0 oy
57 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

18  haftalık olduk.ilk aydan beridir yüzümü gittikçe sivilce doldu.etrafimdakiler kız diyorlar sizce doğru mu.

5 Cevaplar

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Ne alaka ki kız erkekle saglıkla gelsin inşallah az kalmıs ogrenmeye strese ne gerek var 

önce (11 puan) tarafından

Yok yani oğlan da doğurdum kız da hiç öyle kötü olmadı yüzüm.oyuzden herkes doğal olarak birşey söylüyor.

-Reklam-
0 oy
önce (76 puan) tarafından

Benimde kızım oldu ergenlikte çıkmayan sivilce hamileliğimde çıkmıştı. Yüzüm bi tuhaf olmuştu. Ama kişiden kişiye değişir bence kızla erkekle alakası yok. 18 haftada cinsiyet belli olması lazım söylemediler mi ?

0 oy
önce (1,081 puan) tarafından

Kızımda yüzüm hep sivilce olmuştu ergenlikte bile sivilcem yoktu şuan 16 haftaya gircem sivilce falan yok cinsiyeti bilmiyorum 

0 oy
önce (372 puan) tarafından

Bi alakası yok ki ilk oğlumda yüzüm mahf oldu  cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum batıl inanç işte 

0 oy
önce (21 puan) tarafından

Böyle şeyler doğru degıl benım kızım var bı tane sıvılce çıkarmadım bebek gbı oldu yüzüm hatta guzellestım normalde kız olunca cırkınlesırsın dıyolar kız annenın guzellıgını alır dıyolar 

Smdıkı erkek yüzüm hep sıvılce dolu hamılelıgımın başından beri kocaman sıvılce çıkarıyorum ve suratım çok cırkınlestı 

Yok sabah bulantısı kız dıyolar oda doğru çıkmadı bende sabahları daha yoğun bulantım var ama erkek

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 116 göst.
0 oy
8 cevap 382 göst.
24 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
25 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde _.Seva._ (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.

Kategoriler

1,495,391 soru

24,429,239 cevap

352,325 kullanıcı

...