Çocuklarınıza büyüdüğünde ne olmak istiyorsun diye sorduğunuzda ne cevap veriyor? Benim kızım 3,5 yaşında ona sorduğumda kocaman olacağım diyor
bizde henüz cevap yok (2 buöuk yaş) ama ben manipüle ederek iyi ve ilginç bi meslek söyletmeyi planlıyorum
Benim oğlum cleo ve cuquindeki kiz gibi surekli fikir degistiriyo. Taksici tamirci en son bilgisayarci olacakti alcak gonullu oglum gozu yuksekte degil :D
valla tamircilik bence havalı. meziyet gerektiren bi iş sonuçta ama mesela taksici de hayal etmesin yaa… yani büyüyünce isterse olsun da çocukken hayaller biraz daha havalı olmalı bence
ben astronot olacaktım mesela sonra türkiyede doğduğumu farkettim… sonra polis olayım dedim kısa olduğumu farkettim… sonra zihinsel engelli öğretmeni olayım dedim bi batım matematik bilmiyormuşum falan…. bunlar normal de çocukken yüksekten başlamalarını isterim ben
Neden ne görseler duysalar hemen onu olmak istiyorlar
Benim kızım ilk konuşmaya başladığında itfayeci olacağım diyordu, şimdi de polis olacağım suçluları yakalayacağım diyor. Rabbim bahtını kaderini güzelleştirsin inşallah ❤️
Benim ki meslek söylemiyor daha
Benim kızım da 3,5 yaşında ben kendim meslekleri ona gösteriyorum öylelikle polisi kafaya taktı
Kızım 4 buçuk yaşında polis olmak istiyorum diyor 😄.
Ben de polis olmayı çok istiyordum. Ama zayıf olduğum için elendim
Yaaa şuan kaç kilosun aldın mı aynı msn
baby boyum polis olmak istiyo şimoşumda kedi bakicisi olmak istiyo ( benim kedi fobim var)
Hahaha 😃
3 yaşından beri ressam olacağım diyor
Maşallah ona . Resim öğretmeni olur belki
Önerdim ama başı ağrırmış çocuklardan 😁 evden çıkmadan hiç yürümeden işim olacak işte diyor şuan 5 buçuk yaşında 😅 ressamlığa böyle bakış yoktur galiba
Bence benim oğlum tamirci olcak😂
Benim erkek kardeşim de tamirci ama araba tamircisi
Iyi meslek valla😊
Öyle gerçekten
32 aylık oğlum ben soruyorum baba olucam diyor 😊 babasına çok düşkün
Benim kız da kocaman olacağım diyor
Kızım 3.5 yaşında doktor olmak istiyormus
Daha meslek söylemiyor benim ki. Sen geçen gün veda etmemiş miydin?
Evet dün geri geldim buradan yardımı almam gerekti
Anladım hoşgeldin o zaman
Hoşbulduk teşekkür ederim
hemişe olacakmış 😂 (hemşire)(2.5 yaş)
bir ara çok sık hastaneye gittik geldik, doktor hemşire görmekten bir hal oldu çocuk. sadece doktorculuk oynuyoruz 😂
Ablam hemşire benim de. Benim kızım da artık hastane travma oldu. Binasının önünden bile geçsek hastaneye gitmicem diye bağırıyor
İki okul öncesi çocuğum var .biri öğretmen diğeri doktor diyor . Allah'ım yollarını bahtlarini açık etsin inşallah.
Amin cümlemizin evlatlarını
O civarlarda sorduğumda ilk verdiği cevap teyzem gibi öğretmen olacağım demişti. Sonrasında değişti. Şimdi 5 yaşında, 2020li. Asker, pilot diyor genelde kızım
Maşallah
Nabza göre değişiyor 🤣 bı ara okula başlamadan önce geçen sene veterinere beraber gidiyorduk özendi veteriner olcam dedi . Sonra bir ara nerden estiyse balerin olcam dedi 🤣 sonra bir ara ressam olacağım dedi ki bu konuda hem fikiriz resim yeteneği var tuval falan alıyorum . Şimdi de öğretmeninden özenmiş idol almış onu kendine anasınıfı öğretmeni diyor ki inşaallah çok amin 🤲🧿🤣
Sevdeiği şeyleri sıralamış
Aynen
Pilot olacakmis ogluşum he bi de emniyet müdürü ikisini ayni anda yürütecek 😂
10 parmağında 10 marifet desene
Polis abi gibi cevaplar alıyorum genelde kötü adamları hırsızları yakalamak için
Ben de hep polis olmak istiyordum ama olamadık
Büyük oğlum 8 sınıf hâlâ bilmiyor ne olcağını 😅 hiçte duymadım bu yaşına kadar şu olmak istiyorum dediğini
Kızların büyüğü öğretmen olmak istiyor küçüğü hem kuaför hem pastane açmak istiyor bakalım belki çift meslek yapar 😂
En küçük 30 aylık ben büyüyünce abi olcam dio sadece 😅
Çok tatlı bu çocuklar
Büyük oğlum yazılımcı olacağım diyor ortanca oğlum kararsız kızım da doktor diyor tabi kızım küçük daha 32 aylık
Ay umarım olurlar istedikleri şeyleri
Ayni yaşta kızım var. Doktor olacağım diyordu bu ara anne olunca kahve yeşil çay seveceğim bende diyor 😂
Çok içiyorsan görüyordur senden
Kahve yeşil çay günde ikişer kere 😀
Benim kızım 4 yaş olacak, az kaldı. Bir cevabı yok henüz, ki kendim de hiç sormadım açıkçası. Genellikle büyüdüğümde şunu şunu yapacağım der, ama daha çok uzak bir yere gitme, sevdiği bir şeyi alma gibi konularda konuşur.
Benimki de kocaman olacam diyor. Bir meslek söylemedi daha
Benim kızımda 3 yaş 7 aylik o da Süper kahraman olacak diyor kurban olduğum 😅😊😊
Olsun tabi . Ülkenin bir kahramana çok ihtiyacı var
Olmaz mı 😂 Evdede hep oynar benimle bişey isterim getirir küçük Kahraman 😊
Şimdi sordum ben benimkide inşaatçı olmaya karar vermiş dört yaş 😀
Ooo güzel meslek
1,495,034 soru
24,424,208 cevap
351,778 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın