Hanimlar merhaba ben iki katli mustakil bir evin giris katinda oturuyorum gorumcemde ust katta oturuyor ben surekli yeni ev hayalim var cok istiyorum yani kendi evimede binlerce sukur basim isokabilecegim bir yer ama eski yapi eski ev bir turlu sevemiyorum balkonu goktu balkon yaptirdim dedim belki gozume hos gelir gene yok ivir zivir aliyorum en guzelinden genede sevemiyorum begenemiyorum sogumusum hemde cok icine girdimmi suratim dusuyor haliyle esimede yansiyor esime burayi satalim ustune biriktirdiklerimuzu koyup yeni ev alalim diyorum bu fikire o yanasmiyor oylece kalmisim napcam bilemiyorum :(
Bnm ablamda öyleydi ne de olsa kirada sın ev alınca gözüne tatlı gelir dedik ama maalesef yine aynı
Benim kirada degil ama gene sevemiyorum soguyorum git gide
Ben diyorum belki nazardır Bi hocaya git dedim yok diyo. Ama bence nazar evi çok güzel maşallah
Bu duruma canim cok sıkılıyor :(
Allah' başka dert sıkıntı vermesin tabi bunada şükür diyelim çok şükür evin varmış ya seninki kadar değil ama şöyle bir durum var 10 yaşında oğlum var 10 yaşında bir çocuk sakin olur evde bir şey daha almıyor akşam olunca herkes telefonu alıyor evde oturuyor sakin sıkıcı oluyor işte hatta sıkıldığım için işe başladım bir süre sonra ikinci çocuk kararı aldım oğlum 13 yaşında geldi şimdi bir kızım var sıkılmaya hiç fırsatım zaten asla olmuyor güldürüyor ağlatıyor Evet yani çocuk evin neşesiymiş gerçekten nerede ve nasıl olduğum değil yani birlikteyken mutlu olmamız önemliymiş bilmiyorum Küçük bir çocuğun var mı çocukların var mı ama gerçekten evin Neşe kaynağı çocuk
2 cocugum var oglum 5 yasinda kizim bu gun dogum gunuydu 3 e gun aldik bende iki gun sonra 27 yasina girecegim ☺ cok sukur sagligimiz yerinde cok seviyorum onlar benim tek servetim tek hayat kaynagim ama iste galiba surekli yeni ev gire gore karsima cika cjka heves etmisim ondan evimden soguyorum elimde degil :(
İstanbulda oturuyorum siz nerede oturuyorsunuz
Büyük ihtimalle bu yüzden siz yine de kötü düşünmeyin Sen ailenle ve çocuklarımla neredeysen orada çok mutlusun böyle düşün İstanbul'da oturuyorum ben de Sultanbeyli de benimle iki buçuk yaşında bir kızım var Allah çocuklarımızın canına sag etsin Allah bize başka dert sıkıntı vermesin
Amin Allah razi,olsun ama insaniz iste ister istemez bazi heveslerimiz oluyor benimde o sekil bunada sukur ne diyim ki ☺ bu arada bende sultanbeylide oturuyorum :D
Ben kiracıyım bugun umudum vardı şöyle iyi bir zam yapsında bende gıdeyım dıye. 15 yapmıs kaldım bu evde iyice daraldık yetmiyor yer kalmadı depolama alanları yok basık karanlık nefret edıyorum
Sizindemi giris kat
Yok 2 ama soguk havasız manzarasız berbat
Bende taşındım ev yeni . Kendi evim evde böcek gördüm . İlaçladm baya eskisi gibi yok ama . Sevmiyorum artık
İnsan sevmeyince sevmiyor ya bende müstakil de oturuyodum eski yapıydi o ev o kadar psikolojimi bozdu ki artik evden nefret ediyordum ve kotu kabuslar goruyodum ev bizim di ama eşime dedim bu evde yapamıyorum sonra kiraya istediğim gibi bi eve çıktık şükür artik daha iyiyim ve kotu kabuslar da bitti inan ev insanı cok etkiliyo
Bacım insan evi değil içindekileri , yaşanmışlıkları sever veya sevmez. Sevgin evle ilgili değil manevi olarak yaşadıkların ile ilgili bence
Katılmıyorum. Ev bazı insanlar için günün belki de hepsini geçirdiği alan. Yani dünyası. Eğer sevmiyor ve içi de daralıyorsa İnan ki olmuyor. Sevmeye çalışmak güzelleştirmek daha da tüketiyor insanı. Umarım böyle bir durum yaşamazsınız çok zor.
Bencede alakasi yok esimi cok seviyorum oda beni cocuklarimizda var cok mutlu aileyiz heleki esim gibi bir insan dunyada yoktur heralde esten cok dost arladas herseyimi yapar beni anlar merhamet desen ust safa benim tek sikintim ev yani onuda esime hep diyorum zaten manevi degil kesinlikle cok sukur esim var cocuklarim var tabikife gerisi bos ama genede insan istiyor yeni gzuel ust katlarda bir evinin olmasj orada yasamasi benimde tek derdim bh
Aynı düşünceler içerisinde istemediğim bir yerde ev alındı kiracı vardı coranada uzun sürünce eve ben geçmek istedim evin konumu sakın bir yer hiç değilse çocuklarım balkonda oynar dışarıya çıkarız bahçeye filan diye geldim komple evin içini değiştirdim kapısına kadar ledler spotlar duvar kağıtları daha neler neler hiç bir şekilde sevmedim alışamadım halada öyleyim 5 yil oldu
Birgün o kadar çok sıkıldım ki artık nefes alamıyorum yatamiuorum duvarlar üstüne geliyor. Gece deprem oldu karda kışta sokakta kaldık 40 kişiyle aynı odada kalmak zorunda kaldık 3 4 gün sonra eve geçtik artık kalamadik o kalabalıkla evim o kadar güzelmiş ki kıymetini bilememisim
Şimdi ara ara yine sıkılırım aklıma direk deprem gelir.sukur ederim
Allah'ım hayırlısıyla rızkımi buradan kaldır diye dua ederim ben
satacaginiza girumcenle birlik olup muteahhite versenize mustakil bahceli evse kat karsiligi verin iki daire bile duser bakcasi arsasi buyukse. yada 6 kat cikarsa muteahhit 3 siE , 3 kendine alsa. en azindan gorumcenle bir bicuk birbicik daireleriniz olur hem yenilenir
Cok isterdik ama ustunde yuksek gerilim hatti geviyor malesefki mutahit giremiyor sansim hic yok :(
he gecen konustugumuz sendin dimi unuttum pardon
Millet şuan müstakil eve kaçıyor bunun depremi var ne bileyim mesela savaş çıktı elektrik,doğalgaz kesildi. Yak sobayi otur. Daireler bana tuzak gibi geliyor ama ben de 2 katkı müstakil evde kiradaydim. 3 gün oluyor yeni ev aldık çıktık. Öyle zoraki durum olursa da artık kaynanamın evina kacicaz
Valla net konuscam evin var hem de istanbulda simariklik yapma bacim. Diyarbakirda maasin yarisi kiraya gidiyor ve o satafat beni su an sadece rahatsiz ediyor. Her oda maasimin on bin lirasina geliyor aylik rezillik. Evi ev yapan icindeki iletisim hem. Cadirda konteynerda yasayan bile ev degil yuva gozuyle bakinca mutlu oluyor ev almak da kolay degil. Gorumcen iyiymis ust katinda aman desen kosacak biri var insanin yaninda birinin olmamasi ne zor biliyor musun bacim
Diyarbakır'ın neresinde oturuyorsun cnm bnde ordayım da ;)
Kayapinar balim ☺️ sen ne taraftasin
Tesisler cnm ;)
Yemin ederim simariklik degil nankörlukte etmiyorum sukurde ediyorum tabikide ama icim sogumus bilmiyorum onceden seviyordum gebe kaldim ilk cocuguma bir kararttim halada oyle sevemiyorum inanki cok denedim halada deniyorum yer degistiryorum duvarlari yapiyorum sûs falan aliyorum degistirmeye calisiyorum ama icim isjnmkyor bir turlu
Bende oyle Allahtan kiradayim insallah bizi cikarir veya cok zam yapar da kurtulurum bu evden.
Canım ozaman iş eşini ikna etmeye kalıyor sultanbeylide heralde fiyatlar cok fazla degil annemlerinde evi var orda mahallesi güzel sakın
İnan bende senin gibiyim hiç ama hiç sevmiyorum eve girdiğimde sanki beni afakanlar basıyorlar zoraki oturuyorum benimde evim eski ama benim kira eşime diyorum çıkalım diye kaç senedir cikicaz cikamadik bu sene inşallah cikicaz gibi duruyor bende Sultanbeyli de oturuyorum
Darisida basima inslalah ,☺☺
Evimi çok seviyordum deli oluyordum ama hamilelikte evimden tiksindim evin içinde bile durmak istemiyordum hiçbir şey yapmak istemiyorum
1,492,727 soru
24,390,639 cevap
349,277 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın