0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,615 puan) tarafından

image

Geçen akşam annem ogluma kimse bana hediye alıp doğum günümü kutlamadı dedi dün hediye almış şimdi kendi paketledi süsledi daha 5 yaşında anne annesine dedesine çok düşkün :) bu arada okuma yazması yok baka baka yazdı :D

6 Cevaplar

0 oy
(163,423 puan) tarafından
Yaa kiyamam annaneye duskun olsun zaten 
(3,615 puan) tarafından
11 Ay annem bakti canim annemde ona cok duskun bide ilk torun biraz kıymetli :) ama oglumda onlara düşkün aksam diom baba geçerken al hediye almış baktim kızıyor anne ben paket yapcam supriz yapcam dio :D annem aradi ne aldin silemem supriz dio söylesem süprizin tadı kadar dio ,:D ne ara büyüdü bu akla geldi anlamadm :)
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Anam senin o güzel yufka yüreğine kurban olurum <3

(3,615 puan) tarafından
Valla bende gururlandm mutlu oldum hep boyle güzel yurekli olur insallah :)
(5,437 puan) tarafından
Inşallah cnm ya maşallah ona
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Maşallah düşünürmüşte dedesini anneannesini:)
(3,615 puan) tarafından
Normal de anne annesine hediye almıştı dio anne dedem küsmesin onada hediye yapak bende evi karıştırdım tam babama gore hediye buldum :D
0 oy
(11,971 puan) tarafından
Yerim seni ya maşallah yakışklı kzum bnm :) ne almş ☺☺
(3,615 puan) tarafından
Anneme yüzük almis ama görsen bayılırsın çekmeyi unuttum hediye açılınca çekerim nasıl zevkli :D babamda gömlek vardi evde onu kattık küsmesin dedem dio :D
(11,971 puan) tarafından
:)) kzum benim.. ❤
0 oy
tarafından
Yaaa kiyamam ben ona ❤❤❤❤
(3,615 puan) tarafından
Sabırsızca akşamı bekliyo :D
0 oy
(197 puan) tarafından
Ben ona ölürüm oy benim kalbi minik merhameti büyük yavrum.cok şanslısın böyle vicdanlı  bir çocuk yetistrmissin arkadaşım tebrik ederim seni.öp onu benim için.Inşallah benim oğlum da böyle olur.
(3,615 puan) tarafından
Sağol canım allah razi olsun inşallah rabbim herkese gönlündeki gibi bi evlat versin

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 369 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 590 göst.
18 Haziran 2019 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 637 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (94 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,981 soru

24,092,755 cevap

331,859 kullanıcı

...