Soğan dolması yapan varmı hıc tadını merak edıyorum ama yenılmez çöp our dıyede yapmaya cesaret edemıyorum yapanlar bi tarif verinde deneyelım ya hamılelıkte cok ıstemıstım ama yapamadım sımdı yapmak ıstıyorum beğendınızmı tadını
Ben yaptım ama sevmedim hiç damat tadıma uymadı 😄
bende o yuzden yapamıyorum ya ama tadınıda merak edıyorum 😂
Bende yaptım hiç hoşumuza gitmedi yazık olmasın diye yemiştik
anladıımm tesekkur ederım neyse bende yapmıyım ozaman
İçinde kalmasın az bişi dene sende belki seversin sen
evde tek kalınca denerım bı gun ya
Hiç güzel değil misafirlikte yapmıştı akrabam herkes sevip yemez yiyende vardır damak zevki meselesi
tesekkur ederım bu gıdısle yapmıycam sanırım 😂
Lahana sarma seviyorsan onuda seversin. Ben sevemedim:)
Lahanayla soğandolmasinin alakası yok kız birisi anya birisi gonya hiç benzemiyor tadlari ben lahana sarması aşığıyım ben soğanı sevmedim mesela 😄😂
öylemı dıyorsun okadar kötümü 😂😂
@Sekerkizz Azerbaycan 'lı misafirim var. En çok hangi Türk yemeklerini seversiniz? Bana fikir olsa ☺️
Aslında fark etmez pek canım. Sadece farkımız ordaki cok salça ve acılı yemekleri tercih etmeyiz. Onun dışında herşeyi severiz damak tatlarimizda tek fark burda gibi
Anladım tşk ederim ❤️
Ben yaptım soğan dolması çok güzel ve çok beğendi herkes eşimde yemez normalde ama çok sevdi yani arada yaparım yeriz
tarif verebilirmisiniz bende bı ara denerım ınsallah esımle evde tek kalırsak hem az yapmıs olurum dökülsede birşey olmaz sankı
kaynanam yaptı bol ekşili. yarı ocakta pişirdi yarı fırında. ben bayıldım. üsteliksarma dolmayı etli sevmem ama bunda bayıldım. tabi tarifi internetten bakıp yaptı 😅
ne kaynanalar var be bızede oylelerı denk gelseydı keske 😂😂 bizdekiler ekşi sevmiyor ilk zamanlar limon suyu koydum dıye demedıklerını bırakmadılar bende koymadım he kızları yapsa gıkları cıkmaz tabı
Çok lezzetli kız kardeşim yapmıştı.ama beyaz soğanla dene.
tesekkur ederım
Ben ve eşim çok seviyoruz
nasıl yapıyorsunuz tarıfını verebılırmısınız
Nefis yemek tariflerinden bakıyorum dostum
pekıı tesekkur ederım @Memuranneeeee
Çok güzel olur tadı lahana sarmasıyla aynı çok lezzetli
Ben genelde karışık dolma yaptığımda soğan dolması da yapıyorum. Yaprak, biber dolması, patlıcan, lahana, patates, soğan hepsini birlikte yapıyorum çok güzel oluyor.
anladım da patates nasıl oluyor ılk defa duydum
İçini oyuyorum canım patatesin iç dolduruyorum çok güzel olur
hmm anladıımm tesekkur ederım bu arada zaman ayırdıgın ıcın 🥰
Rica ederim ne demek ❤️
Fırında tadı güzel olmuyo ocakta yapıyorum çok seviyoruz oğlumun doğum gününde bi tencere sardım 10 kiloluk hepsi bitti
pekıı tesekkur ederım cevabınız ıcın bı gun denerım inşallah
Kız kardeşim yapmış yeni evli bekarken görmedik öyle şeyler biz begendik yogurt yaptı altına ben yogurtsuz yedim masadaki herkes sevdi babam bile🤗
ee yaprsa hep ona yaptırırsınız ozaman olurmu, 😂😂 denerım elbet bı gun ıllakıı
Yapar istersek sagolsun canım benim o🤗
Ayyy cok severim ama eşim asla yemez.
Tarifini nefis yemek tarifleri bulabilirsin
bakıyorumda güzel gözüküyor resımden ama tadından pek emın olamadıgım ıcın sorayım dedım 😂
Tadı gayet iyi ama damak zevgi herkesin aynı degül ama ben cok seviyorum
Yaptığınız yöreye bağlı tadı değişiyor şimdi batı usulü olursa üzüm fıstık salcasiz onlar tadını dahada tatlı yapar ama doğu tarafı yaparsan sarımsaksiz eksisiz yine olmaz ama salçalı eksili etli çok güzel olur ben hep yaparım ilk kez yapacaksan soğanların haslanmasina dikkat et mesela düdüklüde soyup tam koparmadan ortadan ikiye kesip haslarsan daha iyi oluyor acılı ekşili olsun ama ocakta da pişirirsin cnm
eşimin ailesi ekşi ve acı sevmıyorlar ılk dolma yaptıgımda limonlu yapmıstım laf söylediler sonrada limon koymadım tabı herseye laf soyluyorlarda kız yemek sevdıremıyorum ya taze fasulye yemezler nohut yemezler kuru fasulye yemezler sebze yemezler varya bazen yemek yaparken soğuyorum ya
Dolma dediğin acılı ekşili yağlı olur yoksa tadı olmaz
Aileyle birlikmisin cnm Allah kolaylık versin sana. Tencereyi köy önlerine alın ne yapıyorsanız yapın diyip kenara cikacan. Eşimde önce öyleydi tek yediği şey et kavurma fırın yemekleri çok şükür şimdi alıştı her hafta ıspanak pancar karnıbahar bütün sebzeleri alıp gelir
Birde soğanı deneyecek olursan eğer piştikten sonra soğuk suda beklet sasi kokusu ciksin
Ben bi kere yaptım ama çok beğendim eşimde beğendi
Tarifi aynı bu şekilde yapmıştım damak zevkine göte değiişir ama dediğim gibi biz çok beğendik yarı ölçülü yapıp ilk bi deneme yapabilirsin bence
teşekkur ederım cnm denıycemm bı gun 🥰
1,495,558 soru
24,431,636 cevap
352,547 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın