1 yaş bebek için bu çanta boyutu yeterli olur mu?

0 oy
579 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,702 puan) tarafından

Ben bayıldım 😍 bayramda almayı düşünüyorum 1 yaş bebesine yeterli olur mu bilmiyorum ıslak mendil bilgi maması derken siz beğendiniz m

image

📊 Tek Seçim
29.3% (12 oy)
70.7% (29 oy)

10 Cevaplar

0 oy
(692 puan) tarafından

Oy veren dusman mı demode

(2,691 puan) tarafından

35 yaş bunu kullanmaz 50 üstüne uygundur

(5,702 puan) tarafından

Civcivik Önerilere açığızz

(692 puan) tarafından

Ayy ne kudurdunuz fikir sormuş fikrimi söyledim aaa aşık oldum beğendim desem yoruma bakar beğenir geçersin uf bide çocuk çantası olduğunu okumadım kusura bakmayın günlük kullanım çantası sandım bence diyorum benim fikrim bence ne demek benim fikrimce 

(2,691 puan) tarafından

Yorum görmek bu kadar sarsıyorsa okumamak da bir seçenek

(692 puan) tarafından

Yorum görmek tabi ki sarsmıyor ama beğenmedim orta yaş buldum benim fikrim fikir sormuş bende söyledim yargılayandım

-Reklam-
0 oy
(270 puan) tarafından

Yani ben bu tür kullanmıyorum ama beğendim güzelmiş

0 oy
(2,112 puan) tarafından

Model idare eder, renk çok kötü

0 oy
(41,162 puan) tarafından

Kadınsı şeyler sevmem bana göre değil 

(415 puan) tarafından

Maskülen çanta üretiyoruz hemen aşkıma 😘😂😂

(41,162 puan) tarafından

Yok kız anne bebe çantasıyla devam ben 2 yıl daha 🤣🤣

(415 puan) tarafından

Bende resmen heybe gibi bez çanta kullanıyorum muhtemelen uzun yıllarda kullamırım 😂😂😂

(889 puan) tarafından

herşeyi alıyor sonucta 😅 dışarı cıkarken kendı çantamı almıyorum bıle lazım olanları bebe cantasına bıraz daha büyük olsaydı iyiydi😅😅

0 oy
(12,986 puan) tarafından

Annem kullanıyor bu model ya bence yaşına asla gşdecek bir model ve renk değil 

0 oy
(8,787 puan) tarafından

Renk kötü model çok eski beğenmedim

0 oy
tarafından

Anne cantasi gibi 50 yas falan bence güzel değil 

0 oy
(514 puan) tarafından

Hiç güzel değil yaşlılarda var

0 oy
(2,772 puan) tarafından

Çoğu kişi 50 yaş üstü bulmuş ama nasıl konbinlediğinizde önemli bir kaç gençte gördüm ama çok iyi kombinlemişlerdi çanta o yüzden sırıtmıyotdu 50 yaş çantası demezsin ben kombinlemeninde doğru olması gerektiğini düşünüyorum yoksa isterse çocuk çantası olsun isterse 50 yaş kombinlleme yanlışsa her türlü sırıtıyor malesef 

0 oy
(6,974 puan) tarafından

Ben begenmedim canım 

Benim tarzım degil

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

1 yaşındaki bebek için anne çantası seçerken nelere dikkat etmeliyim?
1 yaşındaki bebekle dışarı çıkarken seçilecek çantanın en az 30-40 litre hacme sahip olması ve içinde ıslak mendil, yedek kıyafet, mama ve biberon gibi ürünleri ayıracak bölmelerin bulunması gerekir. Çantanın iç astarının sıvı geçirmez olması ve dış kumaşının kolayca silinebilir özellikte olması uzun süreli kullanım için oldukça önemlidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebek bakım çantasında hangi eşyalar mutlaka bulunmalıdır?
Bebek bakım çantasında mutlaka en az 4-5 adet bebek bezi, bir paket ıslak mendil, pişik kremi, yedek kıyafet takımı, mama veya emzirme önlüğü ve acil durumlar için küçük bir oyuncak bulunmalıdır. 1 yaş grubu için bu temel ihtiyaçlar çantanın organizasyon bölmelerine yerleştirildiğinde hem ağırlık dengelenir hem de acil durumlarda eşyalara hızlıca ulaşılabilir.
Bebek bakım çantası seçerken sırt çantası mı yoksa omuz çantası mı daha kullanışlı?
1 yaşındaki hareketli bir bebekle ilgilenirken ellerin serbest kalması için sırt çantası formundaki modeller çok daha kullanışlıdır. Sırt çantaları ağırlığı her iki omuza eşit dağıtarak bel ve sırt ağrısını azaltırken, bebek kucağınızdayken dahi çanta içindeki eşyalara tek elle erişebilmenize olanak sağlar.
Bebek bakım çantasının mama ve biberon bölmesi ne kadar gerekli?
Bebek bakım çantasında termo özellikli bir mama veya biberon bölmesi olması, dışarıda beslenme saatlerinde sütün veya mamanın ısısını korumak adına oldukça kritiktir. 1 yaşındaki bir bebek için dışarıda vakit geçirirken bu bölmelerin yalıtımlı olması, olası dökülmelere karşı diğer eşyaların temiz kalmasını da garanti altına alır.
Küçük bir bebek bakım çantası 1 yaşındaki bebek için yeterli olur mu?
1 yaşındaki bebeklerin ihtiyaçları yenidoğan dönemine göre azalmış gibi görünse de hala dışarıda geçecek sürenin uzunluğuna göre yedek kıyafet ve beslenme gereçleri çantada yer kaplar. Çok küçük modeller genellikle sadece kısa süreli gezmeler için yeterli gelirken, tam gün sürecek bayram ziyaretleri veya geziler için orta-büyük boy bir çanta tercih edilmesi daha pratiktir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 671 göst.
14 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde nurkrgln (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 236 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Gurbett (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Kahvelihuzur (12,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 230 göst.
16 Mart 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Mys-2boys2girls (8,329 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,396 soru

24,576,606 cevap

362,220 kullanıcı

...