Kızlarr hangi burçsunuz maksat muhabbet olsuun
Terazi Burcu yum her özelliği mevcuttur 😄
oh çok guzell 😂
Bende terazi burcuyum 🌸🌸
Bende terazi burcuyum her özellik mevcut efendim 😍🤣
Akrep burcuyum 😊
Herkesin burcuna bişey yazdım, size yazmasam olmaz😄 niye sevilmesin akrep ya. Benim en iyi arkadaşlarım hep akrep. Yok sokar, kindardir diyorlar ama kime zararı, düzgün durmayana, zarar verene tepkisi. Aileye duskunlukleri, sır korumaları, güvenilir olmaları çok güzel
haklısınn ben mesela aıleye duskunum tamam ama karsılıgı olmayınca bende tek düşkünlük yapmak ıstemıyorum zoruma gıdıyor illa bi karsılık beklenılıyor yanı bütün yük üstümde gıbı hıssedıyorum nedense
Ben de akrebim
nasıl pekı ozellıklerı varmı sende
Ben de mi
Aslan Burcu şekerim
özelliklerini tasıyormusunuz pekıı
Oğlak burcuyum
Bu degilki dört dörtlük canım, kıyafetine özen gostermez, ben takip ederim , eve bakım yaptığı kadar kendine yapmaz. Morali bozuksa en ufak birşeyden büyük kavga cikarir. Bunları söylüyorum bak ona göre nazar etmeyin hava🙃😁 şaka bir yana gercekten kimse kimsenin elindeki daha iyi sanmasın, illa başka bir imtihanı oluyor. Allah hepimizn yuvasına mutluluk huzur versin
Benimki de agresif gereksiz yere çabuk yükseliyor
Yazdıklarınızdan şüphelenerek baktım da ay burcum Oğlak mış ☺️Sayenizde öğrendim
Neye göre belirleniyor ki bende bakayım
Ay burcu hesaplamaya gir google dan. Yıla göre ve doğduğun yere göre hesaplanıyor
Başak burcuyum 🌾
kızımda başak 🥰 özellikleri nasıl sizde varmı özellikleri
Evt taşıyorum malesef ki🤣
İkizler burcuyum 🤩
AA bende İkizler burcuyum
❤️🌹🌹💖💃🏻
Yaa güzel bir burç bence demi 🤩 haziran misin sende 😁
Evet bacım Haziran 11
💃🏻💃🏻
20 haziran ikizler ✋ bütün özelliklerimi dibine kadar taşıyorum kararsızım nefret ediyorum bişey alacağım zaman çok arada kalıyorum en son birini alıyorum ama eve gelince keşke diğerini alsaydım diyip aldığım şeyden kendimi soğutuyorum zordur ikizler kadını😂
Aha aynı aynı ben vallahi en nefret ettiğim huyum kararsızlık 😁😁😁
Yay burcuyum
hmm güzell özellikleri varmı pekii tam senın burcunmu
Özgür ruhlu,gezmeyi sever evet ben yaaa. Anı yaşıyorumm
en guzelıı
Benim babam yay, sorumluluk almak istemezdi, eleştiriye de gelemezdi. Empati kurmazdı. O yüzden erkek yaylardan nefret ettim. Kadınları nasıl sorumluluk alma konusunda
Anne olana kadar bende sorumsuzdum yer içer gezerdim. Valla annem derdi senin çocuğun olsa aç aç durur bakmazsın derdi. Keyfime düşkün sorumluluk almak istemezdim çalışırdım istediğim şekilde paramı harcardım ama anne olunca tabiki sorumluluklarımı yerine getiriyorum fazlasıyla.
Yengeç kadınıyım 🦀
güzell özelliğini tasıyormusun pekıı
Bende yengec :)
Balık burcu butonu 🤍
eşimde balık burcuu 😂
Ağlak mıdır 🤣
karışık ya iki kere agladıgını gordum 😂 ilki biz evleneli 3 ay olmustu safra kesesi ameliyatı olcaktı dıyor ıste boyle olcagını bılsem senı kacırmazdım bensiz napacan falan ikinciside hamıleyken cok stres yaptı kendısı hamıle ya 😂 titreme giriyordu aksamları diyor yavrum babasız kalacak diye agladı 😂😂 @Keklik
Tam bir balık ya 🤣🤣
Başak burcuyum
kızımda başak burcuu başak burcları titiz olur derler dogrumu
Evet titiz takıntılı duygusal kararsız
yandık desene ozaman büyüdüğünde 😅
Bende kararsızlık yok. Başak burcuyum ve kesinlikle çok zor bir konu değilse en mantıklı kararı hemen alabiliyorsun. Çok şükür bugüne kadar pişman olduğum bir karar sürecim olmadı
Güneş balık yükselen kova ay akrebim
kız nasıl tutuyorsun aklında ben daha yükselenımı bılmıyorum😅
Merkür Venüs mars chiron lilith say say bitmez hepsini biliyorum sadece güneş burcundan ibaret değil burçlar
İkizler gellllll
İkizler bir ablamiz vardı, iş yerinden. Aşırı kiskançtı ama inanılmaz eğlenceli, akıllı biriydi. Genç bir ruha sahipti. Sen nasıl birisin
babamla annemde ikizler
Kıskançlık sıfır bende , gezme tozma severim negatif hiç bi şeye gelemem
Yükselenede bağli o sanırım
Başak burcum yorumları bekliyorum 😂
Eşim basak. Misafirlige gitmeyide gelmeyide sevmez. Çabuk sinirlenir, ya sen bacım kadın versiyorunu nasıl
kızımda başak 🥰 nasıl bi tavırları var sımdıden bıleyımde aramız bozulmasın sonradan 😂😂 akreple başak burcu anlasamıyor dıyorlar ama bakalım bız nasıl olcaz 😂
Yoo ben Başak eşim akrep gayet güzel anlaşıyoruz
hmm öylemıı öyleyse güzell sevındım buna 🥰
Kadın olarak misafirliğe gitmeyi çok sever fakat cagirmakta ev işi düzen titizlik konusu yüzünden geç kalan bir kadınım Başak olarak😃
Akrep ve Başak güzel anlaşır daha önce arkaşimle iyi anlasirdim 🦂 ti😂
Başaklar titiz takıntılı olur o huyumu sevmiyorum Zeki olma ihtimalleri yüksek 😄 hepsini bilemem ama yinede 😔😄
İyi insanlardır ama inat etmicen ters gitmicen kim güttürmücen yoksa bittin biraz kincidir çok az ama😔😂
Terazi burcuyum.
Yükselenim yay.
Ay burcum oğlak.
Evet ben de bilmiyorum. Nasıl hesaplanır?
20 Eylül benim doğum günüm
Yükseleni doğduğun saatle, ay burcunu da doğduğun yılla hesaplarsın.
Örneğin benim doğum saatim 12:55, sabah 5-7 arası kendi burcumdur. Yani terazi. Tam 2 saatte de değişmez, 2 saat 15 dk gibi bir değişken car. Hesaplamalı bir iş.
Buna göre 5-7 terazi, 7-9,5 akrep, 10-12,5 yay, 12,5-14 oğlak. Tam yay bitimi ve oğlak girişi. O yüzden hem yay hem oğlak yükselenim oluyor ama ziyade yaydır.
Ay burcu da 2 günde bir değişir. Tam 2 gün değil aslında 1 gün 20 saat gibi bir döngüsü var.
Mesela 9 Ekim 1997 senesinde ay oğlak burcunun üstündeymiş. Bu sebeple benim ayım oğlak oluyor.
İnternetten bakabilirsiniz.
Ben pek anlayamadım benim tam olarak
İkindi vakti 20 Eylül 1996
Ne oluyor şimdi. Saati annem de bilmiyorum diyor 😄
Doğduğun yer neresi?
Saatini de internetten bak bakalım ikindi kaçtaymış. Ona göre çıkar.
Bende saati bilmiyorum annemde bilmiyor ama kızımınkıne baktım 😂
Başakkkkk burcuyum ve tüm özellikleri var maalesef
kızımda başak burcu titizlik cokmu azmı 😂😂
Titiz, düzen hastası böyle evde birazcık dağınıklık olsun hemen kıyameti kopariyorum
Başak☺️
özellikleri varmıı sende
burayı kullananların yarısı başak burcu sanırım 😂
Var cok yorucu ama tavsiye etmem 😅
Hiç ilgili alakalı değilim ama Koç kadınıyım yorumların geneline de baktım kimse yoktu 😅
Valla bunların hiç birini bilmiyorum tek bildiğim Koç burcuyum 😂
tek degılsın merak etme 😂😂
Yaa benim minik kuşum da koç Burcu teyzesi 🥰
Oyy maşallah sağlıkla büyüsün inşallah minik kuş
Amin canım cümlemizin inşallah 🤲💜
Koç, yükselenim de aslan 🥲
bi koç burcu daha cıktıı @Yorgunn bir anneeee😂
Başak burcuyum😊
ne guzel çokta başak burcu cıktı ya
Sorma ya başım dertte bu titizlikle düzenle😂😂
İkizler burcuyim yansitiyormuyim emin değilim ama
yansıtırsın sanırım yaa