Kilo ilacı kulanan. Varmı kilo almak istiyorum kızlar
ilaca gerek yok önce şişman insanlarla sık görüşeceksin hatta mümkünse evleneceksin sonrası çorap söküğü gibi geliyo
🤣😂🤣🤣
Yedi yıllık evliyim iki çocuğum varrrr
ozaman arkadaş çevreni gözden geçircen mecbur 😂
ben evlendim nikahla beraber 5 kilo eklendi sonra kendine gel dedim kendime ve dur dedim 😅 şu sıralar + 10 kilom var veremiyorum
Hiccc evden çıkmıyorum çevrem de yok bklm vardır bii çaresi 😂
Boy kilo kaç peki
İştahın nasil
İyi iyi ama ben ilaçla almak istiyorum şjdjfkfkkf
Niye kız ilaca zaafinmi var 😂
Zaaf demeyelimde kısa yoldan. yemek yemek bana üşendiriyur herhalde 😂
Ama ilaçla hormon dengeni bozarsin yazık günah mesela bir günde neler yiyorsun ?
Ayrıca sana onerecegim şey eczanede protein mamaları var o olur yüksek proteinli olanlardan al günde 3 tane falan yeterli olur küçük 250 ml yada 330 ml oluyor çilekli muzlu ilanları var hemde saglikli
Ben kullandım canım yardımcı olurum sana
Ne kullandınız acaba bana da yazarmisiniz
Ne kullandın cnm özelden yazarsan sevinirim
Forx5 ile aldım ama zararlı diyolar
Hiç duymadım o ilacı
İlaç değil kahve
İlaçla kilo almakta ilaçla kilo vermek kadar zararlı diye düşünüyorum. İnsanlar zamanla sağlığından oluyor. Bence bir diyetisyen ile görüşerek bunu sağlıklı yoldan nasıl yapabilirsiniz öğrenin. Bende senin kilonda olmayı çok isterdim keşke değişebilsek 🤭
Haklısın keşke 😂
Akşam yatarken yemek ye canım
Gün içinde de ağzın boş kalmasın alıyorsun valla
Yiyorum alamıyorummm
Sen zayıf değilsin ki kilon iyi gayet. İlaç kullanırsın bu sefer vucüdunun dengesini bozarsın kilolu olursun bu sefer veremezsin
Çabuk veriyorum ama zor alıyorum bu evlendimden sonra oldu nedeni anlamdım gerçekten
İlaç falan kullanma, her gece yatmadan önce 1 kase cici bebe mama yap kendine onu ye. Bak gör nasıl kilo alıyorsun kısa zamanda
Denerim cnm
1,495,942 soru
24,438,058 cevap
353,029 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın