soda ve un helvası ikilisi
Siz canınız aniden tatlı çekince ne yapıyorsunuz ben hızlı tatlı olan un helvasını yapıyorum çok seviyorum
Tost makinasının kamerasıyla çekilmiş bir anlık sizler neler yapıyorsunuz
O kadar üşengecım cnaım çekse bıle kaale almam midemi 🤣
Sen ne güzel kavga edebiliyorsun ben onu yapamıyorum bizimkisi kavga etmeyi bilmiyor yaa
Ufff bizimki fena guzel oluyo benımkı damarlı bastıkca ritim alıyo 🤣🤣
Tadını çıkart kız valla kavga etmek güzel seviyorum ama benimki sevmez o yüzden kavga yok bizim evde hatta bu yüzden benim kız sesli ortama girince sevmez herkes bize bakıp sizin evde gürültü yok mu ya derler jjhjhjj
Gelsin cıkarıcam tadını :D
Jhjhjjjjjjj çıkar çıkar
Afiyet olsun kaynanam çok güzel yapar olsada yesek
Ayy valla komşum olsan şuan bir tencere getirirdim
Teşekkür ederim ❤️
Ellerine sağlık bende çok severim
Teşekkür ederim 🤍
Eline sağlık bnde un helvası ve irmik helvası iki güne bi mutlaka yapıyorum tatlı krizim oluyo bebekten en zahmetsiz onlar diye yapıyorum
Ama un helvasına tahin şerbetine pekmez katıyorum
İrmik helvası da ya tarçınlı ceviz
Yada az kavurup kaşar ekliyorum
Aaa tahin ve pekmez hiç aklıma gelmemişti bir dahakine denerim
Benimkisi tamamen benden kaynaklı olduğu için en hızlı tatlıyı yapıyorum:)
Kilo fazlası var mı, ben iki güne bir yesem duba gibi olurdum herhalde
Şekeri az koyup pekmez şerbetine ekle şerbetini verdikten biraz çektikten sonra da damak tadına göre iki kaşık dolu dolu koyuyorum ben tahini koy çok lezzetli oluyo
Canım bebek emdiriyorum iliğimi kemiğimi kurutuyo halsizlikten 10 gündür pharmatona başladım aksine gebelikten önce daha kiloluydım balık etliydim
Teşekkür ederim deneyeceğim 🤍
Rica ederim canım 🩵
Ayyy afiyet olsun canim ben hem eksili seyler aseriyorum bi ilk defa lokumla cikolatali pismaniye cekti canim yoksa limonu yiyesim geliyo hic tatli canim cekmedi oyle hizli yapabilecegim de bisey yok ama yapsam rulo pasta yapardim
Elhamdülillah Türküm 🤭
Bu arada çocuk için şuan düşünmüyorum yaa bir tane kızım var siz Hülya ile dogurun sizin akıl sağlığınza bakayım ona göre karar verecem jhjhj
Konuya akil sagligi acisindan bakacaksan ve ornek olarak da beni alacaksan asla yapmazsin hulya abla sakin ben o kadar olamiyorum malesef kafayi suyurcami dusunuyorum
Hulyayi biliyorum kızı da onun gibi sakin tatlis bir kızı var ama bakalım gelecek olan sağlıkla gelsin ve hulyaya çekmezse o zaman yanar :)
Yok kiz o sakin her turlu idare eder diclosda sakin mulayim cocuk ikinci oyuncak gibi olur onlarin elinde bak gorursun gul gibi buyutur Allahin izniyle benim oglan firlama simdiden oteki dogunca noluruz hic kestiremiyorum
tost makinasi kamerasi derken ?
Şubat'ta tam 11 yıl olacak jhjhjhjhj ama telefon pahalı bide ben önden hediye al demeyi sevmem ya
Tamam işte tam isabet sjsjsj hiç bişi bilmiyon aayy kocammm telefonum ne kotu cekıyo de gerısını ızle :D goren sanacak 7 24 tel alıyoz alsın temız bı tane kullan senelerce ben 4 sene sonra degıstırdım guya suprız edecektı bı an kendımı model secerken buldum🤣
Kız benimkine telefonun şarjı çabuk bitiyor dedim 1 ocakta çarşıya çıktık telefoncuya götürdü beni hayatta almam saclama dedim zor çıkarttım vallaha onu ordan Samsung 25 de o zaman görmüştüm
Tamam sen post aç inşallah görürüm bana hatırlat
Sen elındekının degerını bılmıyon ne guzel goturmus daha ne ıstıyon para esınden cıkıyor kazanan o dusunen o daha ne naz edıyon
Bakalım musaıt olunca acıcam acmayı unutmazsam
Afiyet olsun. Tost makinasının kamerası derken ne demek istedin anlamadım 😃
Teşekkür ederim hemen açıklama yapayım
Kötü kamera kötü telefon anlamında :)
Ya. Bende kameralı tost var mı diye aratacaktım internetten vallahi😂😂
Buna çok güldüm çok yaşa emi jjhjhjhj
😊😊 hep gül
Bende hira tatlisi yaptım bu sefer farklı yaptım çok beğendik yarısı bitti 😋 afiyet şifa olsun Melahat 😂😂
Sana da afiyet olsun aslında bu aklımda yoktu sonradan olduğu için en acilindrn tatlı olarak yaptım hepsini ben yedim eşim dişi ağrıyor
Yeni ismimi çok sevdim bundan sonra benim adım Melahat jjhhhjhhj
Waffle yapiyorum basit geliyor bana
Bana çok uğraştırıcı geliyor ya
Hani kız resim yok niye kaldirdin hemen duraydi ha 😄 benim canım tatlı çekerse incir tatlısı yapıyorum 5 dk sürmüyor
İnciri nerden buluyorsun
Şaheser sunumuma nazar değsin istemedim jhjhjhj
1,494,151 soru
24,411,051 cevap
350,933 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın