0 oy
459 göst.
önce Moda kategorisinde (124 puan) tarafından

image

image

image

Kızlaaar kız kardeşimin nişanı var 17 ocakta. Boyum 150 kilom 50 ona uygun hangisi gider sizce 

Tek omzu açık olan hoşuma gitti ama çok mu sadee

18 Cevaplar

+2 oy
önce (1,227 puan) tarafından

1 güzel 2 idare eder 3 çok kötü 

önce (124 puan) tarafından

1 zaten aldım ben evde. Başka al dediler baktıklarım içinde bunlar vardı giyebileceğim elbiseler ya çok açık yada tesettürlü. Galiba aldığım 1 i giyeceğim çoğunluk beğendi zaten 

önce (8,122 puan) tarafından

Kadın bir yorumun da benden farklı çıkmaz mı be :)) Aynı şeyleri yazmaya geldim ama çoktan yazmışsın hep tercüman oluyorsun :D 1 derim ben de basen yoksa

Tahta gibiyim bacım ne g.t ne göbek ne basen ne goğüs

önce (1,227 puan) tarafından

@indigo kalp kalbe karşı diyelim 😘

önce (8,122 puan) tarafından

Kalp :)) @Pisupisu

O zaman 1'e oyum @Umayy17 Tahta demene de ayrı güldüm :))

-Reklam-
0 oy
önce (2,761 puan) tarafından

1 veya 3 diyorum

Desinler.  Sen bilirsin yine de . 

Bence de nişan için yeterli ya evde değil otelde yapacağız. Kardeşimin sevgilisinin ablası payetli falan almış sen sönük kalma diyor 🤣

Ayy onlarda haklı.  Karşı tarafın ne giyeceği de önemli. Sönük kalmaman lazım 😏

Valla kar kış olursa ona da gidemem ya nasip bakalım yine bulursam atacağım benden çekeceğiniz varr 😁🤣

😆😆😆

0 oy
önce (493 puan) tarafından

Ben 1i begenmedim ya nisan icin bence 3 daha uygun 2 de cok hos ama ben onu dugunde giyerim bana cok fazla 

1 i almıştım ben kız kardeşim sade diyince eledim ama atmak istedim çoğunluğa göre ya giyip ya da bunlardan birini alacağım. Nişan da otelde olacak damst beyin ablası payetli almış bana sönük kalma diyor😁😁

0 oy
önce (284 puan) tarafından

Kız kardeşin olduğu için abla olarak çok şık olmalısın daha abartı olabilir 1 normal elbise 2 güzel ama başka renk olabilir 3 de idare eder başka model bakabilirsin bence

Ya diğerleri de ya çok açık ya çok kapalı bulamıyoruuuummm zaten açığım ama soyunuk da gezemem. Bulunduğum yere baktım zaten çok abartı bakalım yine atarım buraya bulabilirsem

0 oy
önce (26,540 puan) tarafından

Benimde görümcem evlenecek sade bir şey bakıyorum düğün diye her şeyde pil payet olmak zorunda değil elbise çok asil 

O ne öyle disko topu gibi hiç sevmem ben de güzel bir elbise buldum bakalım yine midi ve sade tabiki 

Bence de ya birazda rahat olur çocukla da ilgilenicem diğerkerinde çok eğilip kalkamam yakası yapışık oldu 1 in zaten benim için ideal bence de en iyisi elbisemi giymek. Zaten elbise bulmak çok zor ya çıplak derece açık yada tesettür. Aldığım yani 1 i çok aradım😁

Kesinlikle açık olunca teşhirci olmak zorundayız sanki abiyelerin yüzde sekseni ya derim sırt dekolteli ya da göğüs 

Ben de bunu aldım ama yazın kına da giymeye 

image

Ayy çok hoş aşık oldumm

0 oy
önce (6,053 puan) tarafından

Hic biri bence 

Aslında bence de ama o kadar sayfaya baktım ki...

Ya çok açık çıplak derece de yada tesettürlü. Bulması zor bunlar biraz daha iyi geldi. Zaten biraz daha araştırıp buraya atacağımm

önce (6,053 puan) tarafından

Abiyefon var oryaaxa bakabilirsin birde alfabetik diye instegramda ikisde gublvenirlir

Teşekkür ederim bakacağım🤍

0 oy
önce (9,116 puan) tarafından

1-2 bence güzel. 

1 aldım zaten canım beğenilirse giyerim dedim. Başka da yok zaten çoğu çok açık yada kapalı. Düğün için zaten abiye giyeceğim 

önce (9,116 puan) tarafından

bence nişan için yeterli 

0 oy
önce (3,911 puan) tarafından

1çok sade ve şık bence ben olsaydım tercihim kesinlikle 1 olurdu 

1 aldım zaten ama sade dediler damat beyin ablası full payet giymiş sönük kalma dediler ama takı saç makyajla olabilir bence de 

Bana göre şıklık full payet giymekle olmuyor kıyafeti taşımak halimiz hareketimiz saç makyaj bunlarda gayet gösterişli şeyler şık olmaya yeter şeyler ama sen bilirsin 

Haklısın. Ben 1 i almıştım onu giyeceğim sanırım. Elbise bulması çok zor ha hepsi çok açık yada tesettür ortası yok. 2 yaş bebe de olunca eğlilip kalkacağımda ister istemez. Bence de 1 aldım ve giyeyim 

Bencede canım yarış halinde olmak zorunda da değilsin ki herkesin farklı bir aurası vardır aynı vücut hatlarına ölçülerine sahip kişiler bile aynı elbiseyi giyse aynı hissi vermiyor kendine yakışanı seç nolursa olsun kıyaslama yapmadan sadece bu seçimle için demiyorum herzman ❤️

0 oy
önce (7,944 puan) tarafından

Üç numara herkes tarafından giyildi bir çok yerde satılıyor 1 daha iyi 

1 aldım zaten çoğunluk da beğendi sanırım giyeceğim

önce (7,944 puan) tarafından

Gül'e güle giy 2 numaranın gögüs kısmı biraz açık çocukla rahat edemezsin zaten 

0 oy
önce (625 puan) tarafından

Ben ikiyi beyendım yinede sen bilirsin 

Çocukla zor olabilir. Annemi kafalar bakarsam onu da beğendim ya 

önce (625 puan) tarafından

Evet cok hoş duruyor 

0 oy
önce (119 puan) tarafından

Benimde siyah elbisenin aynısından var çok beğenerek almıştım 

1 mi canım

önce (119 puan) tarafından

Evet,benimde kaynımın hem isteme hem nişan bir arada olacak bunu giymeyi düşünüyorum 

Ben 1 i aldım zatrn beğenen olursa giyecektim ama çoğunluk da 1 i beğenmiş sanırım aldığımı giyerim

0 oy
önce (43 puan) tarafından

2 gayet güzel ince bantlı yada sade Bi stiletto ile çok güzel olur 

2 nin benzeri vardı dolabımda denedim eğilip kalkınca çok açılıyor muhtemelen buda açılacak. 2 yaş bebe de var biraz daha kapalı bakmaya karar verdim ama düğünde bunun gibi bişey alacağım. Bakalım  birileri bebe bakımına üstlenirse giyerim belli de olmazz

önce (43 puan) tarafından

Bunlardan farklı Bi elbise almalısın bence o zaman 

0 oy
önce (265 puan) tarafından

1. Çok güzel 2. Güzel Ama 3. Çok demode  görünüyor

1 aldım çoğunluğa göre giyicektim. 1 de beğenildi ya giyicem sanırım

önce (265 puan) tarafından

Evet çok güzel  güle güle giy

0 oy
önce (3,740 puan) tarafından

1 zarif ve güzel takılarla ve ayakkabı ile gösterişli hale getireblrsn

+1

1 aldım zatrn çoğunluk giy derse giyicektim ama beğenildi bence de ben onu biraz daha hareketli yaparım çok teşekkür ederim

0 oy
önce (2,622 puan) tarafından

170 den uzun değilseniz ve zayıf degilseniz 1 numarayı aslan tercih etmeyin

150 çok kısa uzun giyip topuklu tercih edin bence

Topuklu ayakkabı zaten giyeceğim o kesin 😁😁

Boyumu kesmedi aslında ama başka yerde değerlendiririm aldım ben o 1 numarayı yine bakıcam sizi sıkıp buraya atacağım ya kararsız bir insanımmm

0 oy
önce (1,643 puan) tarafından

1. Güzel sade ve şık

Bende öyle düşünüp aldım aslında çoğunluk da beğendi giyicem sanırım

0 oy
önce (1,203 puan) tarafından

1 güzel bence 3 ü hiç begenmedim

1 aldım evet bende beğendim. 2. Olanı kardeşim 3. Olanı arkadaşım seçti 1 i aldım denedim çoğunluğa göre gidicektim ama aldığım 1. Attığım beğenildi onu giyerim bende ya

0 oy
önce (3,400 puan) tarafından

Bence otelde olucak nişan için uygun değiller. Daha şık model bulabilirsin. Model olarak Bunlar gibi rengi değişikte olabilir.

image

image

Ayy ilk attığın süpermiş bunlara da düğünlük dediler benzerlerini danıştığımda. Çok kafam karıştı zaten kararsız bir insanım hahahah ilk attığın modeliyle rengiyle bayıldım aşık oldum resmen

önce (3,400 puan) tarafından

Düğünlük desinler ne olacak ki ben olsam giyerdim. Otelde olması kaldırır elbiseyi, eğreti durmaz. Baska dügünlere de giyersin dursun dolabinda :) 

Sizinkiler de hem süslü ol demişler hem de düğünlük demisler. Sen kendi beğendiğini giyin bence :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 565 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayse57575 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 429 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sertuğ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
2 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 413 göst.