0 oy
387 göst.
önce Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

Kızlar geldik 31. Haftaya ilk haftalar nasıl geçiyor anlamıyorum ama 30. Haftadan sonrası geçmiyor sanki. bir an önce dogsun istemeye başlıyorum sizde durumlar nasıl kaçıncı haftadasınız ? Nasıl gidiyor 😊

Benim ayak tabanlarım agrıyor bide kasık krampları ve yalancı sancılar var mide yanması da var 🥲

19 Cevaplar

+1 oy
önce (3,980 puan) tarafından

Allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ☺️ bende 2 hamilelik geçirdim gerçekten 30 sonrası işkence oluyır hatta kızımda o kadar kötü geçtiki bazı geceler bel bacak ağrısındab ağlıyordun 🥹 hergün doğsun dedim dedim 35 haftalık doğdu 2 hafta küvezde kaldı sonra dediklerim için üzüldüm ben çağırdım resmen dedim tabiki onla alakası yoktur ama ana yüreği psikolojik olarak öyle düşünüyor😅 sağ salim sorun olmayacağı zaman gelsin inşallah 

önce (350 puan) tarafından

Amin inşallah bacım bende 3. Gebeligimde dayanamaz olup 39 haftalık suyum geldi diyip yatış istemiştim halbuki su falan yoktu bebegim dogdu 2700 keşke 1 hafta daha bekleseydim belki 3000 gr olurdu diye kendimi kahrettim hep 🥲🥲🥲

Anneyiz işte asla yaranılmaz bize 😅😅

Bir daha öyle bir b.k yemeyecem bebek gelene kadar dursun 😂😂😂

+1

😅😅😅Herşey güzel geçer inşallah sağlıkla gelsin yavrum 

-Reklam-
0 oy
önce (344 puan) tarafından

sağ salim kucagına alırsın inşallah 🥰 @Kulpsuzkupa mide yanması için zencefil yada maden suyu ıc iyi geliyor ben son haftalarda yatmadan 1 saat once maden suyu ıcıyordum rahatlatıyordu benim kız 40 haftaya kadar gitti tam 40.hafta dogdu 

Ya ben asla yalnız degildim knka bagladılar nstye 2 saate bi gelip antibiyotik yapıyorlar sonra gidiyorlardı ama yanımda bir sürü doguran vardı bende sancı falan yok milleti dinledim anca gece 2 de gitmiştim 6 ya kadar 5 kişi falan dogurmuştur yanımda hele bir abla vardı psikolojimi bozdu 😂 son dakika agzım dilim kurudu yapamıyorum durun diyorum ebe yok bebek kanalda itmen lazım beklemez diyo bi abla vardı temizlik görevlsi o gelip elimi tuttuda bi kuvvet gelmişti hala dua ederim onada 🥰

Ay ben her ne olursa olsun normalciyim sezeryan sanırım daha zor ya dogum sonrası zor yani 

bizim burda odalar seklındeydı ya herkesı gormuyorsun hatta eltım vardı yanımda tam cıkarırken onu cıkardılar odadan 😅 ben yalvarıyorum gıtmesın dıye doktorda dıyor sen bıze guvenmıyonmu dıye eltımde doktor yanı 😅 bide kadın dogum doktoru acıle yonlendırınce 2.defa kontrol etmedı yatıs verıldı falan ben soruyorum baska napıcaz dedım oda demesınmı doguracan 😅😅 

normal oluncada dikiş oluyorkı ben oturamıyordum 😂 15 tanemı ne dıkıs attılar 

Benim sadece ilkte olmuştu kız 

0 oy
önce (2,353 puan) tarafından

19+6 dan selamlar canım 🥰 dönüp bakıyorum maşallah ne ara bu kadar oldu diyorum iki gündür karnım felaket ağrıyor mide yanması şişmesi felaket zaten gerisi çok şükür iyi Rabbım kolaylık versin canim 🤲

Maşallah abla sanada Allah'ım sorunsuz tamamlamayı nasip etsin normal mi dogurmayı düşünüyorsun  inşallah 🥰 

Amin canım amin Allah razı olsun evet Allah nasip ederse normal doğum olacak diclem de normal doğumla oldu çok şükür 🥰

önce (962 puan) tarafından

@Gastamonlummm bizim gelin 4 aylık oldu şükür Allah sizinde sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de nasip etsin 🤲🤲🌹

Amin canım amin aynıyız o zaman Rabbım gönlündekini hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah 🤩🤲

+1

Amin Allah razı olsun 

0 oy

Allah tüm hamislerin yardımcısı olsun bir sancida kurtulup sağlıkla yavrularımızı kucağınıza alın inşallah 🤲 🤲 🤲 Aminnnnn

Amin amin inşallah bacım😘❤️💌 dogumlarım kolay oluyor çok şükür bi o aşamaya gelebilseydim 😂😂😂

+1

İnşallah daha da kolay olur 🥰

0 oy
önce (1,040 puan) tarafından

Saglikla dogur hacercigim💜

Sagol mervişimmmm sen büyüttün bebeyi darısı bana aşkımm❤️

önce (1,040 puan) tarafından
+1

4 aylik oldu cok sukur🥰amin canimmm 

0 oy
önce (1,994 puan) tarafından

Ay o 30. hafta sonrası... Kabus gibiydi. 40 haftada doğurdum. Geçmek bilmedi.. 

Gerçekten öyle kışın evde vakitde geçmiyor yakında mahmkumlar gibi duvarlara çizik atcam 😂😂

önce (1,994 puan) tarafından
+1

İyi fikir 🤣 Benim son haftalar yaza denk gelmişti dışardaydım hep 

0 oy
önce (7,344 puan) tarafından

33 harftalik şimdilik sıkıntı yok

Çok şükür hayatım kaçıncı gebelik 😊

İki cnm

Maşallah Allah bagışlasın 

+1

Cümlemizin cnm Rabbim bağışlasın 

0 oy
önce (1,351 puan) tarafından

30 dan öncesi de hiç geçmiyor kız ben daha 4 hagtalikken off su zaman bı gecseufi demeye başlamıştım karnimiz kapalı kutu ya göremiyoruz merak ediyorum stres ayrı bişey zaten şu zaman hızlıca geçsin. Kavusalim.yavrumuzua diye dua ediyom ben daha 21 deyim benim çok var daha yaaa 😑🤗

Bu arada yarısı gitmiş maşallah Allah bagışlasın 🥰

Amin bacım cümlemizin kini bağışlasın içinde bizleri n yavrularininda aminnn🤲🏼💕🩷🤗🤭benimde iki tane var yavrum ama zaman gene hızlı geçmiyor hamile olduğumu unutamıyorum canım hemen kaçıyor benim ya gucsuzlestim🤭🤭😂

Kan degerlerine baktır kız 2 çocukla çok zor olur yoksaa dermanın olmaz ama yatıp dinlemezsinde takviye alıyor musunnn

Yok takviye falan vermedi kan almadı doktor da değişik ya ilk defa gittim dedim ki hocam  sizinle devam edeceğim fakat  randevu bulunmuyor bı türlü ne çektim 2 aydır randevu almak için dedim tamam dedi neyse çıkarken ilaç kan falan yok mu dedim bi dahaki geldiğinde dedi geçiştirdi milletin girerken tansiyonunu olcturuyormus bana mı denk gelir böyleleri anlamıyorum ki millete devlet te ultrason kağıdı veriyormuş bana veren olmadı anasını satayım hep beni bulur zaten şimdide tetenoz olmam gerekiyor ama emin olamadım tetenoz erken gebelige ve guatra sebeb olur diyorlar benim iki hamileliğimde tetenoz oldum guatr oluştu acaba mi ki diyorum kafam Allak bullak sebeb olur diyen doktorlar da var kime inanavagimi şaşırdım eskiden hap mi.var di.amannn diyesim geluyo bazen sonrada şimdi ki zaman değişti yediklerimiz GDO'lu diyim cikmazdayim yani ne şeker yüklemesi yapıldı ne tansiyon ne kan degerlerime bakıldı  sef şef gittim geldim doktora :(

Bacım boşver ben 4 gebeligimde de takviye kullanmadım tarama testlerini yaptırmadım kızıyorlar yaptırsana diye hayır ordan çıkacak sonuç benim bebegimi dogurmamı engellmeyecek Rabbim ne layık gördüyse o şuanda da 1 yaşında bebek emziriyorm aynı zamanda 30 haftalığım bende takviye almıyorum alsamda içemiyorum daha dogrusu geri çıkıyor istemeden huylandım o haplardan bi sorun yok çok şükür bende senin gibiyim aynı ne bebegin kilosunu söylüyor doktor ne bişi tamam kalk diyip yolluyor sorsam kızıyo yada duymamış gibi cevap vermiyor 2 tane doktora gidiyorum biri yasemin biri Emine yasemin olan çok iyi her seferinde soruyor bir sorun varmı şöyle böyle öbüründe insan muamelesi yok sende vakit varken doktorunu degiştir hayatım inaan muamelesi görmek bizim hakkımız sevmiyorlarsa yapmasın onlarda işini

0 oy
önce (92 puan) tarafından

10+4 😻

Çok tazeeee inşallah bulantı kusma yoktur Allah bağışlasınnnn ✨🌸❤️

önce (92 puan) tarafından

Teşekkür ederim seninkini de inşallah 🥰 bu ikinci gebeliğim ilkinde kusma bulantılarım daha şiddetliydi ama şuanda da haftası büyüdükçe bulantı kusmalarım artıyor hiç halim yok vallahi 

Bir an önce geçerde gebeliginin tadını çıkarırsın inşallah canım benimmm 😘❤️🌸

0 oy
önce (53 puan) tarafından

30 haftalık olduk bi an önce kavuşmak istesem de birde bugünlerin tadını çıkarıyorum ilk bebegimde hamileliğimi nedense çok özlüyordum bunu tadını çıkarıyorum sağ Salim kucağımıza alalım inşallah:) 

İnşallah hayatım sende martta dogruyorsun yani 😊

0 oy
önce (36 puan) tarafından

36+2 bi an önce gelsin diyorum bi yandan da 2. Sezaryenim olucak korkuyorum belim çok fena ağrıyor bu aralar çarşamba günü gün vericek bakalım inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 

İlk bebeğimde iri bebek di o yüzden sezaryen olmuştum o yüzden sancı veya herhangi doğum belirtisi pek bilmiyorum yaşamadığım için 

Bizim burada da kar var aman bu karda doğurma diyorlar 😂 babam bile benden stresli 😂😂 

Kız Bebek inşallah 🥰

3.gebelik mi senin bebeğin cinsiyeti ne  

Benim 4. Gebelik 1 kız 2 oglan var buda kız Allah nasip ederse 

Valla tut biraz gülüm karda zor olur evde falan dogurma aman 😂😂😂

Benimde bir oğlum var 4 yaşında bu da kız Allah’a büyük konuşmayayım da bi 5-6 sene artık istemem diyorum nasip yinede 

Benim elimdeyse tutarım yaa 😂😂 

Allah bağışlasın ❤️❤️❤️❤️

0 oy
önce (602 puan) tarafından

4 haftadan beri siddetli bulanti ve daha da kotusu halsizlikle savasiyorum 12 haftalik olduk baya azaldi ama yok hala yerimden kalkmak cok zor 

Oyyy kıyamam çok zor olmalı ama bu haftalardan sonra rahatlarsın birax inşallah bebegimmm dikkat et kendini fazla yorma ❤️🌸✨

önce (602 puan) tarafından

Dua eder dua beklerim 

İnşallah dua ederim bacum❤️

0 oy
önce (7,818 puan) tarafından

28. Haftadayım ben de ikinci gebelik ilkine göre daha hızlı geçiyor. Mide yanması çok yaşıyorum bir de idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor ondan dolayı kasık ağrısı da yaşıyorum buna da şükür. Sağlıcakla gelsin hepsi 🌸

Ayy ikisinide yaşadım bilirim çok zor mide yanması helede 😢 bazen eşime ejderha gibi ateş püskürürsem şaşma diyoruö öyle ki yani 😂😂

0 oy
önce (1,100 puan) tarafından

Özel sata uyumlu dedi 17+4 devlet bugün 16+0 dedi bende bilmiyorum kac haftalık olduğumu bizim de riskli geçiyor bakalım 

Düzelmez galiba geç döllenme galiba olmazsa son adet tarihini degistirecekler hayirlisi olsun bakalım 

Hamileligin başından beri mi geride yoksa sonradan mı öyle dediler sonradan dedilerse yakalar çogu bebek haftasının önüne bile geçebilir ama başından beri geriden geliyorsa dedigin gibi sat düzenlemesi olur cano

Başından beri böyle canım kızım da da geç döllenme olmuştu zaten

Bu bir sorun degil demi kız doktor banada öyle dedi de ben hiç üstüne düşüp sormadım 

Yok canım ya geç döllenme olabiliyor bazen doktor haftayı duzeltiyo bazen

0 oy
önce (4,007 puan) tarafından

23+4'den merhaba 😅 Benimde ilk haftalar asla geçmiyordu bulantılar yüzünden. Şükür biraz azaldı da artık rahatladım. Ama 30'lar gelse diye sayıyorum tabiki 

Ay 30 dan sonra şafak atmıyor be gülüm 😂😂 

30a da bişey kalmamış kız 🥰

önce (4,007 puan) tarafından

Kendime şuanda 30'u hedef koydum. Direkt doğumu düşününce daha zor geçiyor zaman  😅

0 oy
önce (180 puan) tarafından

Bende 19+ 6 günlük oldum genel durumum iyi çok şükür 🤲🏻ama geceleri fena gecıyo bacak  ağrısı uyutmuyor hem varisde çıktı ıkı kat agrıyo 😔 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ sağlım kucağınıza alalım inşallah🤲🏻

Allahım yardım etsin canım yarısı gitmiş seninde sabrın sonunda selamet var inşallah 🥰

önce (180 puan) tarafından

Amin amin inşallah canım🤲🏻❤️

0 oy
önce (1,292 puan) tarafından

36+4 bı an önce doğsun istiyorum alt tarafımda aşırı baskı var oturduğum yerden kalkamıyorum zar zor uyuyorum 

Ayyy bitmiş bitmiş kalmamış bişey o baskıyı çok iyi bilirim sanki bebegin başı çıkıyor gibi bir şey Allah kolaylık versin bacımmm❤️

0 oy
önce (1,030 puan) tarafından

17 haftalık daha çok var doğuma canım bunaldım 

0 oy
önce (307 puan) tarafından

33 haftalık oldum zaman geçmiyor kan sulandırıcı iğne kulaniyyorm karnm kolarm mahvolmuş kalça diz krampları yüksek riskli gebelik travmalar pskljim biraz hasas son haftalar olunca 38 haftalık da kaybım var iki saate bir on tekme hisetmesem hemen ambulansi ara dedj aile hekimi rabbim kimseyi dara sokmasn inşallah evladiyla sınamasın çok zor daha bir çift çorap alamadm korkuyorum snsirm inşallah herkes sağ Salim bebeğini kucağına almayi nasip etsn Allah'ım benim için de dua edin 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 505 göst.
0 oy
22 cevap 717 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,420 göst.
0 oy
21 cevap 544 göst.

Kategoriler

1,495,728 soru