar bakalım ☺☺☺ sıdık ysrtirmak  nedir yaaa
tarafından
Aynen ya cocuk cocuk seler ya basit bir not defteri aldim onu bile aldilar biliyor musun..
Bir de elbise almaya çıkmıştık görümcem darilmis abim bana hic bisey almadi diye
(12,271 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin
tarafından
Amin :))
0 oy
tarafından
Bende ayni durumu yasiyorum kaynanam gorumcem degilde arkadasim surekli benimle yaris icinde ne yapsam aynisibi yapiyo ne alsam aynisini alicak illaki sindide hamile oldugumu ogrendiginden beri oda hamile kalmaya calisiyo kiskaaannnnccc fesaaattt
tarafından
Benim oyle arkadasim olsa kendimi geri cekerdim seni kiskanan insanla gorusme derim zarar gelir oyle insanlardan Allah korusun.
tarafından
Kiz napim ben hic aramiyorum heo kendi aruyo ben bi senedir aynı sokakta olmamiza ragmen hic evine gitmedim daha napim ki anlamiyo evime gelen misafur sonucta Allah rizasi icin karsiliyorum
tarafından
Hmm o zaman haklisin canim
0 oy
(1,983 puan) tarafından
İyi günlerde kullan canım wp ta erkek akrabam olmasa iç çamaşırı alır paylaşirdim yiyosa onuda alsınlar :D :D
tarafından
Yaa :)) aynen kayinvalidem alir belki de görümcem bekar ahahaha
0 oy
(382 puan) tarafından

Kız sende sahte takılar al kendine bilezik vs gibi onlarda alsınlar gidip kendilerine gerçek sannedip alırlar daha heyecanlı olur ben olsam öyle yaparım:D:D:D

tarafından
:))) hahaha kiz sahte şeylere niye para vereyim gercegini alirim para biriktirip daha iyi
(382 puan) tarafından
onlarda alıyolarmış aynısını oyüzden  niye paramı harcayım gerçek sannetip onlar harcasın :):)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 581 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dilekeybay (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hiraebru (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
0 oy
10 cevap 293 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,295 puan) tarafından soruldu