Evim de tahtakurusu var 5 defa fırma ilaclamasına rağmen hala cocuklara sokuyor varlar. Orayı kaldır burayı sök onu yıka onu at Bi türlu evimi toparlayamıyor. Üstüne de kücük kızım hasta oldu. Eşim kayınbabamı aradı evi tadılata sokacam böyle olmuyor tahtaya dair ne varsa atacam bildiğin önereceğin husta var mı diyor o ise tuturmuş vay yapamasın. Varsa yoksa sürekli ilacla diye. neyse bu seferde 15 dakika ya sizde olacam torunlarımı görecem diyor eşimde tamam gel diyor. İyide ev dağınık cocuk hasta ve ne zaman cocuklarım hasta olsa o kadar düşüncesizler yeri geldi yemek yapsın biz gelecez dedikleri bile oluyordu. Gece saat 9 olmuş nereye geliyor dedim. Direk reddetim yarın gelsinler dedim eşim ise ne olmuş gelecekseler. en sonunda bağırdım cağırdım cat kapı gelmesin halden anlamıyorlar dedikten sonra eşim aramiş yarın gelin diyebilmiş. Yani anlamıyorum bu kadar sitresli günler geciriyorken bide böyle anlayışsız davranmalarına anlam veremiyorum ya.
Stresli bi dönemden geçmiyoken de kimsenin evine çat kapı gidilmez zaten ama işte maalesef başta kayınvalideler olmak üzere birçok insan bunu algılayamıyo burda durumu idare etmesi gereken kişi sen değilsin eşin sen dersen kötü olursun onun anası babası o çözmeli durumu zaten arayıp söylemiş de böyle böyle reddedilerek alışcaklar yapcak bişey yok
Tahta kurusu konusunda hiçbir fikrim yok Allah kolaylık versin ama eşine karşı davranışın iyi olmuş en azından aramış demiş
Eğer ki tahtakurusundan kurtulmak istiyorsanız komple herşeyi atmak zorundasınız başka da çaresi asla yok
1,495,348 soru
24,428,679 cevap
352,281 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın