Yurtdışında annemin kuzeni geldi kocasıyla bende annemlere gittim eşimde geldi oturduk konuşduk sohbet ettik sonda bunlar kalktı görüşdük 3gün sonra gidiyorlar adamda bana sarıldı öptü eşimde eve gelene kadar susmadı ne münasebet diye ben onun karısıyla öyle mi görüşdüm tüm yol boyunca vır vır konuştu benide suçlu çıkardı sen pna böyle bir zemin yaratmışsın oda paşa paşa kullanıyor gerçekten haklı mı böyle yapmaya alt tarafı görüşdük adamda 45yaşında boyu kadar oğlu var
Eşin hayrette haklı kıskanmakta. Kaynanamın kuzeni kocama sarılıp öpse kocamı orada boğarım. Beni de öpemez. Eşim benim huyumu bilir, bende eşimin huyunu bilirim
Zemin yaratmak kelimesine katılmıyorum ama izin verilmemeli böyle şeyler cidden günah kim olursa olsun el bile sıkışmam çekerim ben kendimi
Aileden biri ama eşim ilk defa tanıyor tamam ama ben ondan önce tanıyordum
Olmaz canım günah bak mesela kaynınla bile el sıkışmamak lazım 11 senelik evliyim daha el sıkışmadım bırak sarılmayı
Ne münasebet gerçekten?
İslami yanına hiç girmiyorum, bir kere etik değil. Eşin çok haklı.
Elin adamı onun karısına öyle bir selam vermemişken usulen sen de veremezsin kardeşim, bu ne lakaytlık?
Çok hadsizce buluyorum.
İslami olarak değil tokalaşmak, namahrem olan erkekle karşı karşıya gelmek bile ne kadar tehlikeli. Günahı haramı düşünen için bu yetmeli. Yok ben umursamam diyen için de etik kuralları var, başkasının eşini kocası önünde öpecek kadar saygısız biriymiş. Millet kendi düğününde bile helali olduğu kızı babası önünde öpmüyor.
Eşin haklı bana göre hatta bana göreyi geç dinen caiz değil
Alt tarafı görüşdüm ama:(
Gorusmek nedir tam olarak sonuç itibari ile bir temas var elin adamı ile
Elin adamıyla sevişmedim resmen aynı tepkileri veriyosunuz
Günah olması için sevismen gerekmiyor eşin dibine kadar hakli
Nasıl bir bakış açısı. Sevişmedim ama derken.. tokalaşmak yanaklarını yan yana temas ettirmek direk günah.
Günah kısmıyla fazla ilgilenmiyorsun sanırsam zaten olsa kendin uzak dururdun elini uzatınca sağol deyip çekersin.
Eşin burda bi zahmet kıskansın bırakta
Esin haklı ben kimseyle tokalaşmam bile sadece hoş geldiniz derim uzaktan
Bende hoşlanmam açıkçası.eşiminde o şekilde olmasını isterim.
Canım bende istemem öyle bir şey.
Eşin haklı bence
Kocan haklı bence canim
Adam kaç yaşında olursa olsun
Didisinin didisi ne münasebet sarılıp öpüyor
Eşim o şekilde yapsa boğarım onu hayırdır
Eşin haklı aynı şekilde eşim görüşse olay çıkar
Senin eşin aynısını yapsa nasıl davranırdın oda annesinin kuzeninin eşine sarildı öptü ne tepki verirdin mesela
Bu arada eşin haklı mesafeli olman lazımdı kusura bakma
Ben böyle laf söylemezdim mesela
Eşin Gayet haklı
Kocan haklı zemin hazırlamak saçma bir kelime ama müsade etmemeliydin
Bazen hiç anlamadan tokalaşma amacıyla yaklasirsin bir bakarsın adam yanak yanağa sarılıyor. Benim teyzemin tüm çocukları öyle. Daha dur diyemeden Şimşek hızıyla olup bitiyor 😄
Senindemi kocan böyle yapıyor peki?
Kendim rahatsız olurdum canim
Zemin yarattın demesi yanlış ama eşin haklı.
Bence esin haklı ne münasebet
Aynisini esin yapsaysi simdi hem post acardin hemde kiyameti koparirdin
Cidden ne munasebet🙃 tokalas en fazla hadi. Kendi kuzenin falan da degil eniste vasfinda. Zemini bilemem ama bana hamle yapan olunca ben bir adim cekiliyorum okuz degilse anliyor.
Haklı eşin. Canm
Ne münasebet elin adamı niye benim karımı öpüyor eşin o adamı orda hırpalasaydı keşke
1,494,312 soru
24,413,225 cevap
351,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın