Çocuklarımın güvenliği ve başarısı için nasıl dua etmeliyim?

+5 oy
625 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,195 puan) tarafından

Rabbim sen sabahın bu saatinde bu karanlikta soğukta okula işe giden tüm evlatlarımızı bütün kötülüklerden koru yarabbim 🤲 akşam evimize hayırla sağlam bir şekilde dönmeyi nasip eyle okullarında işlerinde başarılı olmayı çok görme rabbim evlatlarimiza🤲sıcakta annelerinin yanlarında sıcacık koynumuzda bizim gozumuzden sakındigimiz yavrularimizi  tüm kötülüklerden sakın Allah im  aminnnn🤲🤲🤲

12 Cevaplar

+2 oy
(3,074 puan) tarafından

Aminnnnnnn🤲🤲🌹

(1,195 puan) tarafından

Amin ecmain 🤲

-Reklam-
0 oy
tarafından

Amin, Peki bu saatte küçük bebeğini çocuğunu bırakıp ise giden annelere ne demeli😔 bebeğimi bırakıp çıkıyorum maalesef bu saatte 

(1,195 puan) tarafından

Evet tabiki onlarda var rabbim sizleri de korusun inşallah bu zamanda bu saatte çıkmak çok korkutucu geliyor bana ben evladım dışarda tek diye sende evladım evde bensiz diye üzülüyorsun çok zor cokkk😔

tarafından

Allah razı olsun bacım 

0 oy
(788 puan) tarafından

Ay ne kadar guzel masallah allahh razi olsun bacim amin yavrumu korusun hepimizin yavrusunu mevlam

(1,195 puan) tarafından

Cümlemizin İnşallah 

0 oy
(7,376 puan) tarafından

Cok aminnnn allah herkesin yardımcısı olsun

(1,195 puan) tarafından

Amin ecmain

0 oy
(591 puan) tarafından

Amin amin inşallah Allah yardım etsin valaha geçen gün kat kat giyinmiştim o kadar soğuk tu ki köprünün altında Bi adam yatıyordu ay içim cız etti valaha

(1,195 puan) tarafından

Malesef evsiz birsuru insan var Allah yardımcılari olsun biz evde üşüyoruz 

(591 puan) tarafından

Öyle Vala ALLAH yardım etsin inşallah 

0 oy
(8,421 puan) tarafından

Amınn Yarabbim 🤲

(1,195 puan) tarafından

Amin ecmain

0 oy
(205 puan) tarafından

Aminn inşallah. Daha küçücük okula gitme yaşı gelmesin diye dua ediyorum. Özenle büyüttüğümüz çocuklar saygılı diye zorbaya maruz kalabilir. Üniversite okursa okusun ama bana yakın olsun gerekirse okumasın. Okuduk uzaklarda ama artık evlatlarımızı okumaya uzağa gönderme devri de değil. Rabbim hepimizi evlatlarımızı anamız babamızı iyilerle karşılaştırsın

(1,195 puan) tarafından

4 evladım var bitanesi 2 yaşında o evde ama 3 ü okulda ikisi lise öğrencisi sabah 7 demeden evden çıkıp gidiyorlar mesafede var okula gidene kadar devamlı arıyorum korkumdan meslek lisesine verdim bilerek üni okumasalar bile meslek sahibi olsunlar evet herzaman yanlarında olamayız ama duamız hep onlarla 

(205 puan) tarafından

Kesinlikle. Annelerin ışınlanma yeteneği olsa 5 dk da bir evlatlarımıza gideriz. Bende öyle düşünüyorum ya kuaför olsun salon tutalım,dükkan açsın içini dolduralım. Ama okumak için uzağa göndermek zor benim içinde. Zaten yazık günah bu çocuklara karanlıkta okula gidiyorlar. Buna da çözüm bulunmalı bence bide çocuklar yoruluyor uykulu uykulu sabahın kör vakti okul. Daha bulunduğum şehrin ilçesinde bir kadın kanser hastasıyken oğlunu doğuruyor haftalarca yoğun bakımda kaldı şu an bitkisel hayatta neden okulda uğradığı zorbalık yüzünden bu çocuk 15 yaşında lise öğrencisi çok acı ama gerçek

(1,195 puan) tarafından

İnsanlar çocuklarına zarar vermemeyi ogretmeyor biri sana vurursa sende vur diyor bunu savunma sanıyorlar rabbim herkesin evladını korusun eskiden saatler ileri geri alınıyordu karanlık olmuyordu şimdi zifirikaranlik resmen

0 oy
(3,188 puan) tarafından

Bütün yüreğimle amin diye bağırarak blogunuzu okudum

(1,195 puan) tarafından

🥰🥰

0 oy
(2,110 puan) tarafından

Amin ecmain 🤲çok kotu bi çağa denk geldi rabbim korusun kuzularımızı 

(1,195 puan) tarafından

Aminnnnn aminnnnn

0 oy
(1,490 puan) tarafından

Çok çok aminnnn 🤲🤲

(1,195 puan) tarafından

Amin ecmain 

0 oy
(2,445 puan) tarafından

Amin canım 🤲🤲

(1,195 puan) tarafından

Amin ecmain 

0 oy
(1,164 puan) tarafından

Amin canım ne güzel dua etmişsin

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sabah erken saatte okula giden çocukların güvenliği nasıl sağlanır?
Sabah karanlığında okula giden çocukların güvenliği için kıyafetlerinde mutlaka reflektörlü detaylar bulunmalı ve mümkünse okul servisi veya güvenli ulaşım rotaları tercih edilmelidir. Özellikle kış aylarında havanın geç aydınlanması sebebiyle çocuğunuzun dışarıdan fark edilebilir olması hayati önem taşır; bu nedenle açık renkli veya ışığı yansıtan montlar tercih ederek görüş mesafesini artırabilirsiniz.
Çocukların okul başarısını artırmak için ev ortamı nasıl desteklenir?
Okul başarısını desteklemek için evde çocuğunuza düzenli bir çalışma ortamı oluşturmalı ve günlük rutinlerine sadık kalmasını teşvik etmelisiniz. Başarı sadece ders çalışmakla değil, çocuğun duygusal olarak kendini güvende ve huzurlu hissetmesiyle doğrudan ilişkilidir; bu nedenle akşam saatlerinde kaliteli vakit geçirmek, onu dinlemek ve kaygılarını paylaşmasına izin vermek akademik gelişimine büyük katkı sağlar.
Kışın soğuk havalarda çocukların sağlığını korumak için neler yapılmalı?
Soğuk kış günlerinde çocukların sağlığını korumak için kat kat giyinme prensibi uygulanmalı ve vücut ısısını dengede tutan doğal içerikli kıyafetler seçilmelidir. Beslenme düzeninde ise bağışıklığı güçlendiren vitamin ve mineral içerikli gıdalara ağırlık verilmeli, yeterli uyku saatlerine dikkat edilerek vücudun hastalıklara karşı direnci artırılmalıdır.
Çocukları okul stresinden korumak için ebeveynler ne yapabilir?
Çocukları okul stresinden korumak için en önemli adım, ev ortamını güvenli bir liman haline getirmek ve onların başarısızlık korkusunu en aza indirmektir. Ebeveynlerin çocuklarının notlarından ziyade çabalarına odaklanması ve gün içinde yaşadıkları zorlukları yargılamadan dinlemesi, çocukların stres seviyesini düşürerek motivasyonlarını uzun vadede yüksek tutmalarını sağlar.
Çalışan evlatların güvenliğini sağlamak için alınabilecek önlemler nelerdir?
İşe giden evlatların güvenliği için öncelikle iş ve ev arasındaki ulaşım rotasının net bir şekilde planlanması ve acil durum iletişim ağının kurulması gerekir. Özellikle mesai saatleri dışında yapılan yolculuklarda takip uygulamalarının kullanılması veya ailenin birbirini bilgilendirme saatleri belirlemesi, güvenlik endişelerini azaltan ve aile bağlarını güçlendiren etkili yöntemler arasında yer alır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 895 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 781 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 676 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,497 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sukufe (8,550 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,285 soru

24,560,095 cevap