Hayırlı günler bacılar bi sorum var kararsız kaldım 🤦🏻♀️ ablamın kayınvalidesi köy tavuğu verdi buzluktan çıkarttı don halde bizde eve geldik arabada unuttuk yaklaşık 16 17 saat felan arabada kaldı😟 dün akşam eşim getirdi hala soğuktu ve minik minik buz parçaları vardı sizce atsam mı tavuğu yoksa birşey olmaz zaten hava soğuk tavukta da buz parçaları vardı mı diyeyim?
Normalde buzluktan çıkartıp nasıl yapıyorsunuz ki, ben geceden çıkartıyorum mesela en az 12 saat sonra yapıyorum ki sizinki arabadaymış yani soğuk ama sizin kararınız yine için rahat değilse at gitsin
Buz dolabında çözdürüyorum hala buzlu oluyır hani kesilebilecek duruma gelince çıkarıp yapıyorum içim rahat değil bu son zehirlenmelerden dolayı o yüzden kafam karıştı
Yani son zamanlarda tavuktan zehirlenen fazla bn riske atmazdım
Ya bende öyle düşünüyorum ama eşimde hala buzlu bişi olmaz diyor birde direk köyden geldi kendi baktıkları tavuklarmış diyor yani tavuğa yazık olmasın diye bize mi olsun diyorum bişi olmaz diyor 🤦🏻♀️
Çözülmediyse bişey olmaz bence. Zaten dışarıdaki hava buzdolabından bile soğuk şimdi.
Çözülmüş bacım ya çoğunluk çözülmüş sadece kar gibi küçük kğöğk yumuşak buzlar kalmıştı🤦🏻♀️ atacağım büyük ihtimalle
Aman at canım, canından daha mı kıymetli
Değil atacağım maalesef 🤦🏻♀️canım çok sıkıldı ama gerçek köy tavuğuydu ablamın kayınvalidesi kendi büyüttüğü tavukkardan vermişti içim acıdı vallahi
Nasip değilmiş canım, bilerek yapmadınız ya.
Öyle canım nasip değilmiş
At çöpe 1 2 saat değil 16 17 saat canınızdan değerli mi bi tavuk zehirlenirsiniz falan
Öyle vallahi ben üstünde hala buz olmasında ve soğuk olmasından dolayı acaba mı diye düşündüm ama araştırdım biraz maalesef uzun saat olduğu için evet atılması lazım 🤦🏻♀️
Öyle öyle riske atma tavuk zehri çok kötü bide
Biliyorum o yüzden kafam karıştı ama atacağım teşekkür ederim canım
Kız bizde öyle yapıyoruz geceden tezgaha koyuyorum ertesi güne pisirmeye anca çozülüyor atma mis gibi tavuğu bu soğukta millet balkonu buz dolabı olarak kullanıyor
Sana ne canım ne için post açıp açmadığımdan? Fikir almak istedim birkaç kişide riske girme dedi İnternettebde bakınca iyice soğudum attım. Sen tavuk için post açma sen daha önemli konularda aç bacım tamam 😅😅😅
Bize yazık degilmi derken sanki canına kast etmişiz gibi konuşuyorsun sende.
Ne alaka genel anlamda söyledim bu kadar içsel algılayacaksanız buraya hiç girmeyin zira çok üzerler sizi
Şu cok üzerler sizi sözünü kullanınca kendinizi daha bı guvenlimi hissediyorsunuz nedir :D moda oldu iyice :D öyleyse bize yazık degilmi derken gelip size tavuğu yedirmisim gibi konuşmayın.
Tamam şampiyon sakin ol sen haklısın en büyük sensin sen laf soktun ben altta kaldım tamam 😅😅😅 aldığın galibiyetle rahat rahat postumu terk edebilirsin . Afyonum patlamamış daha senle mi uğraşacam tövbe yarabbim 😅
Dikkat edin canım aman bizde ederiz dikkat Allah korusun Amin 🤲🥰
Attım bacım yemedik teşekkür ederim 🤲❤️
Soguksa ve kötü bir koku yoksa bişey olmaz ki canım
Soğuktu vallahi ama baktım araştırdım biraz 16 17 saat. Çok uzun diyorlar atmak zorunda kaldım 😟
Sağlık olsun o zaman kısmet değilmiş
Öyle canım riske atamadım
1,495,663 soru
24,433,431 cevap
352,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın