Kizlarr selam. Engelleme postu bu shshd.
Kim kimi engelledi kimi kim engelledi shdjd
Bu posta yazmada sıkıntı yok bence çünkü zaten karşı taraf goremiycek:)
Beni pakize engellemis ne alakaysa.
Ben kimseyi engellememisim:)
Ben sadece atlaskalbimi engelledim 😂
Konuyu bilmiyorum görmediğim için bir şey diyemiyorum 😊
Ben kimseyi engellemedim Neden engellediniz Atlas kalbimi acaba merak ettim aslında konuşmalarıyla hoş bir bayan ve Cok tatlis bir bebisi var
Bende kimseyi engellemedim henüz
Benim engelleme sebebim ; din ile alâkalı hikâye attım . Özelden dalga geçti. Benim dinsizlere karşı bir problemim yok ama densinsizlere alerjim var 🤣
Allah Allah şaşırdım genelde güzel cvp verir ama
Kimseyi engellemedim
Hayat negatif düşünceler için çok kısa🫠
Bende ayni sekil
Ben kimseyi engellemedim ama Labuba beni engelledi. Mekke’nin fethi değil dedim diye. Sağlık olsun.
Ben yorumları ve postu Sabah gördüm anlamadığım şey çok güzel bir şekilde açıklamış Alaska ve altta başkaları da yazmış aslında İslam dünyası bugün kutluyor demiş arkadaş ama kutlayan İslam dünyası ise biz neyiz biz İslam dünyasına dahil değil miyiz anlayamadım engellenecek bir durum göremedim aslında bence bu konuda hiç üzerine alınan gereken bir şey yok Alaska
labuba bana da pisupisu ile o kizin acligi linc postina bise yazmis biseyinide ekstetikle bise bise . olayin ic yuzunu anlatinca anladi . engellemeden mesela. bana bir zatari yik. konusmanin ortasindan bir ekran giruntusu okusam bende yanlis anlardim.
olayin nasil basladigi bilinmeyince. @Nagiş❤️ odelden yazcakdim
sana kapaliymsi ozelin
Kendi tercihidir, üstüme alınmam ki. Şu saatte engeli kaldırsa hiç olmamış gibi devam ederim. Mü’minler ancak kardeştirler.
Belki bir sinir anına denk geldi, belki hormonlardan sebep kızdı, belki hakikaten benim yorumlarım sert geldi veya direkt canı öyle istedi. Olabilir şeyler bunlar.
Kimsenin şahsına bir garezim yok, inşallah olamaz da. Benimle ilgili bir sıkıntı duyan da varsa dilediği şekilde sorabilir, her türlü açıklamamı yapabilirim. Yanlışsam yanlışımı da kabul ederim. Kabahatliysem özürümü de dilerim.
Bunları söylüyorum çünkü bir yerde kul hakkına da giriyor, kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.
Mcfadden canan sen misin sok oldum ben duydugum seye ozeli aciyorum
burda bana takik bikac pisikolijis bozuk var bi kekligi duz ovada avlarlar . onla allah kaldirimda bile yan yana yurutmesin şisi takar gecer resmen kendi pistlarindada belirtmis zatn psiljim bozuk diye. takmis bana .:) . pisupisu da aslinda benle iyi knusuyirdu herzaman ama gercekten iki yuzluymus milletinkiskirtma durumu sebebiyle engelledim. iki yuzlu sinsi insanlardan uzak etsin rabbim. bu ayliz hanim da o pistla kinlenmis bana . bide dila ela mi ne bir arkadas ta alimmadim beni engellemis ben ben kendimden ornek veriyormusim:) e kimden ornek verim kendimize gore yorum yaziyoruz zaten ben olsam soyle yapardim ben olsam biyle yapardim denir illaki postlarda . demek hoslanmamis cani sagolsun:)) keklik hanim gene kiskirtmis alinsa ne olacak falan 😂😂 kirik yaaa😂
1 kişiyi engelledim atlaskalbim 🤪
Cogu kisi engellemis onu sjsjs
Bende🔒
Vardır bildikleri 😂🥴
Casperiye yeni hesabı mcfadden beni engellemiş nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm 😂
Ahahahah
Casperiye yeni hesap mı açmış🤔
Evet açmış
Ben kimseyi engellemedim. Beni engelleyen var mı bilmiyorum. Varsa neden engelledi bilmek isterim.
Dimi insan merak eder.
bende kimseyi engellemedim, kim beni engelledi bilmiyom:))
valla bende onu bilmiyorum
Bende bilmiyorum 😁😁belki engelemişletdir haberimiz yokkk
mesela bi pista yorum yazio diyelim ana sayfada goruyisun su kullanici yazdi diye ama pista girdiginde i kisinin yorumunu görmuyorsun benim engellediklerim oyle. hangi posta ne cvp yazdigini okuyamiyorum ama en son yazan kisi o ise anasayfada asini okuyuyorjm su kisi cvpladi diye
Ben pakizenin ismini aratip ogrenmistim. Engellendin yaziyo sjsjs
Heee anladım artık kim engelediyse engelesin burda kavga veya tartışyıgım kısme yok engelenmişsem bile sebebini bilemiyorum
Ben kimseyi engellemedim kimse de benı engellememıstır ben genelde okuyucuyum sahalarda fazla gozukmem 😅
Ne halt yedın soyle bakem aktıf degılsın nasıl engel yersınn herii
😂😂kız bacım burda kimseyle en ufak sorunum yok engel yediysemde yıl bası story atmıstım guzel bir söz vardı belkı ondandır🤣
Yapma kuzum etmaaa🤣🤣uslu uslu takıl
Tamam ablam😂
Aferim otur yerınde
Pisi pisi midir pusu mudur onu engelledim geçen birde sapık biri vardı erkek midir bilmiyorum onu engelledim😂
Ahahah erkek engellemek en iyisi
Kesinlikle aşkım sapık gibi şeyler paylaşıyordu
Kimseyi engellemedim beni engelleyen var mı bilmiyorum sen nasıl anladın kimin engellediğini🤭
Profiline baktim yorumu gormeyince. Sjsjs
Atlaskalbım ve renklihatıra'yı engelledim
Cogu kişi engellemis:)
Pakize'nin canı sıkılmış herkesi engellemiş herhalde, beni de engellemiş 😂 ben kimseyi engellemedim.
@McFadden caspiriye kız düşman ben bilmiyodum nick değiştirdiğini iyiki yazdilar anladım sensin 😂
Soslu tavuk da yok epeydir
Soslu tavugun yoklugunu niye herkes fark etmis ve vurguluyor anlamadim ajsjsj
Çok aktifti çünkü her postta cevabı olurdu
Olmayınca cevapları farkedildi 😅
En son bir derdim var minvalinde ki konuşmasını görmüştüm sanırım. Bir arkadaşımdan dert yanmıştı. Ondan sonra bende görmedim kendisini.
Ben kimseyi engellemedim bildiğim bi Pakize var beni engelleyen başkada kimsede yoktur herlade
Herkese hepimiz engelledi herhalde diyecektim de o zahmet etmesin diye ben ondan önce engelledim 😀
Ahaha kimle takiliyo acaba herkesi engellemis
Pakize beni engellememiş ama bu son yılbaşı postundan sonra yok gelmedi bir daha
Ben engellemedim kimseyi canım kim engeledi bilmiyorum sevmeyen olur anca öyle düşünüyorum kaç günlerdir :(
Kim sevmesin kizz seni . Kendi halinde birisin♥️
Yaa çok teşekkür ederim canım öyle ❤️🤗
Bende kimseyi engelemedim ama beni engellemiş olabilirler bilmiyorum
Seni niye engelesinler delolee🥰
Yok kiz fark ederdin
6 kisiyi.engellemisim simdilik 😁
Ay cok merak ettim ya. İsimleri alabilirmiyimm sjsjsj zaten gormuyorlar
Aşko yaseminle ne yaşadınız merak ettim mehyasel olan 😂
O kişiyle hiç sorunum.yok ama gereksiz gereksiz şeyler paylasiyordu ben dine karşı değilim asla ama b.k çıkaranın sevmiyorum yoksa burda cok sevdiğim bir kardeşim vera ona bayılıyorum mesela😊
Hee tamam 😂
Pakize'nin beni engelleyeceğini duymuştum ne alakaysa ben de o zahmet etmesin diye engelledim Bir de iki kişi engelledim isimlerini tam da hatırlamıyorum dikkat etmedim açtığım posta hadsizce yorum yapmıştı ikisi kim olduklarını önemi yok kimse öyle konuşamaz her zaman söylüyorum o yüzden engelledim
Oh iyi yapmissin o zamansevgim
Bacım nerden biliyorsun kimin engelledigini
Ben ismini araymistim ordan anlamistim
Atlaskalbim, casperiye ve indigoyu engelledım. Sebebi gayet açık 😅 Beni engelleyen var mıdır bilmiyorum
Önceden sert yorumlar yapiyordu ondan belki artık daha yumuşak yorumlar yapıyor
Kız indigo yu niye engelledin o aşktır 💙😂😂
Eminim öyledir. Kendisiyle kişisel bir tartışmamız da yok ama üstten bakan tavrı hoşuma gitmiyordu.
Su an şoklardayım görmedim o postu ama yaşayan için cok üzüldüm
Neden şaşırdın ki valla ben bekliyodum ondan böyle bir şey. 😅
Atlaskalbim ve pakizeyi engelledim sadece beni engelleyen varmı bilmiyorum
Ahaha bilindik kişiler. Ay ne garip his kiz yukarda yorum yapmis atlaskalbim asagida onun hakkinda konussak ruhu duymuycak sjsjs
Pakizenin kullanıcı adı ne ya o kimmiş
Pakize333 nasıl bilmezsin sjsjsj
Kız hiç denk gelmedim ben ya jdjdkdkdkdk
1,492,633 soru
24,389,246 cevap
349,185 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın