Hangi kaşeyi tercih etmeliyim, kararsız kaldım?

0 oy
305 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,760 puan) tarafından

İki kaşe arasında kararsız kaldım kızlar sizce hangisi ? Yorum yaparsanız sevinirim 😊

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,112 puan) tarafından

1.nin aynısı bende var. Güzel ama zayıfsan hoş durur. 2.yi beğenmedim 😊

(1,760 puan) tarafından

Markası ne canım, kaç kilosun kaç beden oluyor 

(2,112 puan) tarafından

Ben 60 kiloyken almıştım o zamanlar güzel oluyodu 🤣 doğumdan sonra kilo aldım şuan çok kötü duruyor bende 

(2,112 puan) tarafından

Koton canım markası. Çok benziyor buna 

(1,760 puan) tarafından

Kötü durmuyordur yinede ya 😁 bende aldım ikinci doğumdan sonra veremiyorum daha. Emziriyorum tatlı krizlerine giriyorum 🤭

Kotonun sitesinde daha ucuz yanlız bu niyeki

(2,112 puan) tarafından

Tabiki öyle. Ben mağazadan almıştım. Trendyol aracı firma olduğu için genelde daha pahalı satar. 

-Reklam-
0 oy
(1,787 puan) tarafından

Kesinlikle 1 ya 2. Aynı bornoza benziyor 😂

(1,760 puan) tarafından

İlk önve beğendim ama daha sonra bende bornoza benzettim yukarıya da yorum yapmıştım 😁

(1,787 puan) tarafından

Evet canım yeni gördüm bence üstteki daha hoş

0 oy
(579 puan) tarafından

Ben 1.diyorum 2.kesin asiri pahalidir ve o kadar guzel durmuyor degmez.

(1,760 puan) tarafından

4.300 onun fiyatıda :)

0 oy
(14,252 puan) tarafından

Kesınlıkle 1 :)

(1,760 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊

0 oy
(5,166 puan) tarafından

Ben birinci sen yanayım bağlamakla uğraşamam ikinciyi 🤭 birde ikincide deri detayı var galiba kenarlarında. Onlar zamanla dökülür uzun ömürlü olmaz. 

(1,760 puan) tarafından

Ay evet yakasında varmış ne kadar dikkatlisinz☺️

(5,166 puan) tarafından

Ben çok sevdiğim bir montu deri yüzünden atmak zorunda kaldım o yüzden çok dikkat ediyorum artık. 

0 oy
(8,884 puan) tarafından

1 numaralı güzel 2 numarayı beğenmedim

(1,760 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺️

0 oy
(1,976 puan) tarafından

1 numara daha güzel 

(1,760 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kaşe seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Kaşe seçerken ilk dikkat etmeniz gereken husus kullanım sıklığınız ve ihtiyacınız olan baskı alanıdır. Eğer günlük yoğun kullanım yapacaksanız otomatik mekanizmalı ve mürekkebi kendinden olan kaşeleri tercih etmelisiniz. Ayrıca kaşe üzerinde yer alacak bilgilerin net okunabilmesi için kaliteli kauçuk malzeme kullanıldığından emin olmalı ve tercihinizi uzun ömürlü, dayanıklı gövde yapısına sahip markalardan yana kullanmalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Otomatik kaşe ile manuel kaşe arasındaki fark nedir?
Otomatik kaşe, içerisinde kendi mürekkep yastığını barındıran ve tek bir hareketle baskı yapabilen, ofis içi kullanımda büyük kolaylık sağlayan bir sistemdir. Manuel kaşe ise ayrı bir mürekkep tablasına basılarak kullanılan, daha ekonomik olan ancak kullanım hızı açısından otomatik modellere göre daha yavaş kalan geleneksel bir yöntemdir. Hızlı ve temiz bir işlem için otomatik, düşük maliyetli ve basit bir ihtiyaç için manuel kaşe tercih edilebilir.
Kaşe boyutu nasıl belirlenir?
Kaşe boyutu, kaşenin üzerine yazılacak metin satırı sayısına ve yazı karakterinin büyüklüğüne göre belirlenmelidir. Genellikle isim, unvan ve sicil numarası gibi bilgilerin yer aldığı standart bir kaşe için 38x14 mm ölçülerindeki modeller idealdir. Eğer daha fazla bilgi veya logo ekleyecekseniz 58x22 mm veya daha büyük özel ölçülü kaşe modellerini tercih etmeniz gerekecektir.
Kaşe mürekkebi hangi aralıklarla doldurulmalıdır?
Kaşe mürekkebi, baskı renginin soluklaşmaya başladığını fark ettiğiniz anda doldurulmalıdır. Otomatik kaşelerde mürekkep yastığı kolaylıkla çıkarılabilir ve üzerine 3-5 damla kaliteli kaşe mürekkebi damlatılarak tazelenebilir. Günde ortalama 50'den fazla baskı yapıyorsanız, mürekkep kalitesini korumak adına ayda bir kez kontrol etmeniz baskı netliği açısından oldukça önemlidir.
Kaşe seçimi yaparken hangi malzeme daha uzun ömürlüdür?
Kaşe seçiminde uzun ömürlülük için metal iskeletli veya yüksek kaliteli sert plastikten üretilmiş gövdeye sahip modeller her zaman daha dayanıklıdır. Özellikle kauçuk baskı kısmı lazerle kazınmış olan kaşeler, baskı kalitesini yıllarca korur ve detayların kaybolmasını engeller. Günlük yoğun iş temposunda kullanılan kaşeler için kırılmaya karşı dirençli, ağır hizmet tipi modeller en doğru yatırımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
6 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Kubra- (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
0 oy
6 cevap 125 göst.
27 Mart 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Miniminibirkusss (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.

Kategoriler

1,505,488 soru

24,577,988 cevap

362,297 kullanıcı

...