0 oy
163 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından

7.9 cıkmıs sonucum daha ilaç vermedi tekrar gel dedide ilaçsız düzelten varmı kan degerlerini kızlar daha düşük olanınız varmı ne kullanıyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
önce (13,032 puan) tarafından

Benimde Mayıs ayından beri 7 lerde ben kanser tedavisi gördüm ilaç alırken düştü o zamandan beri hep düşük doktor bana beslenme ile ilgili değil dedi. Pazartesi günü en son gittim yine düşük çıktı hematoloji ye yönlendirdi sebebini arastiracaklar 11 Şubata randevu verdi bakalım ne diyecek 

-Reklam-
0 oy
önce (400 puan) tarafından

Henüz düşük mü bilmiyorum yarın randevum var dahiliyeye sende düşük kanda belirtiler varmı yani halsizlik bayılma bitkinlik vs va

önce (102 puan) tarafından

Var evet halsizlik ayaklarımda uyusukluk 

0 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Benimde 3 wy önce 6ya düşmüş acilde 1 ünite kan takviye ettiler ilaç kullanıyorum 7.9 olmuş daha bidaha vermem gerekiyo kan evde bilmem pekmez yerim kuru üzüm yok olmayonca olmuyor

7 9 degerleri için doktorunuz ne soyledi size peki

önce (1,140 puan) tarafından

İlaç verildi kan takviyesi üst üste olmamalıymış organ nakli gibi düşün dedi ilacını yazdır mutlaka ihmal etme

0 oy

One cıkması için 

0 oy
önce (3,983 puan) tarafından

Cuma günü kan verdim 6 çıkmış sonum için gitmedim henüz 

Sizinkide cok düşük takviye verir belki 

önce (3,983 puan) tarafından

Vallahi aile hekimliğinde verdim sonuç için gitmedim 2 gün önce kadın hastalıklarına başka sorun için gittim hormonlu spiral taktırmak istiyorum dedim kan değerlerime felan baktı bişi demedi ben der diye düşündüm 

0 oy
önce (1,667 puan) tarafından

Bende kansızlık yaşıyorum birşey soracağım kansızlık sizede nefes darlığı yapıyormu yorgunluk bitkinlik uyku hali ama en çok nefes darlığı da var mı sizde

Evet oluyor nefes darlıgıda Biraz var gibi 

0 oy
önce (1,017 puan) tarafından

Özel bir ilaç var damardan veriliyor.ben 2 doz onu aldım.bana çok iyi geldi.dr reçeteye yazıyor.hastanede hemşireler yapıyor sizi damar yolundan veriyorlar serum gibi.1hafta arayla 2 doz aldjm.

0 oy
önce (2,588 puan) tarafından

Aşırı düşük  benim kan değerim  10.5 ti ama benim ayni zamanda demir ve ferritin degerimde cok düşüktü hemotoloji doktoru verdi damardan demir takviyesi  kendime geldim ayyy yataklardan çıkmazdım halsizlikten ölürdüm  dünya varmış dedim 2 ay sonra gel bakalım yükselmiş mi dedi  1 sy gecti 1 ay sonra gidicem insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
0 oy
6 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 634 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,495,929 soru

24,437,787 cevap