0 oy
556 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (359 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Böyle bişey nasıl yapabılıyorlar ya hıcmı vıcdan azabı cekmıyorlar demın haberde gordum kız ben kızım dogdugunda kucagıma almaya korkuyordum nasıl vuruyor küçücük bebege bide sözde hemsire olcak nasıl yıyor parasını acaba böylelerin idama ihtiyacı var bakalım görenler bidaha yapabılıyormu!! 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (12,421 puan) tarafından

Bugün başka bir kuvoz yoğun bakım haberi gördüm. O kadar kötü oldum içim acıdi kalbim sızladı.... 

Benim oğlum da 21 gün kaldı kuvezde ellerinde iğne izleri halen belli 6 yaşına girecek neredeyse. Yahu bu insanlar da hiç mi merhamet vicdan kalmamış el kadar masum savunmasız Meleklere böylesine davraniyolar

önce (359 puan) tarafından

aynen ya biz hemsirelere guvenemıycezde kıme guvencez yanlış videoyu paylaşmışım yenı fark ettım öncelerı demekkı kadınlar bu yuzden evde dogum yapıyorlarmıs gercekten artık hastanelere bıle guven kalmadı kı 

-Reklam-
+1 oy
önce (9,897 puan) tarafından

Az önce instada gördüm dayanamayıp kapattım bi girdim paylaşımını gördüm Allah hesabını sorsun inşallah 😢😢

Bende haberde gordum normalde ızlemem ama ızleyınce boyle haberler cıkınca ınsanın ızleyısı gelmıyor ya 

+1 oy
önce (50 puan) tarafından

Kisasta hayat vardır o hemşirenin bir güzel kolunu bacağını acı cektire cektire kıracaksın acımadan kafasını duvarlara vurup saçlarını kökünden koparicaksin. Bir bebeğin bir insanın hayatına mal olmuş insan müsvettesi.

evet ya öyle şeyler yapılsın kı bıdaha kımse bunları yapmaya cesaret edemesın 

0 oy
önce (1,050 puan) tarafından

Allah belasını versin pislik ya. Bakmaya kıyamıyor insan o vuruyor .  Bir bebegin hayatını kararttı vicdansız Allaha havale. 

Bnm kızımda kuvözde kaldı hepp aklıma gelir kötü olurum agladı mı aglayıp ağlayıp öylece sustu mu diye içim içimi yer. Hele byle gördükçe buhranlar basıyor ya. Rabbim byle kötülerin belasını versin 

inşallah canım Allah kımsenın cocugunu bunların elıne dusurmesın 

0 oy
önce (622 puan) tarafından

Bende bugün gördüm içim gitti ya bide Bebek prameture idi Allah bırakmasın bu hemşireye ve onun gibi olanlara.

önce (969 puan) tarafından

Videoda bebeğe şiddet mi var,çok etkilendigim için bu tarz videolar izleyemiyorum bilinç altım çok kötü 

youtubede paylasmamıslar ama haberlerde gördüm 

evet ya benım kızım küvezde kalmadı allahtan sarılık gecırcektı mamayla destekleyınce duzeldı hiç bi bebegı boyle duruma dusurmesın Allah 

0 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Bende akşam gördüm elleri kırılsın o melege öyle vurmuş kqn almaya çalışıyor oglum dogdugunda çok agladı kan almaya cagırdılar götürdüm ordaki hemşire kıyamadı ben daha fazla denemiyecem bi üst kişi gelince aldın dedi kıyamadı rabbim vicdanlı insanlarla karşılaştırsın 

+1

inşallah inşallah ben bıle bakmaya kıyamıyorum ası yapılırken bunlar nasıl kıyıyorlar sözde hemsıreler bıde 

0 oy
önce (1,356 puan) tarafından

İzlerken ağladım Allah belasını versin böyle vicdansizlarin bide evli yüzüğü var bu Allah bilir kendi evladına nasıl davranıyordur çocuk ağladıkça ona da şiddet uygular bu kadın anne olmasin olamasin rabbim evlada muhtaç olsun inşallah çok kötü oldum ya 

inşallah ya bizim apart aıle apartı ust katta eltı var 3 cocugu var 2 erkek 1 kız her gun cocukları dövuyor cocuklar öyke boyle aglıyorlar görceksın bazı kadınlar cıdden ane olmayı haketmıyorlar

0 oy
önce (3,838 puan) tarafından

Atlas a yüreğimiz yanarken bunu görmek hepten çıldırttı beni. Mental olarak günüm rezil geçiyor. Empati yapıp onun annesi ben olsaydım diye düşünmekten. Ne kötü bir zamana denk geldi yavrularımız 😔

evet ya bu turkıyede artık kadın cınayetlerı cocuk siddetleri bitsin ya nedır boyle nereye kadar boyle devam edecek acaba 

önce (8,878 puan) tarafından

Onun annesi ben olsaydım sanırım şu an hapiste olurdum 

Hafsa büyük konuşma,imtihan olursun. Dile dökmesemde Ahmet in annesi için defalarca aynısını düşündüm. Benim oğlum olsa.. benğm oğlum olsaa.. ama sanırım bu saatten sonra herkes kendi verir karşı tarafın cezasını. Hiçte üzülmem. Kısas n güzel şeymiş. Elin iti benim bağırmaya kıyamamadığım yada bunu yaptığım için sabaha kadR vicdan azabından uyuyamadım kuzuma böyle vahşice davranması.. Allahım sen koru. Hepimizin evlatlarını 🤲🏻

önce (8,878 puan) tarafından

Amin amin. Büyük konuşmaktan Allaha sığınırım ama insan delirir ya Rabbim sabır versin ailesine 

Amin 🤲🏻Gerçekten öyle 😶

0 oy
önce (1,482 puan) tarafından

Vurduğu videoyu gördünmü defalarca vuruyor oradan oraya sürüklüyor

evet evet gördum haberlerde cıktı ama youtubede bulamadım 

0 oy
önce (4,044 puan) tarafından

Daha bugün iki çocuğumu hastaneden çıkardım. Gördüğümden beri düşünüyorum serum takarken bile ne kadar ağlıyorlar o yavru kırık bacakla 5 gün nasıl durdu . Bu ***** den başka hiç mi bı hemşire doktor içeri girmedi anormallik olduğunu düşünmedi.  Bu bebekten sorumlu doktor bı anormallik olduğunu anlamadı mı ? Aileye bacağının kırıldığını söylediler sebebi ne olarak gösterdiler acaba . O.ç daha kaç çocuğun bebeğin canını yaktı kim bilir ?

doktor bızden kaynaklanan bırsey degıl demıs 

önce (4,044 puan) tarafından

Doktor a ondan kaynaklı mi diye soran kim ? Bu adam kadın her neyse çocukları hergun muayene etmeye gelmiyo mu ? İşini sikimsonik yapiyo ki anlamamış 

0 oy
önce (35,863 puan) tarafından

Ben bunu izledim çok ağladım 2 çocuğumu da o hastanede doğurdum o kadar etkilendim ki nasıl vuruyor nasıl ağlıyor yavrum o kadını bulsam parçalarım vicdansız orosppo

küvezde kaldımı pekı cocukların artık cocukta dogurmıycaz sanırım bu gıdışle

önce (35,863 puan) tarafından

Kızım erken doğdu alacaklardı yer yoktu başka özel hastaneye sevk dediler o hastane de şu bebek ölümleri çıktı Dr hemşire para için o davada o özel hastanenin yoğun bakım Dr da alındı içeri 😕 şükür kızım 1 2 saat solunum cihazına bağlı kaldı sonra yanıma verdiler iyiki de vermişler 

fazla ayrı kalmamıssınız benım kızda 2.gunden sonra sarılık olmustu hastaneye gıtmefen once mama vermıstık allahtan hastanede yer yoktu doktor demıs yer olsa hemen alırım dıye tahlıl yaptırdık demış iste topuktan kan sekerıne bakalım allahtan yuksek cıktıda baska sehıre yonlendırmedıı

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Ay ben de gördüm kanım dondu 😤 Allah en ağır şekilde cezasını verir inşallah neden ama neden?!o ki hiç bir şey bilmiyor niye vuruyor ki onu?!🤬🤬🤬Allahım hem de yeni doğan bebeğe,onu bana versinler yolarım onu 🤬

zaten hesabını anneler sorsun deseler o kadının parcası kalmaz nasıl bı ınsandır o ya nasıl cesaret etmıs ınsan kendı cocuguna dokunamıyor ya 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Parası için yapılan meslek, kalbinde zerre merhamet yok Allah kahretsin 

evet haklısın ya

0 oy
önce (2,454 puan) tarafından

Ben bebek yoğun bakımda çalıştım, o bebeklere gözümüz gibi bakardık , tedavi dışında sevmek sarılmak icn gece kucaklarımızda uyuturduk, yıkarken bakım yaparken özenle tutardık, bu kadın normal değil, bu kadın cani, bu insan herkese zarar verebilir, hemen icabına bakılması lazım, idam olsa ne güzel geberirdi ama yok maalesef hapisten çıkmaması lazım 

idam olsa zaten yapmaya cesaret edemezkı 

0 oy
önce (81 puan) tarafından

gerçekten dünden beri icim gitti izleyemedim bile bu nasıl bir vicdansızliktır hiç mi merhamet duygusu olmaz insanda ya bizde doğurcaz yakında nasıl bebeğimizi emanet ederiz bunlara:( rabbim kismenin evladını yoğun bakım ünitesine mecbur bırakmasın doğurup sağlıkla alıp evimize gidelm inşallah 

inşallah canım sağlıkla kucagına alsın aıleler bebeklerını 

0 oy
önce (350 puan) tarafından

Kahramanmaraşta yaşıyorum ve 2 ay sonra dogumum var ben nasıl bebegimi ve canımı emanet edicem şimdi böyle insanlara 

inşallah sağ salim kucagına alırsın bı sorun olmadan cıkarsanız ınsallah hastaneden @Kulpsuzkupa

önce (350 puan) tarafından

Amin bacım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 278 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Reyhan000 (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,843 soru

24,436,550 cevap

352,920 kullanıcı

...