Yogun hastalık surecinde gectı ama bıttı ustune salonda elektrık yoktu jenarator klimayı kaldırmadı donduk ıyıce hastalandım😀
Napıyorsunuzzz kızceler gorusmeyelı
Ha bu kızı zorla veriyler sanki niye bu ka ağladı kardeşin Esmaaa
Zorla evlendi 🤭kendımızı yırttık evlenme dıye kısın ortasında dugun yaptı🤣
Evin nazlı bebegi dugun boyunca agladı🤣
İyilik çok şükür Esmaaa.
Kimin düğünü kız. Maşallah size♥️
Bende uyumaya calisiyom telden ayrıla bilirsm sjsjs
Vıdıo attım kız kardesımın dugunu
Gecmis olsun hayatim sen git gide bana mi benziyon kiz kardesim olsan bu kadar benzerdin heralde 🤭
Ben bugun haatanedeydim aboo ne soguktu kiz kayinbabam kiyamadi sabahin koru arabayi bize birakti gitti hastaneye gittik geri donemedik araba bozuldu hala da yapilmadi duruyo orda bebegi gorduk 2li tarama yaptirdim gerizekali damarimi patlatti yok kan yok idrar yok parmak kan testi zikkimin dimi llac gittim bi de sinirlerim bozuldu eve geldik nasil usuduysem 5 dk yataga gireyim isinayim dedim 1 bucuk saat uyumusum 🤭 aksama kaynanamlara gittik umreye gidecekler sonkez annemlerle birlikte gittik geldik simdi ferace alcam haber bekliyorum cocugu yatirdim insaAllah uyumam
Vıdıo attım
Videolari ceken sen misin kiz bosver aglasinlar diyo 😂
Sarılan benım o arkadasım dıger vıdıoda gulunce sen nıye guluyon dıyordu sjsjs
@TevhidGulu bacım sen hamilemiydin
Ahahah ay Allahim Allahcmutlu mesut etsin cicegim
@geberikgelin kiz yeni mi duydun
Hayırlı olsun evlenen kişiye 🌼 Halay özledim ben de, bayağıdır düğüne katılmadım☺️
Mavi olanmı:)
Kız kardesımde her an agladı sagolsun sjsjs bır bakıyordu aglıyordu bır bakıyorduk guluyo
Mavinin rengi çok güzel ama siyahı daha çok beğendim 🌼 Kardeşinin sinirleri boşalmıştır. Düğün stresi, evliklik stresi falan 😊
Siyahın asaleti her elbisede ayrı ya 😀
Bayıldı falan ayy sorma boşalttı ıyıce sınırını sjsjs
Tesekkur ederız canım:)
Kız bayıldı mı bide 😻 Hayırlı olsun, Allah mutluluktan ağlatsın inşallah 💙
Ayyy sorma o enerjiye dayanamadı tansıyonu dustu sanırım "):)
Esma kız bu ne güzellik maşallah size
Guzellıkmı kalmıs askm :)
Tabi kız güzelsin tabiki maşallah
Tesekkurler canım 💕💕💕
Maşallah kuzum
Vallahi pertim çıktı annemlerdeyim bir yukarı bir aşağı iş bitmiyor en son dedemle atıştım indim aşağı
Dedenle nıye atıstın kız
Anneme bakıyorum yemeklerini falan yaptım bunu yemem dedi börek istediler onu yaptım onuda yemezmiş iki evin işi mehlika perişan olmuşum bana tutturmuş damı çık süpür dede diyorum yoruldum bak hava buz gibi yok illa süpür o damı bu havada dammı süpürülür en son dellendim dedim bana diyene kadar çık sen Süpür ben nereye koşturayım
Ay kız ne güzelmişsin maşallah 🌸🌸 birde sen neye zayıflamaya çalışıyorsun acaba zaten zayıfsın 🥲
Canım baya fark varmış ama şuan da da baya zayıf görünüyorsun 🤭
Göbek erimemiş esmaaaaaa
Suan duba gıbıyım zaten erimedı kız sjsj
Hahaha o kadar diyet kraliçesi dedik sana lakabının hakkını ver
Iyılesırsem tekrar baslamam lazım o mavi fotoda dıyet yapıp düşmüştüm sonra emzirmeye kestim gerı aldım
Smdı oglum ve kocam suteklı sısko dıyolat bana oglum resmen spor yap dıyor sen dusun ssjs
İyiyim çok şükür maşallah size ben seni saçı açık sanıyordum ayrıca çok kilom var diyince baya kilolu bir şey sanmıştım maşallah uzun zarifsin kiloluda değilsin elbisende yakışmış kardeşinede Rabbim hayırlı evlilikler versin inşallah
An ıtıbarıyle 95 kiloyum seda ablaaa
Hiç belli değil video da atmışsın onada baktım maşallah kardeşinde pek güzel
Yukarıda attım bak ")
Suan feci bor rahatsız edici kılom var belllı olmuyor evet etım sıkı boyum kaldırıyor ama ben kendım goruyorum sknuc olarak 🤭
Sıkı bır dıyet yapmam lazım yaza kadar
Kim evlendı kız :)
Kız kardesım
Hayırlı olsunnnn
Yaaaa kardeşin masum çocuklar gibi dudağinı büze büze agladı uzagami gelin gitti oyyy içim burkuldu
Son besik benden 7 8 sene sonra geldı :)
Bırde babamın boncuk gozlusuydu 15 yasına kadar babamla uyudu :)
Bıra uzak maalesef bız Anadolu yakası o Avrupa yakası 1bucuk 2 saatı buluyor trafik falan varsa
Ooo kıyamam rabbim pişman etmesin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah
Kaçırdım ya 🥲 valla her gün aynı şeyler be Esma . Hastane ev rehabilitasyon
Sağol canm benim son postumu gördün mü bilmiyorum ama son durum o şekilde yani .
Kız kardesımın ısmıde esra
Yaa ahahah o sandım eski videolar falan :) kız kardeşin de sen de çok güzelsiniz valla maşallah delilo oynuyosun dimi :)
Valla ne oynuyom ınan o anda babamla kardesım ortaya gecınce direk gırdım halaya kabanla normalde erkekli dugunlerde oynamıyorum🤭 ama o an ırdım sjsjs
Gayet güzel görünüyorsun canım bizim Diyarbakır'da da böyle oynarız 😊 kardeşinin düğünü ne de olsa. Nasıl ağlıyor kardeşin de kıyamam Allah mesut etsin inşallah. Maşallah size 🥰
1,495,801 soru
24,435,860 cevap
352,879 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın