Ben bayıldım 😍 bayramda almayı düşünüyorum 1 yaş bebesine yeterli olur mu bilmiyorum ıslak mendil bilgi maması derken siz beğendiniz m
Oy veren dusman mı demode
35 yaş bunu kullanmaz 50 üstüne uygundur
Civcivik Önerilere açığızz
Ayy ne kudurdunuz fikir sormuş fikrimi söyledim aaa aşık oldum beğendim desem yoruma bakar beğenir geçersin uf bide çocuk çantası olduğunu okumadım kusura bakmayın günlük kullanım çantası sandım bence diyorum benim fikrim bence ne demek benim fikrimce
Yorum görmek bu kadar sarsıyorsa okumamak da bir seçenek
Yorum görmek tabi ki sarsmıyor ama beğenmedim orta yaş buldum benim fikrim fikir sormuş bende söyledim yargılayandım
Yani ben bu tür kullanmıyorum ama beğendim güzelmiş
Model idare eder, renk çok kötü
Kadınsı şeyler sevmem bana göre değil
Maskülen çanta üretiyoruz hemen aşkıma 😘😂😂
Yok kız anne bebe çantasıyla devam ben 2 yıl daha 🤣🤣
Bende resmen heybe gibi bez çanta kullanıyorum muhtemelen uzun yıllarda kullamırım 😂😂😂
herşeyi alıyor sonucta 😅 dışarı cıkarken kendı çantamı almıyorum bıle lazım olanları bebe cantasına bıraz daha büyük olsaydı iyiydi😅😅
Annem kullanıyor bu model ya bence yaşına asla gşdecek bir model ve renk değil
Renk kötü model çok eski beğenmedim
Anne cantasi gibi 50 yas falan bence güzel değil
Hiç güzel değil yaşlılarda var
Çoğu kişi 50 yaş üstü bulmuş ama nasıl konbinlediğinizde önemli bir kaç gençte gördüm ama çok iyi kombinlemişlerdi çanta o yüzden sırıtmıyotdu 50 yaş çantası demezsin ben kombinlemeninde doğru olması gerektiğini düşünüyorum yoksa isterse çocuk çantası olsun isterse 50 yaş kombinlleme yanlışsa her türlü sırıtıyor malesef
Ben begenmedim canım
Benim tarzım degil
1,493,432 soru
24,400,836 cevap
350,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın