Instagram çekilişlerinde neden hiç ismim çıkmıyor?

0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (8,847 puan) tarafından

Bizim mahalede mağaza var her hfta cekilis yapılıyor üç kişiye hediye veriyor okdr etiket yapyorim hiç ismim çıkmıyor yorumlara baktım bitane kadın fullamis 4 bin yorum dan belki bintane yapmış az demin baktım adı çıktı bende bisuru yaptım ettim ama çıkmıyor hiç acaba niye bir hilesi falan var simpliers üzeri çekiliyor 

4 Cevaplar

0 oy
(14,009 puan) tarafından

şans  ama bin tane yorum yapanın da şansı yüksektir yani. 

bir kere öylesine yazmıştım çanta çıkmıştı bana😂😂

(8,847 puan) tarafından

hep.ayni kişiyimi etiketledin

(14,009 puan) tarafından

hayır tek 1 tane yorum yapmıştım 

(8,847 puan) tarafından

Demekku şans 

-Reklam-
0 oy
(2,442 puan) tarafından

Arkadaşımın sevgilisinin spor salonu vardı. Aynı bu şekilde çekiliş yapmıştı. Bana da yorum yap demişti. Yapmıştım bana çıkmıştı. Sen yabancı değilsin diyip ödülümü vermemişti 🤣 belki de orası da böyle tanıdıklara sözde kazandırıyor 

(8,847 puan) tarafından

Yoo bı kadınla konistim oda bol bol yorum yap bna hiç çıkmıyor şans dedi beraber yorum yaptık ona çıktı bna çıkmadı kız 

0 oy
(820 puan) tarafından

Ya bu tamamen şans meselesi bir de bazı çekilişlerde aslında tek yorum geçerli oluyor sen bin tane yorum yapsan bile de sadece bir tanesini sayıyorlar bazı çekilişlerde de ne kadar çok etiket o kadar hak demek oluyor yani senin tamamen şansına kalmış bir durum söylediğin uygulama güvenilir bir uygulama yani orada hile yapacaklarını düşünmüyorum. Ben bir ara o kadar çok çekilişe katılıyordum ki günde belki 20'den fazla çekilişe katılıyordum ve her gün mutlaka bir tanesinden kazanmışlığım oluyordu hatta kazandığım çekilişleri de sürekli paylaştığım için artık çevremdekiler nazar etmeye başlamıştı. Bazıları beni artık çekilişlerine etiketleme falan deyip mesaj atmıştı artık buna kıskançlık mı dersin Ne dersin bilmiyorum ve ben sürekli aynı kişileri etiketlemiyordum ki rahatsız olmasınlar diye. 

Bir de en önemli etmen çekilişe katılan kişi sayısı yani çok yüksek katılım sayısı varsa çoğu zaman uğraşmıyorum bile nasılsa çıkmaz diye genel olarak 2.000 3.000 katılımın altına çekilişlere katılıyorum ya da çok istediğin bir şeyse şansımı denemek için birkaç yorum yapıp geçiyorum ama artık eskisi gibi katılım sağlamadığım için doğal olarak ödül de hediye de alamıyorum

(8,847 puan) tarafından

Kız bende çok çok katıldım hiç birini çıkmadı bu tektsil herhafta cekiliş ypyorda yorumlarda yazıyor adam mesela nekdr yorum okdr kazanma şansı dye geçen gün yüz tane yorum yaptım yok anam çıkmadı sabah bir kadına çıktı bna çıkmadı sen kaç kişi etiket yapardın mesela 

0 oy
(1,291 puan) tarafından

Aynı kişileri sürekli etiketlersen de çıkıyor ama pes etmeden boş bulundukca etiket yapacaksın bide emoji falanda koyarsan farklı yorum sayılır 

(8,847 puan) tarafından

Kız hep emojide koyiyorim.ama. kadın sayfayı  fullamiş oyle böyle değil millet rahatszi olmasın dye fazla yapamıyorum ama anlamadim ki bende öyle yaparim olmazsa

(1,291 puan) tarafından

Kullanılmayan hesapları bul yap canım bana da çıkıyordu ama çok ugrastiriyo

(8,847 puan) tarafından

Kız kullanılmayan hesap nerden bilim hangisi kullanılmıyor:)

(1,291 puan) tarafından

2020 de falan fotoğraf paylaşmış oluyorlar genelde :)

(8,847 puan) tarafından

Kız selam bildiğin hiç kullanılmayan uygulama varmı istgram ben şeyler kazandım senin dediğini yaptım Allah razı olsun valaa bisuru şey kazandım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Instagram çekilişlerinde ismim neden hiç çıkmıyor?
Instagram çekilişlerinde isminizin çıkmaması genellikle şans faktörüne bağlıdır ancak çekiliş araçları kurallara uymayan yorumları filtreleyebilir. Simpliers gibi sistemler, kullanıcının yaptığı etiketleri ve yorum sayılarını kontrol ederek geçerli katılımcıları belirler. Çok fazla yorum yapmak tek başına kazanma garantisi sağlamaz, çünkü çekiliş yazılımları aynı içeriğe sahip spam yorumları bazen sistem dışı bırakabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Simpliers ile yapılan çekilişlerde hile yapılması mümkün mü?
Simpliers gibi profesyonel çekiliş araçlarında çekilişin manuel olarak manipüle edilmesi teknik olarak mümkün değildir. Bu sistemler, Instagram API verilerini kullanarak çekilişi şeffaf bir şekilde gerçekleştirir ve sonuçları ekran kaydıyla paylaşılmasına olanak tanır. Çekiliş yapan mağazanın sonuçlara müdahale etmesi veya belirli kişileri kayırması, sistemin doğası gereği engellenmiştir.
Instagram çekilişlerini kazanma şansımı nasıl artırabilirim?
Çekiliş kazanma şansınızı artırmak için öncelikle mağazanın belirttiği tüm katılım şartlarını eksiksiz yerine getirdiğinizden emin olun. Etiketleme yaparken farklı gerçek hesapları etiketlemek, çekilişin spam filtresine takılmanızı önleyebilir. Ayrıca, çekiliş gönderisinin altına ardı ardına aynı yorumu yazmak yerine, içeriğe uygun farklı ve özgün yorumlar paylaşmak hesabınızın algoritma tarafından daha güvenilir görünmesini sağlar.
Çekilişlerde aynı kişinin isminin sürekli çıkması normal mi?
Çekilişlerde aynı ismin sürekli çıkması, o kişinin katılım kurallarına tam olarak uyması ve şanslı olmasıyla ilgilidir. Sistemsel bir hile olmamasına rağmen, bazı kullanıcılar çok fazla yorum yaparak çekiliş havuzundaki ağırlıklarını artırabilir. Ancak çekiliş araçları genellikle her bir yorumu ayrı bir bilet olarak görür, bu nedenle çok sayıda geçerli yorum yapan bir kişinin kazanma olasılığı istatistiksel olarak daha yüksektir.
Instagram çekilişlerine katılırken nelere dikkat etmeliyim?
Instagram çekilişlerine katılırken en önemli husus, mağazanın istediği etiketleme, takip etme ve gönderiyi kaydetme gibi şartları doğru yapmaktır. Çekiliş sayfaları, kurallara uymayan kullanıcıları eleme yaparak diskalifiye edebilir. Ayrıca çekilişin güvenilirliğini anlamak için daha önce yapılan çekilişlerin sonuçlarına, kazanan hesapların gerçek olup olmadığına ve işletmenin şeffaflık politikasına bakmanız önerilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 836 göst.
3 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Cananlrt (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 330 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 328 göst.
1 Kasım 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (9,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (3,051 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,076 soru

24,638,918 cevap

365,673 kullanıcı

...