Eşimin sadece cinsellik için iyi davranması normal mi?

0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimle aramız kötüydü kavga ettik sonra düzeldi ama ben öyle sanıyordum adam sadece şunu yap bunu yap yatakta beni mutlu et cinselliğe gelince çok iyi davranıyor sonrası yok bugün yılbaşı için birşeyler aldı bende regl oldum adamın söylediği şey ben ne hayaller kurdum sürat beş karış gel o zaman beni tatmin et benim canım istiyo bugün biraz içtim ve şunu anladım ben aslında gerçekten bu adamı sevmiyor musum oda beni sevmiyor bilmiyorum zaten gidecek yerim yok diye susuyorum ama bilmiyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Biz ne yapalım diyen arkadaslar neyin kafasinda ? 

Sanki diğer konularda yapıyorlarsa bunda çaresiz kaldılar hayret.

Bukadar açık anlatman evet hoş değil fakat işinde zor yani eşin iğrenç zihniyete sahip biri gidecek yerim olmaması elini kolunu bağlıyor anladım. Şöyle her dediğini yapma bir yap üç yapma mesela kontrol sende olsun. Regl iken yapmak zorunda değilsin s.allamaya bak sen 

-Reklam-
0 oy
(1,666 puan) tarafından

Bu durumda bizim ne dememizi bekliyorsun ki bacım Allah aşkına birçok erkek öyle cani isteyince yaklaşır isi bitince uzaklaşır ve bu durumda bizler gelipte sizlerin arasini yapamayizki bunun tek çözümü eşinle konusman

tarafından

İşte ben bunu istemiyorum seviyosan hep sev 

0 oy
(9,475 puan) tarafından

Yani bu durumda ne dememizi bekliyorsun ki açık açık yazmışsın ya istedgini yapacaksin yada bosanacaksn sadece cinsellik için de evlilik yürümez yani 

tarafından

Yemin ederim elimde olsa bugün bosanirim ama yok yapamıyorum kendisine karşı biraz iyi olayım bide öyle deniyim dedim bu sefer de beni kullanmaya başladı eve geliyor hadi kahve yap yapması sıkıntı değil ama telefon elimde yüzüme bile bakmıyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evlilikte sadece cinsellik odaklı bir iletişim nasıl yönetilir?
Evlilikte sadece cinsel beklentilerin karşılanması üzerine kurulu bir iletişim, duygusal kopukluklara ve değersizlik hissine yol açabilir. Bu durumu aşmak için eşinizle cinsel hayatın ötesinde, ortak ilgi alanları veya günlük paylaşımlar üzerine yapılandırılmış dürüst bir iletişim kanalı kurmanız gerekir. Duygusal ihtiyaçlarınızı net bir şekilde ifade etmek, fiziksel yakınlık dışındaki bağları güçlendirmek adına atılabilecek en önemli adımdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşime karşı duygularımın bittiğini fark ettiğimde ne yapmalıyım?
Eşinize karşı sevginizin azaldığını veya bittiğini hissetmek karmaşık bir duygusal süreçtir; bu durumda öncelikle kendi hislerinize odaklanarak bu kararın geçici bir kırgınlık mı yoksa kalıcı bir soğuma mı olduğunu analiz etmelisiniz. Profesyonel bir evlilik danışmanından destek almak, yaşadığınız bu içsel çatışmayı objektif bir şekilde değerlendirmenize ve gidecek yeriniz olmaması gibi pratik kaygılardan bağımsız olarak sağlıklı kararlar almanıza yardımcı olabilir.
İlişkide duygusal yakınlık eksikliği nasıl giderilir?
Duygusal yakınlık eksikliği, tarafların birbirlerinin ihtiyaçlarına ve duygularına karşı duyarsızlaşmasıyla ortaya çıkar; bunu aşmak için aktif dinleme ve yargılamadan paylaşım yapma tekniklerini uygulamak gerekir. Kaliteli zaman geçirmek, günlük stres faktörlerinden bağımsız olarak birbirini anlamaya çalışmak ve beklentileri açıkça konuşmak, fiziksel yakınlığın ötesinde bir bağ kurmanızı sağlar.
Cinsel beklentilerin evlilikte yarattığı baskı nasıl azaltılır?
Cinselliğin bir zorunluluk gibi algılanması ilişkide büyük bir gerginlik yaratır; bu baskıyı azaltmak için eşinizle cinsel isteğin her zaman eş zamanlı olmadığını ve duygusal yakınlığın ön koşul olduğunu konuşmanız önemlidir. Sağlıklı bir cinsel yaşam, ancak her iki tarafın da duygusal ve fiziksel olarak hazır olduğu, saygıya dayalı bir ortamda sürdürülebilir.
Mutsuz bir evlilikte kalma zorunluluğu ile nasıl başa çıkılır?
Mutsuz bir evlilikte kalma zorunluluğu hissetmek kişide çaresizlik ve değersizlik hislerini tetikleyebilir; bu noktada kendi kişisel alanınızı yaratmak ve bağımsızlığınızı koruyacak adımlar atmak önemlidir. Maddi veya sosyal imkansızlıklar nedeniyle evliliği sürdürmek durumunda kalsanız bile, kendi psikolojik sağlığınızı önceliklendirmeli ve gerektiğinde sosyal destek mekanizmalarından veya hukuki danışmanlık hizmetlerinden faydalanmayı düşünmelisiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 522 göst.
0 oy
40 cevap 1,561 göst.
0 oy
34 cevap 1,290 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (4,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 339 göst.

Kategoriler

1,507,188 soru