Kizlar ben aralıkta som haftası sipariş verdim ancak kargom 2 hafta bana ulaşmadı bekledim en son kargom gelmedi diye iletişime gectim adam beni aradı dedi kargonuz yok ortada kayıp bunu icin sizi aldi göstereyim size paranızı atayım dedi bende tamam dedim sonra numarasını verdi tm dedim sonra verdiği numaraya mesaj attım bu sefer başka kişi cikti adam da yani şikayet olmasın ben size odeme yaparom dedi bende üzüldüm dedim olsun bu arada aldığım üründe pahali olmus tu simdi bende ucreti iade et gerek yok ürüne dedim sonra ben gittim şubeye ulaşmaya çalıştım yok adam zaten numara yanlış dedim acaba beni mi kandırdı tekrar yazdım bana ulaşmadı diye bu arada adam bana pazartesi yapacağını söyledi ona göre aricam sizi dedi pazartesi gun sonuna kadar bekledim ne adam aradı sonra ürün yakını tarafından alindi dendi bende yazdım ben almadım diye sonra bugun adam kapıya geldi niye şikayet ettin dedi dedim verdigin numara yanlış ki seni dun o kadar bekledim senden bilgi gelmeyince mecbur bu yola girmeliydim aldığım ürün oyle ucuz bisey degil sonra bu parayı atti kartıma seni ararlarsa soyle dedi aldigini tamam dedim ay ilk defa başıma böyle bisey geldi
Sonunu anlamadım, sana para yattı mı yatmadı mı hangi firma
Trendyol express yattı ama adam kendi hesabından atti
Böyle bir şeyi neden kabul ettiniz ki baştan?
Ya etmicektim adam biraz acinakli konuşunca dedim bisey olmaz en azından para iadesi yapsin
Ben ne aldığını anlamadım som ne gi kaç para bu pahalı dedin de ne aldığını anlamadığım için kafada oturmadı benim pek
Canim bi krem aldım aldigim krem 1000 tl ydi ve kargo kayıp oldu
Trendyol da satıcı ile muhatap olmaman lazım. Başına iş alırsın. Trendyol asistanı ile halletmen lazım. Kapına kadar nasıl gelir. Hiç korkmadınızmı
Ya herseyi onlara söyledim iste olay yine ona gelince oda geldi anlattı parayi attı hesabıma gitti
Satıcı degil kargo firması
Adam niye kapınıza kadar geliyor yahu ne münasebet , bir de hesap soruyor tövbe tövbe
Sok oldum bende yani ama oda büyük ihtimalle işten atılırım diye korktu
Adam akıllılık yapmış. 1000 TL ne ki kayıp kargonun vereceği zarar yanında? Belki de zaman kazanmak istemiş bulurum umuduyla onun için seni bekletmiş
Evet canım valla cok pişman oldum ama iste dedi maaşımdan düşer ceza yerim parani odim dedi
Boyle sikayet olunca kargo şirketleri ile çalışmayı sonlandırma yapıyorlar o yüzden sana ücreti ödedi ki kaz gelecek yerden tavuk esirgememis oldu
Yani ne saçma oldu ya yani kayıp sa kayip
1,494,718 soru
24,418,620 cevap
351,426 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın