0 oy
385 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (91 puan) tarafından

Kizlar ben aralıkta som haftası sipariş verdim ancak kargom 2 hafta bana ulaşmadı bekledim en son kargom gelmedi diye iletişime gectim adam beni aradı dedi kargonuz yok ortada kayıp bunu icin sizi aldi göstereyim size paranızı atayım dedi bende tamam dedim sonra numarasını verdi tm dedim sonra verdiği numaraya mesaj attım bu sefer başka kişi cikti adam da yani şikayet olmasın ben size odeme yaparom dedi bende üzüldüm dedim olsun bu arada aldığım üründe pahali olmus tu simdi bende ucreti iade et gerek yok ürüne dedim sonra ben gittim şubeye ulaşmaya çalıştım yok adam zaten numara yanlış dedim acaba beni mi kandırdı tekrar yazdım bana ulaşmadı diye bu arada adam bana pazartesi yapacağını söyledi ona göre aricam sizi dedi pazartesi gun sonuna kadar bekledim ne adam aradı sonra ürün yakını tarafından alindi dendi bende yazdım ben almadım diye sonra bugun adam kapıya geldi niye şikayet ettin dedi dedim verdigin numara yanlış ki seni dun o kadar bekledim senden bilgi gelmeyince mecbur bu yola girmeliydim aldığım ürün oyle ucuz bisey degil sonra bu parayı atti kartıma seni ararlarsa soyle dedi aldigini tamam dedim ay ilk defa başıma böyle bisey geldi

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,712 puan) tarafından

Sonunu anlamadım, sana para yattı mı yatmadı mı hangi firma

önce (91 puan) tarafından

Trendyol express yattı ama adam kendi hesabından atti

-Reklam-
0 oy
önce (1,303 puan) tarafından

Böyle bir şeyi neden kabul ettiniz ki baştan?

Ya etmicektim adam biraz acinakli konuşunca dedim bisey olmaz en azından para iadesi yapsin

0 oy
önce (1,228 puan) tarafından

Ben ne aldığını anlamadım som ne gi kaç para bu pahalı dedin de ne aldığını anlamadığım için kafada oturmadı benim pek

Canim bi krem aldım aldigim krem 1000 tl ydi ve kargo kayıp oldu

0 oy
önce (6,378 puan) tarafından

Trendyol da satıcı ile muhatap olmaman lazım. Başına iş alırsın. Trendyol asistanı ile halletmen lazım. Kapına kadar nasıl gelir. Hiç korkmadınızmı

Ya herseyi onlara söyledim iste olay yine ona gelince oda geldi anlattı parayi attı hesabıma gitti 

Satıcı degil kargo firması 

0 oy
önce (6,041 puan) tarafından

Adam niye kapınıza kadar geliyor yahu ne münasebet , bir de hesap soruyor tövbe tövbe

Sok oldum bende yani ama oda büyük ihtimalle işten atılırım diye korktu

0 oy
önce (1,014 puan) tarafından

Adam akıllılık yapmış. 1000 TL ne ki kayıp kargonun  vereceği zarar yanında? Belki de zaman kazanmak istemiş bulurum umuduyla onun için seni bekletmiş

Evet canım valla cok pişman oldum ama iste dedi maaşımdan düşer ceza yerim parani odim dedi

0 oy
önce (6,111 puan) tarafından

Boyle sikayet olunca kargo şirketleri ile çalışmayı sonlandırma yapıyorlar o yüzden sana ücreti ödedi ki kaz gelecek yerden tavuk esirgememis oldu

Yani ne saçma oldu ya yani kayıp sa kayip

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 308 göst.
18 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 773 göst.
8 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Habibe1 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 789 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,718 soru

24,418,620 cevap

351,426 kullanıcı

...