0 oy
456 göst.
önce Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından

Eşim Hac da görevli olarak gidecek.Bugun kayınvalidem istersen bn kalıyım seninle dedi .Bn de yok ben kendim durabilirim dedim .Daha öncede umre için gitmişti görevli olarak .O zaman sadece kızımla kalmıştık yani bı sorun olmadı çok şükür .Şimdi 2.cocuğumda var yine tek kalabilirim .Boyle daha rahatım bn dedim .Zaten sitedeyiz her yanım komşu çok şükür .Herkes yerinde rahatça dursun kimsenin düzeni bozulmasın dedim yani .Sizce ayıp olmuş mudur ? 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (572 puan) tarafından

Niye ayıp olsun ki? Nazik bir dil ile istemiyorum demişsin 

önce (315 puan) tarafından

Anlamıştır heralde ya kulakları da tam duyamiyo ama kötü bı amaclada demedim yani 

-Reklam-
0 oy
önce (384 puan) tarafından

Yani sana çok kötülükler yapmadıysa ayıp etmişsin kötü niyetli dememiş gibi Sana arkadaş olmak için destek olmak için korkma diye gelmek istedi belkide  ama yine sen bilirsin Tabikide 

Ya şimdi şöyle çok fazla dedikodu yapiyo yani ölen insanın da arkasından konusuyo cart curt gelmiş geçmiş ne varsa beynim doluyo .kızımda daha küçük kardeşi de öyle sürekli oynamak istiyo bı yerden kayınvalideye cevap veriyorum bı yerden kızımla oynamaya çalışıyorum üzülüyo onunla da oynamayinca .bı taraftan bebek kucagimda .aşırı yorucu oluyo  işlerim bitmeden uyuyup kalıyorum .

0 oy
önce (376 puan) tarafından

herkes yerinde rahatca dursun demeseydin iyiydi:) korkma kalmana gerek yok dusunmen yeter anne desen daha iyiydi . olan olmus bosver:)

Kız valla kötü bı amacla demedim bak şimdi kayınpederimde belki diyemez yemeğini kim yapacak adamın inekleri flnda var .köyde yasiyolar .O anlamda düzen bozulmasn demek istedim :)

0 oy
önce (9,212 puan) tarafından

Son cümleni söylemediysen ayıp olmaz 

Hani yerinde Dursun düzeni bozmayım demek istedim köyde yasiyolar kayınpeder aç kalır inekleri de sagmaz biliyorum ondan öyle dedim 

0 oy
önce (350 puan) tarafından

Başka bir tarzda söylesen daha uygun olabilirmil canımın içi 

Ay bilmiyorum ama köyde oldukları için öyle dedim .kayinpederim yemek yapıp yemez .zaten kendisi de diyo ben olmayinca baban ineği de sagmiyo diye o yüzden öyle dedim 

Daha sonra tekrar gördügünde bu şekilde açıklarsın canım o zaman anne ben senin için böyle böyle demiştim bizi merak etme biz korkmuyoruz eksik olma falan dersen hem gönlünü alırsın hemde kendini dogru ifade etmiş olursun bacım 

Tamam canım sagol öyle yapıyım .Doğumdan sonra insan biraz değişik oluyo daha ne dediğimi bilmiyorum konuşmayı bile unutuyorum bazen .

Kendine bu kadar yüklenme insanın kafası bazen çocukların stresinden karışık olabilir bende bazen kaynanama olmadık yerde terslık yapuyorum sonra gönlünü alıyorum bu sıralarda kocamw sardım durup durup kızıyorum 😂😂😂

Ya bi de şu var şimdikiler inek bakmaz diyo .bnde bizim de olsa bnde bakarım herşeyinden faydalanirim para vermem süte yoğurda dedim .fazla küçümseme simdikileri gibisinden konuştum.yani anliycan hep kendi çile çekmiş gibi davraniyo bana rahatsin diyo anladinmi o yüzden yanyana durabilcegimi sanmıyorum.ha misafir mi gelsin çayımı içsin .ama bana dedikodu da lazım değil ,boyle dertlesmek filan da .haksizmiyim snce .senin kaynana nasıl ?:)

0 oy
önce (76 puan) tarafından

hiç kafana takılmasın bacım iyi yapmışsın kötü bişey de demişsin kovmamışsın dürüstçe söylemişsin işte açık açık, en iyisi 

2.dogumdan sonra bana bişey oldu zaten eskiden mırın kırındım .Galiba açıklama yapasim gelmiyo direkt giriyorum konuya adfbsgdg.köyde oldukları için dedim aslında inekler vs 

önce (76 puan) tarafından

iyi yapmışsın bn olsam bnde yapardım aynısını 

0 oy
önce (612 puan) tarafından

Son cümle bi tık kırıcı 

Bazen duymuyo inş duymamistir ama kötü bı manada demedim .hani kimsenin düzenini bozmuş gibi olmayim babında.koydeler bı de inek var .kayınpeder yemek yapıp yemez 

0 oy
önce (9,473 puan) tarafından

yok niye ayıp olsun ki, kendine güveniyorsan kalırsın ben de istemem kolay kolay biri gelip kalsın

Aynen benim kafam ses götürmüyo galiba bi de dedikodu onun bunun hakkında konuşma ,dertleşmek fln amann 

0 oy
önce (6,279 puan) tarafından

Bence hayır ayıp olmamış 

0 oy
önce (4,113 puan) tarafından

Bence ayıp olmamıştır.bende evde tek kalmayı seviyorum.kafa dinliyor insan

Evet bnde öyle bebelerimle tekken daha iyi ilgilenebiliyorum en azından yemek konusunda 

0 oy
önce (8,082 puan) tarafından

Ayıp olacak bir durum yok teklif etmiş sende ister kabul edersin ister etmezsin aynı durumda ben olsam tşk ederim anne ben kalırım aksi bir durum olur sıkılırsam sana derim diye söylerim sende kibar bir şekilde demişsen ayıp olmamıştır

Teşekkür ederim yorumun için .Yani direkt söyledim bnde şöyleydi böyleydi girmedim lafa.simdikilerin analigini bile yargilayan biri o yüzden pekte yanyana durasim yok .Dedim artık herkesin kendine göre birşeyi var kimsenin anneliğini küçümsemee diye

0 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Aman niye ayıp olsun kal deseydin rahatın bozulacak belki ogün canın yemek yapmak istemeyecek yapmıyacan ama evde biri olunca mecbur yapıcan boş ver rahatına bak bence

Evet cidden öyle  bn zaten evcilim evimde de rahat olmuycaksam nerde oluyim.Tekken daha rahatım dedim yani açık açık anlamıştır inşallah 

önce (1,140 puan) tarafından

Anlamıştır arada sırada gelir gider 

0 oy
önce (8,310 puan) tarafından

Öyle demek yerine anne yardıma ihtiyacım olursa gelirsin. Şimdilik biraz yalnız kalalım gibi söyleyebilirdin

Bana sürekli sen rahatsin başka işin yok gibisinden de konusuyo.Yani yanyana dururken daraliyorum susmuyo hiç oram buram ağrıyo diyo ama dedikodu diyince canlaniyo .Köyde de pek konuşacak insan olmayınca bana diyip duruyo biseyler .bıde  kayinpederim yemek yapmaz .inek filan var .onlarında kendine göre işi var yani 

önce (8,310 puan) tarafından

Aman büyükler neler neler diyor. Söylediklerini takmamak lazım, incitmemek de lazım

0 oy
önce (4,009 puan) tarafından

Bunda kötü bir şey yok. Benim kendi annem dese ona bile hayır derim. Evde birinin olması insanı kadar ne gerek var. 

0 oy
önce (1,622 puan) tarafından

Yo niye ayıp olsun ki herkes evinde otursun bence 😀 çok haklısın 

0 oy
önce (7,336 puan) tarafından

Niye ayıp olsun ki bende istemezdim 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 618 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,285 göst.