Canm benim kaynanamda hasta yıllardan beri Esimde evin küçüğü olunca bir kızın yapmsi gereken bütün işleri biliyor. Bazı yemekleri benden bile iyi bilir. Ve sürekli işime karisir sürekli laf söyler dediğin gibi titizde. Bende birgün aldım karşıma konuştum. Sen erkeksin ben kadınım ben senin hiç bı işine karışmıyorum biliyorum ama karışmıyorum. Sende öyle yap yoksa çok kavga ederiz dedim haklısın tamam dedi. Ondan sonra b kaç kere karıştı kızdım. Seninle konuştum yapma böyle dedim. Tamam dedi artık karışmaz oldu. En iyi çözüm konuşmak . Kuserekten varamazsin bir yere.
Canim benim esimde oyle evi supur dunmu kalk supur dedi biraz once supurdum bende anca uzandim yani ne yazikki yapacak bisey yok
Yahu benm esımde cok tıtız ben degılmdr o kadar bnmkıde ssnınkı gbı sorar eder begenmıyrsan gıt yıka sen yap derım gelme ustume temz kı demek kı getrdm derm yada yaptm derım ama ben sert sekılde soylerm snra bı kac dakıka bakarm dıkkatlıce o an anlar zaten cıldrdgmı susar hemn gulmeye baslar ama bebegm var artk cok tıtz olmam gerek bı de lohusa donemındeym evı kendı temzlıyor elımı sürmüyrm kaynanama gelırsek o kolay kolay bana gelmz 1 buck senedr evlıym toplasak 2 kere geldı ama bu gelısınde esyalarımın duzenıne cok karstı bn boyle sevıyrm boyle kalacak dıyrm agznı acmıyor hakkı yok
1,514,466 soru
24,696,860 cevap
368,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın