0 oy
352 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,339 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İşlerim bitti yemeğimi de sobaya koydum tabi o sırada ben bu kahveyi de hakettim sanırım 🤗 bir tencere sarma sardım dünden de yoğurt çorbam kalmıştı yanina da salata yeterli artık siz neler yapıyorsunuz herkes menüsünü yazsin da hepimize hem bugüne hem de yarına da fikir olsun 😁

22 Cevaplar

+2 oy
önce (360 puan) tarafından

Tarhana çorbası var dünden fırında patates tavuk yemeği ve pirinç pilavı yapıcam afiyet olsun sanada canım

önce (2,339 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim senin de ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 🥰

-Reklam-
+2 oy
önce (12,412 puan) tarafından

Mercimek çorbası yaptım bebelere öğlen yemeği niyetine akşama da kalır Karnıbaharim var onu yapcamde yemek mi yapsam kızartma mi onu düşünüyorum eşim yemeğini pek sevmiyor kızarınca yiyo 

önce (325 puan) tarafından

soslayıp fırına at cok guzel oluyor 

önce (12,412 puan) tarafından

Genelde oyle yapıyom. Aynj kızartma yapacak gibi soslayip fırına veriyom sonra üzerine az kasar gezidirip biraz daha firinliyom ama kocama dünden beri gicigim 🤣 o yüzden yemeğini yapasim var mecbur yesin diye

hakkettıyse oyle yap 😂😂 

Kizart o zaman bacim şimdiden afiyet şifa olsun 🤗

+2 oy

dunden lahana dolması var bugun yemek yapmıycam kızla ugrasıyorum bız yemek yerken kendını sofraya atıyor ılla sofradan yıyecek kendı mamasını yemıyor 😂😂

hmm anladım Kastamonu guzeldır ya 

Güzel Güzel bende çok sevdim 😄 yoksa sende mi Kastamonulu musun 🤩

yok değilim ama çok yakınız bartınlıyım ama ağrıda yasıyorum eşimden dolayı 😂

Bartın da çok güzel 🤩

evet ya guzel 4 yıldır gelmedım ama nasıp se bu yaz gelmeyı dusunuyorum 🥰

+2 oy
önce (26,730 puan) tarafından

Elektrik yoktu şimdi geldi bende sarma sardım bu fırsatta şimdi önce çay kek sonra kahve keyfi yapacağım 

+1

Ohhh ellerine kollarına sağlık canım şimdiden afiyet şifa olsun 🥰

önce (26,730 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🥰 

+2 oy
önce (12,777 puan) tarafından

Afiyet olsun 🩷 Ben de şimdi sunumsuz acele bir kahve içiyorum 😂 Sonra duşa gireceğim Akşama da tavuk haşlayacağım bulgur pilavı inşallah🥰

+1

Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun ellerine kollarına sağlık ve sıhhatler olsun şimdiden 🥰

+2 oy
önce (35,737 puan) tarafından

Çaylar içildi 😁 az ıspanak vardı onu çıkardım onu yaparım mercimek çorbası var yeter yanina birde salata vs yaparım 

Çaysız da olmuyor anam çay = Gastamonulular 😂

Ohhh daha ne olsun ellerine sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 🥰

önce (35,737 puan) tarafından

Eşim yine demlemis 😁 Maraşlı oda 🤣

+2 oy
önce (3,973 puan) tarafından

Afiyet olsun ablacım 😍 burda da kar başladı kahve yayıp içeyim dedim kar bitti kahvem kaldı 😅😅

image

Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun inşallah devamı gelir diyeyim mi 😂

önce (3,973 puan) tarafından

Kahvem bitti devamı yok 😅teşekkür ederim ❤️

+2 oy
önce (11,219 puan) tarafından

Kar yağıyor hülyoooşşşş kahveyi içtim ikinciyi az sonra yapcam 

image

Ooo size de mi yağıyor canım maşallah afiyet şifa olsun balım 🥰

Benim evin oralarda yokta annemdeyim burda yağıyor çok huzurlu ya 

Allah affetsin bende nefret ediyorum artık bacım 😁

Deme öyle bacım susuz kalıyoruz yazın 

Burda da çok yağıyor beee çok zor çok canım 

+2 oy
önce (1,053 puan) tarafından

Afiyet olsun yemek faslına geçeceğim inşallah 

Çok teşekkür ederim kolay gelsin size de 🤗

+2 oy
önce (1,211 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende kahve içiyorum akşama eltime davetliyiz onda yiyecez bizde

Teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun ohhh tadını çıkar kahvenin 😁

+2 oy
önce (15,317 puan) tarafından

Karrr🤩

Eekencisin canım 

Ben çoçuklara kahvaltı verdim kahve mi içsem kahvaltı mi yapsam düşünüyorum 💭 

Sabah 7 de uyandım gece ağrılarım vardı canım sabahı zor ettim eşimin de işleri vardı merkeze gitti o sırada kalktım kahvaltı falan derken daha da uyumadım en iyisi işlerimi halledeyim dedim 🥰 afiyet şifa olsun minnoşlarima da öp benim yerime 😘 sende kahvaltını yapıp oyle kahveni iç bence 🥰

önce (15,317 puan) tarafından

Kaç haftalık oldunuz😍

19+5 çok şükür 🥰

+2 oy
önce (1,480 puan) tarafından

3 günlük yumurta detoksundayim menüde yumurta var kahvemi şimdi içtim işler de çok yoktu aman bu günde kalıversin dedim☺️ eşimle çocuklara da patetes yemeğiyle pirinç pilavı yapıcam

Ohhh ellerine kollarına sağlık canım şimdiden afiyet şifa olsun 🥰 oyyy Allah kolaylık versin diyettesin sanırım 😁

önce (1,480 puan) tarafından

Evet ya sen yanlış hatirlamıyorsam baya manken gibi zayıftın

+2 oy
önce (8,070 puan) tarafından

Afiyet olsun ellerine sağlık az bir şey köy tavuğu çıkardım çorba yapıcam yanına lahana sarması ve ıslak kek var bugün menüde

Teşekkür ederim ablacım senin de ellerine kollarına sağlık menü süper 😋 şimdiden afiyet şifa olsun 💜

önce (8,070 puan) tarafından

Sağol ablam 😊

+2 oy
önce (2,014 puan) tarafından

nasipse işe dönünce orada içeceğim rahat rahat

dinlenmek için işe dönüşü bekliyorum;) 

size afiyetler olsun 

Çok teşekkür ederim ☺ o zaman Allah kolaylık versin keyfini o zaman çıkarırsiniz😁

+1 oy
önce (7,752 puan) tarafından

Afiyet olsun 🥰 kahve içmiyorum artık çayıda azalttım mecburen yoksa vertigom tetikleniyor. Aksamada bulgur pilavı ve Antep yemeği ekşili kabak doğrama yapacam dışarda kar yağıyor sabahtan beri sıcak bir sulu yemek iyi gider diye düşündüm 🥰

Yaa Rabbım şifa versin canim çok teşekkür ederim 🥰 ohhh ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun iyi gider tabi miss gibi 😋

+1 oy
önce (1,982 puan) tarafından

Aklımı çeldin yaptım şimdi içecem 

Bugün bir isim yok tek derdim makina boşaltmak akşam yemeği yapmak ama Kinetix kum oynamaktan vakit bulamıyorum jjhjhjhj

Canım kurufasulye pilav çekti onu yaparım heralde

imageyada bilmiyorum burdan kopya çekerim akşama daha çok var 

Afiyet olsun bu arada 

Çok teşekkür ederim sana da afiyet şifa olsun kuru ve pilav kışın vazgeçilmezi😁 yap gitsin kız şimdiden afiyet şifa olsun ellerine sağlık 🤗 oyna oyna daha ne istiyorsun 😁

Canım çekiyor yaparım artık sabahtan beri can buda yorulmuyor bizimkisi maşallah ben hayatımda hiç kum oynamadım kız sağolsun yaptırıyor bana

Enerji depolar birazdan kalkar hazır ol 😄😄 kız yorulmak nedir bilirler mi 😂

Benim de enerjim tükeniyor bakalım ne olacak akşam babası gelene kadar dayanamazsam anama kaçarım 1 haftadır gitmemiştim khjhj

+1 oy
önce (952 puan) tarafından

Bu kahve anliklarina eriyorum maşallah ♥️

İki cocugumda çok kötü hastalar yemek yok eşim yapar artık inşallah 

Bu gün benimde niyetim sarma sarmakti nasip olmadı ellerinize sağlık afiyet şifa olsun 

+1

Çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun kuzulara da Rabbım şifa versin inşallah 🤲 

önce (952 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ♥️ 

+1 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ben sabah erken kalktım önce eczaneye sonra markete gittim aldıklarımı yerleştirdim uzanıyorum kızımda oyun oynuyor 

Valla dinleniyorum birazdan yemek yapicam da karnım ağrıyor dünden beri üşüttüm galiba biraz

Yaa dikkat et canım ayaklarını sıcak tut bende bu gece çok kötüydüm inanki nefes alamıyordum resmen 

Ederim canım sende çok dikkat et yemekte pişti çok şükür kurtuldum 😂 yoğurtlu makarna yaptım yanına patlıcanlı sebze türlüsü yaptım 

Ohhh daha ne olsun canım ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 😋🤩

Çok sağol canım 🥰

+1 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Afiyet olsun bende yeni nescafe içtim ev işi bitti oglan makarna istedi eşimde pek hoşlanmaz tavuk cigeri yapıyım dedim yanınada sogan salatası yeter galiba bugunde

Ohhh daha ne olsun şimdiden afiyet şifa olsun 🤗 çok teşekkür ederim size de afiyet şifa olsun 

önce (1,131 puan) tarafından

Sagol canım Allah razı olsun 

+1 oy
önce (28 puan) tarafından

Afiyet olsun canım eşim yok bu hafta 1 de geliyor işten bende kendimize mercimekli pilav yapıyorum 

Çok teşekkür ederim canım senin de ellerine kollarına sağlık şimdiden afiyet şifa olsun 

önce (28 puan) tarafından

Teşekkür ederiiim canimmm❤️

İlgili sorular

+7 oy
22 cevap 2,576 göst.
0 oy
8 cevap 539 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 672 göst.
0 oy
11 cevap 445 göst.