Tek omzu açık olan hoşuma gitti ama çok mu sadee
1 güzel 2 idare eder 3 çok kötü
1 zaten aldım ben evde. Başka al dediler baktıklarım içinde bunlar vardı giyebileceğim elbiseler ya çok açık yada tesettürlü. Galiba aldığım 1 i giyeceğim çoğunluk beğendi zaten
Kadın bir yorumun da benden farklı çıkmaz mı be :)) Aynı şeyleri yazmaya geldim ama çoktan yazmışsın hep tercüman oluyorsun :D 1 derim ben de basen yoksa
Tahta gibiyim bacım ne g.t ne göbek ne basen ne goğüs
@indigo kalp kalbe karşı diyelim 😘
Kalp :)) @Pisupisu
O zaman 1'e oyum @Umayy17 Tahta demene de ayrı güldüm :))
1 veya 3 diyorum
Desinler. Sen bilirsin yine de .
Bence de nişan için yeterli ya evde değil otelde yapacağız. Kardeşimin sevgilisinin ablası payetli falan almış sen sönük kalma diyor 🤣
Ayy onlarda haklı. Karşı tarafın ne giyeceği de önemli. Sönük kalmaman lazım 😏
Valla kar kış olursa ona da gidemem ya nasip bakalım yine bulursam atacağım benden çekeceğiniz varr 😁🤣
😆😆😆
Ben 1i begenmedim ya nisan icin bence 3 daha uygun 2 de cok hos ama ben onu dugunde giyerim bana cok fazla
1 i almıştım ben kız kardeşim sade diyince eledim ama atmak istedim çoğunluğa göre ya giyip ya da bunlardan birini alacağım. Nişan da otelde olacak damst beyin ablası payetli almış bana sönük kalma diyor😁😁
Kız kardeşin olduğu için abla olarak çok şık olmalısın daha abartı olabilir 1 normal elbise 2 güzel ama başka renk olabilir 3 de idare eder başka model bakabilirsin bence
Ya diğerleri de ya çok açık ya çok kapalı bulamıyoruuuummm zaten açığım ama soyunuk da gezemem. Bulunduğum yere baktım zaten çok abartı bakalım yine atarım buraya bulabilirsem
Benimde görümcem evlenecek sade bir şey bakıyorum düğün diye her şeyde pil payet olmak zorunda değil elbise çok asil
O ne öyle disko topu gibi hiç sevmem ben de güzel bir elbise buldum bakalım yine midi ve sade tabiki
Bence de ya birazda rahat olur çocukla da ilgilenicem diğerkerinde çok eğilip kalkamam yakası yapışık oldu 1 in zaten benim için ideal bence de en iyisi elbisemi giymek. Zaten elbise bulmak çok zor ya çıplak derece açık yada tesettür. Aldığım yani 1 i çok aradım😁
Kesinlikle açık olunca teşhirci olmak zorundayız sanki abiyelerin yüzde sekseni ya derim sırt dekolteli ya da göğüs
Ben de bunu aldım ama yazın kına da giymeye
Ayy çok hoş aşık oldumm
Hic biri bence
Aslında bence de ama o kadar sayfaya baktım ki...
Ya çok açık çıplak derece de yada tesettürlü. Bulması zor bunlar biraz daha iyi geldi. Zaten biraz daha araştırıp buraya atacağımm
Abiyefon var oryaaxa bakabilirsin birde alfabetik diye instegramda ikisde gublvenirlir
Teşekkür ederim bakacağım🤍
1-2 bence güzel.
1 aldım zaten canım beğenilirse giyerim dedim. Başka da yok zaten çoğu çok açık yada kapalı. Düğün için zaten abiye giyeceğim
bence nişan için yeterli
1çok sade ve şık bence ben olsaydım tercihim kesinlikle 1 olurdu
1 aldım zaten ama sade dediler damat beyin ablası full payet giymiş sönük kalma dediler ama takı saç makyajla olabilir bence de
Bana göre şıklık full payet giymekle olmuyor kıyafeti taşımak halimiz hareketimiz saç makyaj bunlarda gayet gösterişli şeyler şık olmaya yeter şeyler ama sen bilirsin
Haklısın. Ben 1 i almıştım onu giyeceğim sanırım. Elbise bulması çok zor ha hepsi çok açık yada tesettür ortası yok. 2 yaş bebe de olunca eğlilip kalkacağımda ister istemez. Bence de 1 aldım ve giyeyim
Bencede canım yarış halinde olmak zorunda da değilsin ki herkesin farklı bir aurası vardır aynı vücut hatlarına ölçülerine sahip kişiler bile aynı elbiseyi giyse aynı hissi vermiyor kendine yakışanı seç nolursa olsun kıyaslama yapmadan sadece bu seçimle için demiyorum herzman ❤️
Üç numara herkes tarafından giyildi bir çok yerde satılıyor 1 daha iyi
1 aldım zaten çoğunluk da beğendi sanırım giyeceğim
Gül'e güle giy 2 numaranın gögüs kısmı biraz açık çocukla rahat edemezsin zaten
Ben ikiyi beyendım yinede sen bilirsin
Çocukla zor olabilir. Annemi kafalar bakarsam onu da beğendim ya
Evet cok hoş duruyor
Benimde siyah elbisenin aynısından var çok beğenerek almıştım
1 mi canım
Evet,benimde kaynımın hem isteme hem nişan bir arada olacak bunu giymeyi düşünüyorum
Ben 1 i aldım zatrn beğenen olursa giyecektim ama çoğunluk da 1 i beğenmiş sanırım aldığımı giyerim
2 gayet güzel ince bantlı yada sade Bi stiletto ile çok güzel olur
2 nin benzeri vardı dolabımda denedim eğilip kalkınca çok açılıyor muhtemelen buda açılacak. 2 yaş bebe de var biraz daha kapalı bakmaya karar verdim ama düğünde bunun gibi bişey alacağım. Bakalım birileri bebe bakımına üstlenirse giyerim belli de olmazz
Bunlardan farklı Bi elbise almalısın bence o zaman
1. Çok güzel 2. Güzel Ama 3. Çok demode görünüyor
1 aldım çoğunluğa göre giyicektim. 1 de beğenildi ya giyicem sanırım
Evet çok güzel güle güle giy
1 zarif ve güzel takılarla ve ayakkabı ile gösterişli hale getireblrsn
1 aldım zatrn çoğunluk giy derse giyicektim ama beğenildi bence de ben onu biraz daha hareketli yaparım çok teşekkür ederim
170 den uzun değilseniz ve zayıf degilseniz 1 numarayı aslan tercih etmeyin
150 çok kısa uzun giyip topuklu tercih edin bence
Topuklu ayakkabı zaten giyeceğim o kesin 😁😁
Boyumu kesmedi aslında ama başka yerde değerlendiririm aldım ben o 1 numarayı yine bakıcam sizi sıkıp buraya atacağım ya kararsız bir insanımmm
1. Güzel sade ve şık
Bende öyle düşünüp aldım aslında çoğunluk da beğendi giyicem sanırım
1 güzel bence 3 ü hiç begenmedim
1 aldım evet bende beğendim. 2. Olanı kardeşim 3. Olanı arkadaşım seçti 1 i aldım denedim çoğunluğa göre gidicektim ama aldığım 1. Attığım beğenildi onu giyerim bende ya
Bence otelde olucak nişan için uygun değiller. Daha şık model bulabilirsin. Model olarak Bunlar gibi rengi değişikte olabilir.
Ayy ilk attığın süpermiş bunlara da düğünlük dediler benzerlerini danıştığımda. Çok kafam karıştı zaten kararsız bir insanım hahahah ilk attığın modeliyle rengiyle bayıldım aşık oldum resmen
Düğünlük desinler ne olacak ki ben olsam giyerdim. Otelde olması kaldırır elbiseyi, eğreti durmaz. Baska dügünlere de giyersin dursun dolabinda :)
Sizinkiler de hem süslü ol demişler hem de düğünlük demisler. Sen kendi beğendiğini giyin bence :)
1,493,873 soru
24,407,202 cevap
350,634 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın