İyi geceler kızlar, evin ısısının kaç derece olması gerekiyor bu ısı normal mi acaba?
5 aylık bebeğimde var 22 derece olması gerekiyor sanırım normalde ama üşürüm o ısıda .
Sizin evler kaç derece
26 derece çok bence. Bizim 23 de sabitli.
Ama içerisinin aman aman bi sıcaklığı yokki 🙄
Yanlış mı ölçüyor acaba
Selda sen neden uyumadın
Bilemedim canım biz en fazla 23.5 yapıyoruz dereceyi sıcaklık yeterli oluyor bizim için ama evin büyüklüğü cephesine göre de fark edebilir.
Kızçeme battaniye örüyorum Ayşenur 😄
26 sicak ama bunaltacak bir derece degil. aonucta yazin ister istemez 25 36 lara kadar serinlio en fazla klima ile sonrasi carpio.
bebek en rahat gece 19 20 de gundu 21 22 derecede rahat eder uyur sakin kalir deniyir sogukta olmaz sicakta olmaz tam ideal hava mayis ayi gibi. yada ekim ayi gibi yani tam ideal aylar😀
Ya ben alıştım bu sıcaklığa diğer türlü üşürüm ya, e çocuklarda alıştı
Ya da bu zımbırtı bozuk
22 23 iyidir 26 çok fazla bence
Şöyle söyliyim kombinin başlangıç derecesi 35 şuan 43 de çalışıyor. Çok sıcakda gelmiyor ev bana, herkes sıcak demiş ama diğer türlü üşüyorum 25 olduğunda bile üşüdüm
22-24 arası oluyor bizim ve bence 26 çok
Herkes çok demiş biraz düşürcem artk sıcaklığı
Benim hiç termometrem olmadı teyze :)
Bizim çocuk odası bu şekilde 23.24 derecede tutmaya çalışıyorum genelde 21.22 olması gerek diyorlar ama benim çocuklar çok üstünü açıyor o yüzden genelde 24 derece yapıyorum
Kayınvalideminki kombiye bağlı onunla anlarmıyımki dğru olduğunu
Kombiye bağlı olan nasıl olıgor ki canım ben hiç duymadım :)
Kombiden ayarlamıyorlar termometreden 22 dereceye ayarlıyorlar bi düğme var işte termometrenin üzerinde😊
Evin ısısı 22 dereceye geldi mi kendisi duruyor, sıcaklık düştümü kombi tekrar devreye giriyor.
Hemde evin içindeki ısıyı ölçüyor.
Aa o da çok iyiymiş bence
Ama kombiden ayrılma özelliği varsa normal ölçüm yapıyorsa karşılaştırma yapabilir canı m
Termometre bozuk galiba diye düşünüyordum ki
Ben tersten bakmışım 😆🤣🤣🤣🤣
Sıcaklık 23 nem%65 yatak odasında inan şort ile uyuyorum daha fazlası uyku kalitesini düşürür benim kız soğuk seviyor 21 vs de güzel uyuyor
Nem biraz fazla değilmi sanki, öyle alışmış sanırım. Benimkiler üşürmü bilemedim o sıcaklıkda .
Yanlışda ölçüyor olabilir bizim ki
Nem bizim hep yüksek çıkıyor 72 ye kadar gündüz evi havalandırınca 55 e düşüyor o yüzden alıştık bu değere üşümez çocuklar soğuk her zaman iyidir 26 bunaltır hasta eder
Eve,yaşadigin yere bagli biraz da. Ben 23-24 te tutuyorum gecen hafta cok soguktu 25-26 yaptik simdi isindi 23'e aldim.
Sizinki kombiye bağlı olandan o zaman, bizde taktırcaz olmadı bununla anlayamadım hiç bişy
Benim için ideal sıcaklık yirmi beş
Şuan bizimkide 25 düştü, bende düşürcem artk evin ısısını biraz
Belki termometreniz bozuktur. Bizim iki tane var ikisi birbirini tutmuyor mesela artık hangisi yanlış bilmiyorum
Kaç derece bilmiyorum ama 30 da yakıyorum şortla geziyorum çoçuklar her gün duş alıyor normal pijama ile yatırıyorum 3 buçuk iki yaşındalar
Bende ince giyinmeyi seviyorum evde
4 yaş ve 15 aylık çocuklarımın odası 22.5 derece. Salon 24 derece. Termostat takılı bizde çocukların odası 22nin altına düşünce çalışıyor 22.5 olunca duruyor. Bana kalsa 21e ayarlıcam da eşimi bu dereceye bile zor ikna ettim :) çocuklar için 21-22 derece ideal uyku sıcaklığı aslında
Termostat taktırcaz bizde artık, bu doğrumu emin değilm
Pencerenin önüne koyup camı açın ne kadar düşecek bakın. Komşumda başka marka bende başka marka vardı 1 derece fark vardı aralarında. Bu eve yeni taşındım ve yerden ısıtma o yüzden ev daha çok ısınıyor o dengeyi de koruyamayınca termostat aldık. Bendeki ısı ölçerle termostatın kendi ölçütüğü aynı mesela. 0.3 derece oynuyor
Dün dışarıya kapının önüne koydum 15 e kadar düştü
Bizim kışın 20-22 derece. Yazın ise 25-26 derece
Çok soğuklarda da aynı mı
26 çok, 20-22 arası ideal. bebekler sıcağı sevmez. ben de yatamam 26 derecede
Bu doğrumu emin değilim bende, termostat taktrcaz artk
Termostatımız var. 22.5-23 derece civarında salon. Yatak odaları da 22 oluyor genelde
Bizde taktırcaz küçük bebeğim var ayarlayamıuorum sıcaklığı
Bizim 24 25 derece ısısı 5 aylık bebek o sıcakta çok enfeksiyon kapar süreklide evdeyse
Yanlışda ölçüyor olabilir emn değilim
Bizim evler termostatlı kendiliğinden. 22 derece bizim için soğuk oluyor ve ben bu dereceye asla uyamiyorum malesef. 6 yaşında oglum ve 7 aylık bebeğim var. Bizim odaların derecesi 23,5- 24 şeklinde degişiklik gösterir. Bazen 24,5 olursa olur. Biz bu şekilde ısınıyoruz ailecek bize bu uygun çünkü üşüyorum diğer şekil... Ama 26 yapsak cok sıcak olur duramayiz sizin termostat belki farklıdir bilemeyecegim
Kayınvalideminkide sizinki gibi en iyisi bence
Termostati kayinvalidenizin evine giderken götürün bi isterseniz. Onlarınki ile aynı derece mi gösteriyor bakabilirsiniz. Belki size de fikir olmuş olur hemde acaba yanlış mı ölçüyor diye endişelenmezsiniz❤️
Gittiğimde götürcem kesinlikle bende merak ettim bakalım ben mi evi fırın yapıyormuşum 😁❤️
26 derece de nemin düşmesi lazım nem orası o ısıya göre yüksek sen ısıyı 22lere düşürürsen nem 70lere çıkar yani nem de iyi bişi değil.
Isı arttıkça nem artar yanlış biliyosunuz, çünkü evi havalandırdığım zaman nem düşüyor
Hiç de yanlış bilmiyorum boşuna mı deniliyor peteklere su koyun havayı kurutuyor nem olsun diye. Dışardan tabiki hava gelince nem düşer o ayrı bişi.
Peteklerin üzerine su koyulması bambaşka bişey, çünkü kalorifer peteği havayı kuruttuğu için nem dengesini sağlaması açısından su yada ıslak havlu koyulur.
Dışarıdan hava girince nem azalıyor, çünkü ortam ısısı azalır ve soğur o yüzden nem azalır.
25 derece ben öyle istiyorum 😁 çocuk hasta olmuyormu diyenlere olmuyor ben zaten kısa kollu gezerim evde çocukta tek kat giydiriyorum soğuk hasta etmez dinleyenlerden yalan soğuk hasta ediyor valla
Yok ya soğuk hasta ediyor oğlum üstünü örtmüyor uyku tulumu giymek istemiyor iki gün önce sabah burnu buz gibi olmuş sonra da hasta oldu sıcaktan zarar gelmez bence önceden evim merkezi sistemdi benim 28 yada 29 derece oluyordu
Valla simdilik bizde hasta olmadik gece uyku tulumu 1.6 giydiriyorum ama üstü hep açık soğuk olunca gece açtıkları icin kendilerini usuyorlar 24 saatte istemeyiz cocuklaei
Bende kısa kollu geziyorum, kalın giyinemiyorum ya. Benimkilerde üzerini örtürmüyor
Evdeki herkes üşüyor bizim oğlum hariç 25 derecede benim evim oğlum üstünü örtünce uyumuyor uyku tulumu aldım onu giyip yatıyor du şimdi giymek de istemiyor
Benimki de aynı tulum giydiriyorum, terliyordu peteğin birini kapattım sıcaklığı da düşürdüm biraz
1,493,434 soru
24,400,849 cevap
350,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın