0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (6,366 puan) tarafından

image

Konya'da klasik bir kış günü.. ekranla oynamayın evet bizde bişey görmüyoruz 😂 özellikle Karatay ilçesi kışın böyle sis düşer. Göz gözü görmez. Arabalar sn sn ilerler yolda 

Öğleye gecer inşaallah avm işimiz vardı nasıl çıkacaz bakalım

6 Cevaplar

0 oy
(9,222 puan) tarafından

bizim yaylada böyle olurdu 😅 

imagebizde hava açık, neyseki ısınıyor da hava, açtım her yeri havalandırıyorum😅

(6,366 puan) tarafından

Miss gibi hava ohh. . Kar görmedik zaten bari temiz hava olsa oda yok bizde 🙄

(9,222 puan) tarafından

azıcık esiyor diye temiz ya, yoksa doğal gaz adanada çok yaygın değil müstakil evlerin çoğu hala sobalı ve akşamları baya is oluyor. bizim burda yine apartman çok ama kayınvalidemlerin orası çok fena, kazara çamaşırı unutsan dışarıda bi daha yıkamak zorunda kalıyorsun 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bugün Antalya'da bulutlu Antep'te çok gördüm böyle sis çöküyordu hep ama kar kısa süreli ya ya da bir gün 2 gün bu yılda bayağı yağdı ama bu yıl ben yokum orada seneye geri taşınacağım artık nasipse o zaman görürüm

(6,366 puan) tarafından

Kar göremedik daha şöyle bir araba üstlerini süsledi gitti. Bizede nasip olsa şöyle metre metre kar 🥺

(4,129 puan) tarafından

Hayır olsun cnm neden tasınıyorsun tekrardan

tarafından

Feyza anneme yakın olucam diye aylarca ev aradım biliyosun ama babamın vefatıyla 5 ay oturabildim yakın annem aileisnin evinden birine yerleşti doğal olarak yalnız kaldım çok zor oluyor çocuklarla  kayınvalideme yakn olmak istiyorum

(4,129 puan) tarafından

Annen uzaga mı gıttı hakkında hayırlısı olsun

tarafından

Canım merkezdeyim o ilçede 200 kilometre falan var aramızda uzak yani

0 oy
(4,129 puan) tarafından

Dun hava o kadar sıcaktı dun aksam kapı acık oturduk o derece hava sıcaktı yıne oyle guya gecrn kısımız donmustu 50 vermıstım oetegı battanıye altına gırdık o derece soguktu 

(6,366 puan) tarafından

Konya'da mısın sende cano

(4,129 puan) tarafından

Yok men skaryadayım :) ama kısın konyaya gelmıstım o sisin içinde amcam araba surdu 😁

(6,366 puan) tarafından

Alışıktır Konyalı :)

0 oy
(497 puan) tarafından

Istanbulda yazdan kalma bir hava var peteklerı kapattım evın tum camlarını actım

(6,366 puan) tarafından

Oda iyi değil bacı. Kış kışlığını bilecek 😢 Rabbim göndersin inşallah hayırlı bereketini 

(497 puan) tarafından

Kesinlikle cunku hastalıklar cpk fena 

0 oy
(911 puan) tarafından

Atmayın şu konya postlarını🥲 valla haykırarak ağlayasım geliyor. 

(6,366 puan) tarafından

Kız manzara bilem yok 😅

(911 puan) tarafından

Shsjsjsndn benim duygulanmama Konya'nın ismi geçmesi bile yetiyor galiba haklısın vallahi😅

0 oy
(194 puan) tarafından

Bizim buralarr cok soguk ya sabah gunes var cmtden berı ama gece olunca oda dahi ısınmıyor artık kızı kalın kalın sarıyorum üşümesin diye😂

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 366 göst.
11 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde glsm.c (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 153 göst.
26 Temmuz 2025 Moda kategorisinde 2801 (883 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 322 göst.
25 Nisan 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 157 göst.