0 oy
370 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Sabah sabah annemle atıştık. Kaçarak evlendim annem yüzünden. Zaten hemende barıştık. Neredeyse 4 yıl olacak evleneli sana çeyizini vereyim diyor. Her seferinde de hazır değil diyor. Halbuki her şeyi var. Çünkü abimi sözledi bir sürü bohça yaptı. O zaman vereyim deme sıkıldım artık şu cümlenden diyorum. Ablamla ikisi bir olmuş yok sen alıngansın yok kıskançsın falan diyorlar. Gerçekten sinirim bozuldu. Dedim sakın bana bir çöp dahi verme almayacağım yeter. İkisi bir olmuş abartıyorsun diyorlar

11 Cevaplar

0 oy
önce (337 puan) tarafından

Bosver hele bu laflarından sonra hic bişeyi kabul etme sen kıskancsın denirmi hic ya 

-Reklam-
0 oy
önce (589 puan) tarafından

Bende kaçarak evlendim bı ara annemlerle barıştık baktım huzur vermiyor annem bize verdiği 2 yorganla 3 5 eşarp vardı geri yolladım çünkü en ufak biseyde verdiklerimi yolla diyordu annem bizim evliligimizi hiç istemedi hala da istemez 17 yıl olmuş kusum konuşmam normalde görücü usulü ile babam verdi annem yok demişti kaçmak zorunda kalmıştık

0 oy
önce (468 puan) tarafından

Boşver verse de iki güne kalmaz başına kakar. 

0 oy
önce (11,117 puan) tarafından

İstemiyorum herşeyim var de geç boşver 

0 oy
önce (265 puan) tarafından

Anneleri anlamak zor  madem vericek niye zırt pırt  söylüyor vericekse versin  bence çöp dahi alma yarın onuda burnundan getirir

0 oy
önce (235 puan) tarafından

4 yılda vermediyse onun gönlü yok sana çeyiz vermeye falan. 

0 oy
önce (9,116 puan) tarafından

bazen anneler anlamıyorlar. konusunu hiç açma, he he verirsin de geç. 

0 oy
önce (4,198 puan) tarafından

Haklısın benim düğün zmanu babam iki şey aldı toplam 1.5 milyar bile etmemiştir daha abim keyifden yaptığı borçları düşünüp almadı bende almasaniz almayın dedim icimden .şimdi hayırsız evlat ama  nikahı oldu 100  milyar yakın harcamıştır  hakeden değil ama o kıymetli ovalla

0 oy
önce (14,234 puan) tarafından

4 yıl olmus vermemiş bosver daha ne alacam 

0 oy
önce (1,327 puan) tarafından

Ben kaçmadan evlendım annem ceyız yapmadı   düşün yapmak istemeyen yapmıyo ablalarıma yaptı bana yapmadı

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Benimkilerde kactım bır ayrı eve geç verecez dedıler bana hep kullandıkları seyın eskısını verdıler herseyın bana eskısını laık gördüler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 207 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
7 cevap 392 göst.
16 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde feeliken (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
16 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Ninni (6 puan) tarafından soruldu