0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kdkelekr

16 Cevaplar

+2 oy
(3,777 puan) tarafından

Yani dediğin gibi ağlama ağıt olsa tabii ki insanız hepimizin başında ölüm var anlayış gösterilir ama gecenin 3 ünde de çekiç vurma sesi gelmemeli yani. Uyarmak gibi değilde yarın gidip çekiç sesi neydi çocuklar çok korktular uyutamadım gibi birşey diyebilirsiniz onlar insansa eğer anlarlar. 

(8 puan) tarafından

Hayır zaten aglama sesı ve ağır bagırma aurecınde gundız evde kalmadık dışarı çıktık anlayış gosterırıö gece de 12 ye kadar mısafır var bısey demem hatta 12 dem süpürge büke attılar tazıye surecınde ama dün gece 3 buçuktan sabah 4 buçuğa kadar yere vurup durdu hatta Bnde duvara vurdum belkıdurur  dıye  ama banamısın demedı sureklı böyleler 25 yaşında bı kız babası nenesı ve halası kalıyor olen kısıde halasıydı

(3,777 puan) tarafından

Psikolojik sorunları olabilir mi içlerinden birinin. Ya da bir hastalık alzheimer tarzı bir hastalık filan. Ya da baston kullanan var mı içlerinde belki yaşlılar dan biri bastonla vuruyordur diye aklıma geldi. 

(3,777 puan) tarafından

Bazen yaşlılar bastonla yattığı yerden vuruyor sesini duyurmak için ya da inadından o yüzden sordum. O zaman sıkıntılı kişiler Allâh kolaylık versin. Ama dediğim gibi belki sizde duydunuz mu bir ses geldi gece çocuklar çok korktu tarzında birşey söylerseniz sizden geliyor da dememiş olursunuz direk. 

(67 puan) tarafından

Yalnız şöyle de bir şey olabilir senelerdir var demişsin şimdi senelerdir uyarmayıp cenaze döneminde uyarırsan bu defa da sen ölüye saygısızlık mı yapıyorsun acımıza saygı göstermiyorsun diye seni manipül etmeye çalışıp sorun çıkartabilirler

-Reklam-
+1 oy
(30,410 puan) tarafından

Suan degilde ilerleyen zmaanda uyarı yapabilirsn ki daha onceden de yapsaydiniz daha iyi olurdu

+1 oy
(6,404 puan) tarafından

Dikkat et sende arada kaynama belliki yukardakiler gergin miras isleride vardır ben olsam safa yatardım 10 gun😁

0 oy
(43 puan) tarafından

Yaptıkları çok yanlış ama acıları taze şuan yaklaşım da bulunma eşine şöyle uygun bir dille söylesin çocuklar geceleri korkarak uyanıyorlar gibisinden 

0 oy
(8,314 puan) tarafından

Çok zor gerçekten. Verecek bir fikir bulamadım durumun öyle zor geldi

0 oy
tarafından

O sesin cenaze ile alakası yok demekki taziye bitene kadar eğer mümkünse bekle öyle uyar şimdi tansiyonlar yükselmesin :)

0 oy
(83 puan) tarafından

Seninki yine taziye var diye öyle benim anlayışsız bir komşum var alt komşum Allah'ım güzellikle söyledim yok kavga ettim yok vebal alıyorsun helal etmiyorum dedim yok sabah bir şey yapmaz gece 12 oldumu ses başlar dediğin gibi misafirleri gelir saat 3 bıktım 5 yıldır bu evden çıkmak istiyorum eşim çıkmıyor onlarda ev sahibi bizde Allah'a havale ettim dün gece bile saat sabahın 4 sesten uyandım kapıyı çarpıyor ediyor evinde küçük çocuğu da var anlamıyorum benim ikizlerim uyanır mesela onun 2 yaşında bebeği uyanmaz 5 çocuğu var en küçüğü benim ikizlerim kadar 2 yaşında 

0 oy
(23 puan) tarafından

Gece 3 de cevız degıldır o ya bıde tazıye evınde ama çok merak ettım ne sesı acaba bı sor bnce bıraz zaman gecınce

0 oy
(26,862 puan) tarafından

Sorun altı yıldır buna sessiz kalmış olmanız aslında 

0 oy
(1,893 puan) tarafından

Bence altı yıldır susmussun bir ay daha sus sonra konuşursun. Bu acıları dinsin biraz

(8 puan) tarafından

Haklısın

(1,893 puan) tarafından

😊♥️

0 oy
(1,929 puan) tarafından

Çekiç işini bilemem ama şu an acısı olan bir insana da uyarıya gidilmez babam vefat ettiğinde 1 aya yakın gece gündüz uyku uyunmadı babaannem annem Anannem teyzelerim başta olmak üzere herkes dizlerine vura vura sabahlara kadar ağladılar o yüzden kimin ne yaşadığını bilemeyiz bu dönemde uyarı illa olacaksa çekiç konusunda asla şu an olmamalı sende haklısın çocuklar konusunda ama şu an için uygun bi zaman değil bence 

0 oy
(632 puan) tarafından

Apartmanda yönetici var mı ? Diğer komşular ne diyor bu konuda

(632 puan) tarafından

Eşin söylesin o vakit canım erkek erkeğe bu tarz konuşmalar daha dikkate alınabiliyor.

0 oy
(2,713 puan) tarafından

Ölü arkasından “bağırarak” ağlamanın ölülerine ne denli zarar verdiğini ah bir bilselerdi…

0 oy
(433 puan) tarafından

İslamda bağırarak kendini yırtarak ağlamak yasak ya hu sessizce gözden yaş akıtılır dualar edilir fakat yas yok o yüzden direk şikayet edin benim panik atağım var o kadar kavga sesine falan gelemiyorum. Polisi gece o çekiç sesinin geldiği saatte arayın gelsinler. Ben yüksek sese karşı hassasım ya mahallede salakça düğün yapanları hemen şikayet ediyorum polis gelip dağıtıyor.

0 oy
(196 puan) tarafından

Bence uzun süredir susup şimdi gidip ses çıkarmak olmaz 

0 oy
(657 puan) tarafından

Uyarmalisin haklisin ama yanlis zamanlama 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 647 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 659 göst.
5 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 501 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,858 soru

24,452,315 cevap

354,088 kullanıcı

...