2 yaşındaki oğlum için küçük beden kar eldivenini nereden bulurum?

0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (2,899 puan) tarafından

image

Kızlar merhaba 4 yaşındaki oğluma bu kar eldivenini aldım 3.5 yaş olanı fakat tam yaşı olmasına rağmen hala büyük geliyor 6 yaşındaki kuzeninin elinde denedik ona bile tam olmadı 2 yaşındaki oğluma da kar eldivenii almak istiyorum ama beden bulamıyorum daha küçük bedeni olan bi yer biliyor musunuz yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

4 Cevaplar

0 oy
(13,936 puan) tarafından

decathlona bak vardır orda büyük ihtimalle 

(13,936 puan) tarafından

triko eldivenin üstüne naylon eldiven geçiriyorlar karla oynamak için falan

(2,899 puan) tarafından

Naylon eldiven nasıl bişey canım şu normal bizim kullandığımız naylon eldiven mi acaba 

(13,936 puan) tarafından

evet evet normal eldiven doktor eldiveni diye satılıyor ya marletlerde, onlardan

(5,841 puan) tarafından

Bizdeki de 4 yaş sanırım , hafif büyük, çok değil.

Lcw ürünlerinin geneli fazla büyük oluyor.

image

(2,899 puan) tarafından

Bak bunun parmak kısımları biraz daha kısa benim aldığım fotoğraftaki eldivenin hem parlak kısımları hem ek kısımları çok büyük yarın bi bu mağazaya bakayım belki olur 

-Reklam-
0 oy
(17,445 puan) tarafından

Bizde 5.5 yaş 3.5 yaş şocuklsrım için denedik bunları çok büyük geldi 

İçi kalın normal eldiven aldık diğer eldivenler gibi çabuk ıslanmıyor 

(2,899 puan) tarafından

Bu bahsettiğin eldiveni nereden aldın peki csnım ben LCW dan triko aldım ama inceymiş biraz yanımda 4 tane eldiven gezdiriyorum ıslanınca değiştiriyorum hemen ıslanıyor elleri buz gibi oluyor 

(2,899 puan) tarafından

Bu bahsettiğin eldiveni nerden aldın peki canım 

(17,445 puan) tarafından

Waikikiden aldım onlarıda Kar eldiveni büyük gelince bunları aldık içi böyle 

image

(17,445 puan) tarafından
(2,899 puan) tarafından

Ay bu çocuk güzelmiş canım çok teşekkür ederim hemen iki tane alacağım ufak bi dertten kurtardım vallahi beni bugün denedim ama hepsi büyük oldu ellerine en iyisi bu olacak sanırım çok teşekkür ediyorum 

0 oy
(9,352 puan) tarafından

Dekotlonda yokmu kar kiyafeti satan sizlerde vardir

(2,899 puan) tarafından

Canım baktım online siteden ama 4 yaştan başlıyor o da olur mu olmaz mı kararsız kaldım yarın bi bakacağım mağazadan 

(9,352 puan) tarafından

Baka bakalim olabilir benim.oumads kar slopeti gelmişti oda sanirim 4 yas 

0 oy
(146 puan) tarafından

LCW Waikiki den almıştım daha önce 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

2 yaşındaki çocuk için kar eldiveni bedeni nasıl seçilir?
2 yaşındaki çocuklar için genellikle 'XXS' veya '0-2 yaş' olarak etiketlenen eldivenler tercih edilmelidir. Eldiven seçerken çocuğun parmak uçlarının eldiven içinde çok sıkışmadığından ancak avuç içinde çok fazla boşluk kalmadığından emin olmalısınız; doğru beden, çocuğun el hareketlerini kısıtlamayan ve soğuğu geçirmeyen bedendir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Küçük çocuklar için en uygun kar eldiveni modelleri hangileridir?
Küçük çocuklar için en kullanışlı kar eldivenleri, bilek kısmı cırt cırtlı veya uzun fermuarlı olanlardır. Bu tasarımlar, eldivenin elden kolayca çıkmasını engeller ve montun içine sokularak karın eldiven içine girmesini önler. Ayrıca parmaksız (tek parmaklı) modeller, 2-4 yaş arası çocuklar için hem giydirme kolaylığı sağlar hem de parmakların birbirine yakın durması sayesinde daha sıcak tutar.
Kar eldiveni alırken nelere dikkat edilmeli?
Kar eldiveni alırken malzemenin su geçirmez (waterproof) ve rüzgar kesici olmasına mutlaka dikkat edilmelidir. İç astarının yumuşak polar veya termal dolgulu olması konforu artırır. Ayrıca eldivenlerin avuç içlerinin sürtünmeye dayanıklı malzeme ile kaplanmış olması, çocuğun karda oynarken eldiveni yıpratmasını önler ve tutuş desteği sağlar.
Çocuğuma aldığım kar eldiveni neden büyük geliyor?
Kar eldivenlerinde standart bir beden tablosu olmaması nedeniyle markadan markaya kalıplar büyük farklılık gösterebilir. Birçok marka eldivenleri daha bol tasarlar, bu nedenle yaşa göre değil, çocuğun el uzunluğuna ve genişliğine göre seçim yapmak gerekir. Eğer eldiven büyük geliyorsa, içinde hava boşluğu kaldığı için ısı yalıtımı düşer ve çocuk ellerini hareket ettirmekte zorlanır.
2 yaşındaki oğlum için nerede küçük beden eldiven bulabilirim?
2 yaşındaki çocuklar için küçük beden eldivenleri özellikle büyük spor mağazalarının çocuk reyonlarında, kışlık giyim odaklı zincir mağazalarda veya bebek giyim markalarının kış koleksiyonlarında bulabilirsiniz. Online alışveriş yaparken ise mutlaka ürün sayfasındaki 'beden tablosu' veya 'cm ölçüleri' kısmını inceleyerek çocuğunuzun el uzunluğunu ölçerek karşılaştırma yapmanız en doğru sonucu verir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 354 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
11 Nisan 2026 Diğer kategorisinde 35 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 290 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler