Kızlar yarın sabaha kesin basliyorum diyete :) bu akşamda yine misafirlikte yedim :) kendimi bı şekilde motive etmeliyim
Bende sabah 3 tane etli ekmk yaptrdim 1 sabah 1 aksam 1nde sabah yiycem 1 tane tatlım var onu da bitirip 5inde basliycam
Bu sefer hedefim büyük
Azim edince güzel veriyorum
Etli ekmek dediğin ne kadar büyüklükte kız merak ettim 😂
Su diyeti bnde yapıyorım ara ara 3 günde 4/5 kg arası gidiyor bndede ve bedenime çok iyi geliyor hafifliyorum beğnim açılıyor resmen
Norml etli ekmk kiz sivas etli ekmeği yaz çıkar uzun 70 cm kadar vardr
Kız o ne kadar büyük öyle nasıl yedin 3 taneyi 😂 maaşallah afiyet olsun gözüm yok yediğinde 3 tane diyince dikkatimi çekti 😂 ve canımda çekti ayranla ne güzel gider şimdi 😂
Evet yazin sicakta yenmiyor da tatlı yazin güzel gidiyordu 1 aydr çok aldm
Valaha -18 di sabah canm istedi dedim şimdi diyete baslynca canm ister o zmn yersem 2 kilo gelir onun içinde 3 gün ugrasirim en iyisi kanası yiyeyim 2 kişi olunca kizimda herseyi yemiyor mecburen ben yiycem o yuzdn benm yiycegm Aburcbur bitmeli diyeten once olmayınca gidip alamam da soğukta ama evde olursa o kriz anında yerim hahah
Yarında pazar güzel bir kahvaltı yapayım diye başlanmaz genelde ama genede sen bilirsin bacım 😂 sen kendini pazartesiye hazırla bence bir dost😉
Mantıklı da gelmedi değil :) bu yorum yapilmayacakti 😁
Hahahah hep bende öyle olur 😂
Yok yarın kesin basliyorum kilo aldı başını gidiyor dur demeliyim
Diyet gurubu kuralım mi kızlar
Pazartesi haricinde başlayan diyet günlerinin olur yanı daha kuvvetli bence 🤗
Bu yorumu sevdim yarın başlıyorum o halde :)
Diyet Grubu kuralım kızlar
Ben de yarın kesin olarak başlıyorum iki ay aralıksız diyet ve spor yapacağım sonrasında sadece sporla yoluma devam edeceğim
Kilo kaç hedef kaç Spor olarak ne yapacaksınız. Ben Spor yerine vakit kalırsa kitap okumakta istiyorum açıkçası
Bende başlayalım bozuyorum sürekli diyet grubu kursak girer misiniz kızlar
Kız hazır herkes başlıyor bı grup kuralım birbirimizi gazlayalim olmaz mı
Olur televramdan mi kurucaz
Wp telegram fark etmez
Telegram da kurarsanız bende grlırııö
Baska kimse yazmadı daha yazsınlar bakalım
Başladık artık arada bir birimize destek olalım bende senin sayende tekrar basladjm
Basladin mi kiz diyete benim de günlerim var ama ben tabaktan 1 tanesini secip yiyorum ayip olmasin diye kalanini yemiyorum sonrada evde yansin karismasin diye spor yapiyorum 🤣🤣🤣 kalorisini yapay zekada hesaplayipda annem sen kafayi yemisin diyor
Ayyy bende kilo vermek istiyorum ama bı türlü diyete başlayamiyorummm...
1,493,880 soru
24,407,245 cevap
350,636 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın