Anahtarı evde unutup kapıda kaldım, ne yapmalıyım?

+1 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (11,989 puan) tarafından

Dün gezintiye cıktık ben anahtari unutmuşum kapıda kaldık mecbur annemgile gitik cünkü kimse yok  apartmanda demediklerini bırakmadılar anahtar unutulur biz olmasaydık demeye başladılar annemde ayrı sinir  o an cilingir aklima gelmedi babam hala söyleniyo insan unuturmu ya diye  yemek yedik etik neyse son dk aklima geldi buldum bi ciringirci actı kapıyı    çok sinirlendim sanki bilerek unutum 

15 Cevaplar

+1 oy
(766 puan) tarafından

Ciringir ne kiz cilingir degil miydi o. İki kere de be. Kaldim kapida senjn yine annenler varmis ben komple kapida kalmistim esim isten gelmisti

(11,989 puan) tarafından

En kötüsü eşimde almadı anahtarı yanliş yazdim onu

-Reklam-
+1 oy
(8,874 puan) tarafından

Kola kutusunu kesip açıyorum ben kilitli değilse açılır çelik kapı 

Eşimde çok söylenir nasıl unutursun die

Ama çoğu zaman ona duyurmam bile 

(766 puan) tarafından

Kilit icte disardan cikintili olan kapilar acilmiyor oyle

(11,989 puan) tarafından

Çelik kapı bisey vardı adamın elinde onla actı 1 saniyede

+1 oy
(890 puan) tarafından

Çilingir canım o demek istediğin. Gelmiş geçmiş,  akıl akcesi olsun sıkma canını 

(11,989 puan) tarafından

Aynen ya  dikat ederim cok 

+1 oy
(34,368 puan) tarafından

Nesine laf ediyorlar insan zor durumda kalabilir unutabilir çok normal kendileri aynı şeyi yaşasa ne olurdu acaba gelme der gibi davranmışlar😒

(11,989 puan) tarafından

Çocuklara sinirlenmişler üşüdüler diye bende üşumesinler diye gitim  daha tepki verdiler unutmuşum 

+1 oy
(711 puan) tarafından

Şu apartman hayatından iliklerime kadar nefret ediyorum  insanlık hali unutulur sizinkiler de abartmış bence  

(11,989 puan) tarafından

Yok ayrı yaşiyoz canım 3 kişi kiracıyız kimse yokmuş acan olmadı  annem bana yakin diye oraya gitik çocuklar üşümesin diye onlarda niye unutuk diye bin ton konuştular

+1 oy
(1,239 puan) tarafından

Sıkma canını olur öyle şeyler ben de unutmuştum bizim kapıcı gelip açıyor açtı nekadar aldı çilingir sizde annemgilin TOKİ evi ne yaptıysam açılmadı çilingir çağırdık geçen sene 600 aldı bildiğimiz boyacı spatula ile açtı 

(11,989 puan) tarafından

500  tl açtı canım  bi aparatla aćtı nerden bulurum öyle bi aparatı bulundurmak lazim 

(1,239 puan) tarafından

Boyacilarda var canım kapinnin önünde biryerde dursun evet lazım olur böyle seylerde

0 oy
(187,096 puan) tarafından

ben cok fazla anahtar unuturun b12 eksikkigimde var esim usta oldu sert bi plastikle mesela yogurt kovasi kapagi bidi kapinin arasina sokup aciyo bu yuzden bagajda mutlaka sert bi plastik var internette videolarda var bakip ogrenebilirsin

(5,146 puan) tarafından

Benım kapıyı cılıngır bıle ugrasarak acmıstı neler yaptık olmuyordu ne kola kaldı ne kart bazı kapıları işlemıyor 

(187,096 puan) tarafından

bizimki apartman degil ic kapi degil dis kapi oda aciliyo

(5,146 puan) tarafından

Valla yanımda komşuda vardı cılıngır yarım saatte actı 2 kez kaldım 2 cılıngırde zor actı 

(11,989 puan) tarafından

2 saniyede acildı bizim kapı hic uğraşmadı adam 

0 oy
(5,146 puan) tarafından

2 kez kapıda kaldım eşim uzakta ben kapıda cılıngır bekledım geldı actı kapıyı 3.defa unuttum bu sefer  esım yanına yedegını almıstı kızı kreşe bırakıp eşimin yanına gıttım anahtarı aldım eve gelıp kapı actım yarım saat sonra kalkıp kızı aldım baya yorucu gecmıstı o gunum 🤣

(11,989 puan) tarafından

Bende bundan önce yine kaldım kapıda ozaman çocuk yoktu bunda  aşağı kapı acıktı  yukartı kapalıydı benim aşağı kataki kişinin baklonundan kendi balkonuma cıktım öyle haletim ozamandan tut bugüne kadar kendi katimin anahtarini sakladım  ayakabı icine bu  unutuşumda apartmanda kimse yoktu

0 oy
(30,892 puan) tarafından

Huyları öyleyse bir şey diyemem benimde babam öyle mesela her durumda çözüme değil de olaya odaklanır sende hata arar alışkın olduğum için sorgulamıyorum 

(11,989 puan) tarafından

Evet oda öyle herşeyde hata bulur 

0 oy
(460 puan) tarafından

Hiç unutmuyorum yeni evlendiğim zamanlardı, sabah evde anahtar arıyoruz eşimle. Bi baktık kapının dış tarafında takılı🤣 Öyle uyumuşuz. Çok şükür gelen giden olmamış😂

(11,989 puan) tarafından

Bende o baya süre  olmuştu  unutum ozaman aşağı kapı acikti yukarsınin anahtarı yok para gitmesin diye aşağı komşunun balkonundan kendi evimin balkonun dan girdim eve para gitmesin diye ama kimse yok  dün o gün bana küpe olsun yukar kapinin anahtarini bir yere sakladım acamk icin evde kimse yoktu cağirdım 

0 oy
(55 puan) tarafından

Kız bende unuttum kapıyı çektim tam kapandı dedim aha anahtar yok 

Neyse eşim baya esip gürledi birde benimki 2. Bu yapacak bir şey yok napalim yani bilerek mi oluyor bende anlamıyorum kendileri bıraksalar sıkıntı yok çilingir gelir açar gider ses çıkmaz biz unutunca kıyamet kopar boş ver takılma bile onların yanında uzuluyormus gibi yap sonra bak keyfine takma 

(11,989 puan) tarafından

Üzümüs gibi yaptım ben babam daha çok kızdı bağirdı niye konuşmuyon noldu annem anahtar yaptır dedi eşim anneme bırakam dedi yedeği bende yedeği korum çantama dedim annem daha sinir küpü oldu en iyisi konuşmamak evde pasta yapcrktik dedim sonra düzeldiler

0 oy
tarafından

yedek anahtar yaptır yedegı hep cantanda dursun unuttugunda alır kullanırsın kımseyede muhtaç olmazsın

(11,989 puan) tarafından

Öyle dedim orda annem daha çok sinirlendi yok bana bırakmiyon diyip sustum her cümleme kızdılar 

0 oy
(4,474 puan) tarafından

Evde yedik anahtar varsa onu çantana koy hep yanında dursun kendi anahtarını unutursan normaldir bebek varsa kafa gider annenizle bakma sen onlarda unutacak illaki 

(11,989 puan) tarafından

2 tane canım çocuk eşimde cok şeyler söyledi benim evden cıkma niyetim yoktu eşim yok giden canim sıkıldı diye diye kızgınlık iğce unutum 

0 oy
tarafından

Bizim de başımıza geldi. Ama eşim anahtarı unuttuğu için bütün gün ben söylenip durmuştum😂

(11,989 puan) tarafından

Eşim söylenmedi onları haklı buluyo çocuklar sağukta kaldı diye kizdi dedi

0 oy
(2,165 puan) tarafından

İnsanlık halı olabilir unutulur ne var bunda bu kadar kizmislar anlamadım bende unuttum bır defa eşimle tam çıktık kapıyı çekmekle anahtar akmiza geldi balistik gulduk kaynanamlar gittik eşim sonradan geldi kola şişesi ile açtı şimdi kaynanamlar yedek birakmisiz lazım olunca ordan aliyoruz onları da yedeği bende duruyor 

(11,989 puan) tarafından

Unutulmaz böyle şeyler on kere sorcekmişiz bir birimize çocuklar unuturdu o an almışim anahtarı eşim çocuğun montu değiştir  bunda cep yok dedi onu değistirirken geri yerine koymuşum aklımda aldım diye kalmiş

(2,165 puan) tarafından

Unutkanlık işte adı üstünde sanki bilerek yapılıyor boş ver sıkma canını ağzı olan konuşuyor fırsat bulmuşlar ne varsa söylemek istemişler 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evde anahtarı unutup kapıda kaldığımda ne yapmalıyım?
Evde anahtarınızı unutup kapıda kaldığınızda öncelikle sakin kalmalı ve yakınınızda yedek anahtarı olan bir aile bireyi veya komşunuz olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer kimseye ulaşamıyorsanız, en hızlı çözüm profesyonel bir çilingir çağırmaktır. Güvenilir bir çilingir, kapınıza zarar vermeden profesyonel ekipmanlarla kısa sürede açılmasını sağlayacaktır. İşlem öncesi kimlik bilgilerinizi yanınızda bulundurmanız güvenliğiniz açısından önemlidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kapıda kalma durumunda çilingir çağırmak güvenli midir?
Yetkili ve kayıtlı bir çilingirden hizmet aldığınız sürece kapı açtırmak oldukça güvenli bir süreçtir. Hizmet alacağınız kişinin vergi levhası veya ilgili oda kaydı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Çilingir, kapıyı açarken kapı kilidine veya göbeğine zarar vermeden teknik yöntemler kullanır. Bu sayede hem kapınız korunur hem de acil durumunuz hızlıca çözüme kavuşturulur.
Evden çıkarken anahtar unutma sorunu nasıl önlenir?
Anahtar unutma sorununu önlemek için evden çıkarken uygulayabileceğiniz bazı basit alışkanlıklar vardır. İlk olarak, kapının iç kısmına veya ayakkabılığın üzerine anahtarınızı koymanızı hatırlatacak dikkat çekici bir not bırakın. İkinci olarak, bir yedek anahtarı güvenilir bir komşunuza veya yakınınızdaki bir aile üyenize emanet edin. Ayrıca anahtarlarınızı her zaman çantanızın aynı gözünde bulundurmak, evden çıkmadan önce kontrol etmeyi kolaylaştırır.
Çilingir kapıyı açarken kapıma veya kilidime zarar verir mi?
Profesyonel bir çilingir, kapınızı açarken kilit sistemine veya kapı yüzeyine zarar vermemek için özel maymuncuk ve açma aparatları kullanır. Eğer kapınız standart bir kilit sistemine sahipse, uzman bir usta kilidin mekanizmasını bozmadan kapıyı saniyeler içinde açabilir. Ancak kilit sisteminiz çok eski veya arızalı ise, bazen kilidin göbeğinin değiştirilmesi gerekebilir. Bu durum tamamen kapınızın güvenlik donanımı ile ilgilidir.
Kapıda kaldığımda çilingir çağırmadan önce kimleri aramalıyım?
Kapıda kaldığınızda çilingir çağırmadan önce ilk olarak yedek anahtarı olabilecek aile üyelerini veya ev arkadaşlarınızı aramalısınız. Eğer evde kimse yoksa ve yedek anahtarınız da bulunmuyorsa, vakit kaybetmeden bulunduğunuz bölgedeki profesyonel bir çilingirle iletişime geçin. Çilingir hizmeti alırken mutlaka önceden fiyat bilgisi alarak süreci şeffaflaştırabilir ve mağduriyetinizi en kısa sürede giderebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 251 göst.
0 oy
3 cevap 158 göst.
0 oy
10 cevap 476 göst.
0 oy
6 cevap 377 göst.

Kategoriler

1,509,881 soru

24,637,017 cevap