18 haftalık olduk.ilk aydan beridir yüzümü gittikçe sivilce doldu.etrafimdakiler kız diyorlar sizce doğru mu.
Ne alaka ki kız erkekle saglıkla gelsin inşallah az kalmıs ogrenmeye strese ne gerek var
Yok yani oğlan da doğurdum kız da hiç öyle kötü olmadı yüzüm.oyuzden herkes doğal olarak birşey söylüyor.
Benimde kızım oldu ergenlikte çıkmayan sivilce hamileliğimde çıkmıştı. Yüzüm bi tuhaf olmuştu. Ama kişiden kişiye değişir bence kızla erkekle alakası yok. 18 haftada cinsiyet belli olması lazım söylemediler mi ?
Kızımda yüzüm hep sivilce olmuştu ergenlikte bile sivilcem yoktu şuan 16 haftaya gircem sivilce falan yok cinsiyeti bilmiyorum
Bi alakası yok ki ilk oğlumda yüzüm mahf oldu cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum batıl inanç işte
Böyle şeyler doğru degıl benım kızım var bı tane sıvılce çıkarmadım bebek gbı oldu yüzüm hatta guzellestım normalde kız olunca cırkınlesırsın dıyolar kız annenın guzellıgını alır dıyolar
Smdıkı erkek yüzüm hep sıvılce dolu hamılelıgımın başından beri kocaman sıvılce çıkarıyorum ve suratım çok cırkınlestı
Yok sabah bulantısı kız dıyolar oda doğru çıkmadı bende sabahları daha yoğun bulantım var ama erkek
1,495,391 soru
24,429,239 cevap
352,325 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın