İşlerim bitti yemeğimi de sobaya koydum tabi o sırada ben bu kahveyi de hakettim sanırım 🤗 bir tencere sarma sardım dünden de yoğurt çorbam kalmıştı yanina da salata yeterli artık siz neler yapıyorsunuz herkes menüsünü yazsin da hepimize hem bugüne hem de yarına da fikir olsun 😁
Tarhana çorbası var dünden fırında patates tavuk yemeği ve pirinç pilavı yapıcam afiyet olsun sanada canım
Teşekkür ederim canım benim senin de ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 🥰
Mercimek çorbası yaptım bebelere öğlen yemeği niyetine akşama da kalır Karnıbaharim var onu yapcamde yemek mi yapsam kızartma mi onu düşünüyorum eşim yemeğini pek sevmiyor kızarınca yiyo
soslayıp fırına at cok guzel oluyor
Genelde oyle yapıyom. Aynj kızartma yapacak gibi soslayip fırına veriyom sonra üzerine az kasar gezidirip biraz daha firinliyom ama kocama dünden beri gicigim 🤣 o yüzden yemeğini yapasim var mecbur yesin diye
hakkettıyse oyle yap 😂😂
Kizart o zaman bacim şimdiden afiyet şifa olsun 🤗
dunden lahana dolması var bugun yemek yapmıycam kızla ugrasıyorum bız yemek yerken kendını sofraya atıyor ılla sofradan yıyecek kendı mamasını yemıyor 😂😂
hmm anladım Kastamonu guzeldır ya
Güzel Güzel bende çok sevdim 😄 yoksa sende mi Kastamonulu musun 🤩
yok değilim ama çok yakınız bartınlıyım ama ağrıda yasıyorum eşimden dolayı 😂
Bartın da çok güzel 🤩
evet ya guzel 4 yıldır gelmedım ama nasıp se bu yaz gelmeyı dusunuyorum 🥰
Elektrik yoktu şimdi geldi bende sarma sardım bu fırsatta şimdi önce çay kek sonra kahve keyfi yapacağım
Ohhh ellerine kollarına sağlık canım şimdiden afiyet şifa olsun 🥰
Teşekkür ederim canım 🥰
Afiyet olsun 🩷 Ben de şimdi sunumsuz acele bir kahve içiyorum 😂 Sonra duşa gireceğim Akşama da tavuk haşlayacağım bulgur pilavı inşallah🥰
Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun ellerine kollarına sağlık ve sıhhatler olsun şimdiden 🥰
Çaylar içildi 😁 az ıspanak vardı onu çıkardım onu yaparım mercimek çorbası var yeter yanina birde salata vs yaparım
Çaysız da olmuyor anam çay = Gastamonulular 😂
Ohhh daha ne olsun ellerine sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 🥰
Eşim yine demlemis 😁 Maraşlı oda 🤣
Afiyet olsun ablacım 😍 burda da kar başladı kahve yayıp içeyim dedim kar bitti kahvem kaldı 😅😅
Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun inşallah devamı gelir diyeyim mi 😂
Kahvem bitti devamı yok 😅teşekkür ederim ❤️
Kar yağıyor hülyoooşşşş kahveyi içtim ikinciyi az sonra yapcam
Ooo size de mi yağıyor canım maşallah afiyet şifa olsun balım 🥰
Benim evin oralarda yokta annemdeyim burda yağıyor çok huzurlu ya
Allah affetsin bende nefret ediyorum artık bacım 😁
Deme öyle bacım susuz kalıyoruz yazın
Burda da çok yağıyor beee çok zor çok canım
Afiyet olsun yemek faslına geçeceğim inşallah
Çok teşekkür ederim kolay gelsin size de 🤗
Afiyet olsun canım bende kahve içiyorum akşama eltime davetliyiz onda yiyecez bizde
Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun ohhh tadını çıkar kahvenin 😁
Karrr🤩
Eekencisin canım
Ben çoçuklara kahvaltı verdim kahve mi içsem kahvaltı mi yapsam düşünüyorum 💭
Sabah 7 de uyandım gece ağrılarım vardı canım sabahı zor ettim eşimin de işleri vardı merkeze gitti o sırada kalktım kahvaltı falan derken daha da uyumadım en iyisi işlerimi halledeyim dedim 🥰 afiyet şifa olsun minnoşlarima da öp benim yerime 😘 sende kahvaltını yapıp oyle kahveni iç bence 🥰
Kaç haftalık oldunuz😍
19+5 çok şükür 🥰
3 günlük yumurta detoksundayim menüde yumurta var kahvemi şimdi içtim işler de çok yoktu aman bu günde kalıversin dedim☺️ eşimle çocuklara da patetes yemeğiyle pirinç pilavı yapıcam
Ohhh ellerine kollarına sağlık canım şimdiden afiyet şifa olsun 🥰 oyyy Allah kolaylık versin diyettesin sanırım 😁
Evet ya sen yanlış hatirlamıyorsam baya manken gibi zayıftın
Afiyet olsun ellerine sağlık az bir şey köy tavuğu çıkardım çorba yapıcam yanına lahana sarması ve ıslak kek var bugün menüde
Teşekkür ederim ablacım senin de ellerine kollarına sağlık menü süper 😋 şimdiden afiyet şifa olsun 💜
Sağol ablam 😊
nasipse işe dönünce orada içeceğim rahat rahat
dinlenmek için işe dönüşü bekliyorum;)
size afiyetler olsun
Çok teşekkür ederim ☺ o zaman Allah kolaylık versin keyfini o zaman çıkarırsiniz😁
Afiyet olsun 🥰 kahve içmiyorum artık çayıda azalttım mecburen yoksa vertigom tetikleniyor. Aksamada bulgur pilavı ve Antep yemeği ekşili kabak doğrama yapacam dışarda kar yağıyor sabahtan beri sıcak bir sulu yemek iyi gider diye düşündüm 🥰
Yaa Rabbım şifa versin canim çok teşekkür ederim 🥰 ohhh ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun iyi gider tabi miss gibi 😋
Aklımı çeldin yaptım şimdi içecem
Bugün bir isim yok tek derdim makina boşaltmak akşam yemeği yapmak ama Kinetix kum oynamaktan vakit bulamıyorum jjhjhjhj
Canım kurufasulye pilav çekti onu yaparım heralde
yada bilmiyorum burdan kopya çekerim akşama daha çok var
Afiyet olsun bu arada
Çok teşekkür ederim sana da afiyet şifa olsun kuru ve pilav kışın vazgeçilmezi😁 yap gitsin kız şimdiden afiyet şifa olsun ellerine sağlık 🤗 oyna oyna daha ne istiyorsun 😁
Canım çekiyor yaparım artık sabahtan beri can buda yorulmuyor bizimkisi maşallah ben hayatımda hiç kum oynamadım kız sağolsun yaptırıyor bana
Enerji depolar birazdan kalkar hazır ol 😄😄 kız yorulmak nedir bilirler mi 😂
Benim de enerjim tükeniyor bakalım ne olacak akşam babası gelene kadar dayanamazsam anama kaçarım 1 haftadır gitmemiştim khjhj
Bu kahve anliklarina eriyorum maşallah ♥️
İki cocugumda çok kötü hastalar yemek yok eşim yapar artık inşallah
Bu gün benimde niyetim sarma sarmakti nasip olmadı ellerinize sağlık afiyet şifa olsun
Çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun kuzulara da Rabbım şifa versin inşallah 🤲
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ♥️
Afiyet olsun canım ben sabah erken kalktım önce eczaneye sonra markete gittim aldıklarımı yerleştirdim uzanıyorum kızımda oyun oynuyor
Valla dinleniyorum birazdan yemek yapicam da karnım ağrıyor dünden beri üşüttüm galiba biraz
Yaa dikkat et canım ayaklarını sıcak tut bende bu gece çok kötüydüm inanki nefes alamıyordum resmen
Ederim canım sende çok dikkat et yemekte pişti çok şükür kurtuldum 😂 yoğurtlu makarna yaptım yanına patlıcanlı sebze türlüsü yaptım
Ohhh daha ne olsun canım ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 😋🤩
Çok sağol canım 🥰
Afiyet olsun bende yeni nescafe içtim ev işi bitti oglan makarna istedi eşimde pek hoşlanmaz tavuk cigeri yapıyım dedim yanınada sogan salatası yeter galiba bugunde
Ohhh daha ne olsun şimdiden afiyet şifa olsun 🤗 çok teşekkür ederim size de afiyet şifa olsun
Sagol canım Allah razı olsun
Afiyet olsun canım eşim yok bu hafta 1 de geliyor işten bende kendimize mercimekli pilav yapıyorum
Çok teşekkür ederim canım senin de ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun
Teşekkür ederiiim canimmm❤️
1,495,588 soru
24,432,165 cevap
352,585 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın