kızımı banyo yaptırdım saçını ördüm ama yapamıyorum sanki 🤣
Biz okula geç kalıcazz diyen abla geldi aklıma 😂😂
Çokkk güzel olmuş 🥰
Teşekkür ederiz ikili yapacaktım ama hep düz ayıramıyorum sabit de durmadığı için bu kadar oldu 🤭🤗
Evet yorum yapmıştım senin postuna çok güzelllerrr ellerine sağlık,😍😍😍
Buradan çok sevdiğim arkadaşım bendeydi gitti çocukları uyuttum şuan kalkıp kahve mi içsem yemek mi yesem film mi izlesem duygu zehirlenmesi yasiyeium 😄
Dur sakin ol önce bir film aç yemek yerkende kahve iç oldu bitti 😂
Yemek yedim film açtım kahvemi almaya gidiyeoum 😄
Oh afiyet şifa olsun bacıuummm😘
Ay sağol canım çok da abartmam namaz kılıp yatarım ya 😄
Galiba 1. Sınıf 🙆🏻♂️
Yok kız sjsjs dıyanetın kursuna gıdıyor 4bucuk yasında 😁
Ya yicem ha maşallah 💖 😚😚
Sımdıden odev cok sıkıcı dıyor eve gelen ılk odev😆
Pauahahahhaha ya Allah'ım benim kızda mı bir sorun var çantayı attığı gibi ödevim var deyip oturuyor 😂
30 aylık oldu nereyde benim kız, şu an bıraksa kafayı yerim 😅 yaza bakalım eylülde anaokuluna verecem. öğlen uyutmuyorlar o yüzden okula gitmeden bırakır diye düşünüyorum
Okula gidip gelince yorulup uyuyo kız benim oglansa 32 aylık o uyumuyo hiç gecede uyumuyo baykuş gibi bişey bide altı pişik olmış mızmız mızmız 😂 birini uyutsam öbürü neyseki babam var by sıra ona baktırıyorum 😂😂😂
55 aylik zorla biraktirmistim ben kizi. anaokuluna gdecek bir ay sonra diye😂😂😂 oglanda insallh eylule kadar devam eder uykuya😂51 aylik olacak eylulde anasinifi baslangic 🙈
Maşallah bacım benim kız okuldan geldimi uyuyo 1 2 saat 2020 temmuzlu seninkinin dogum günü ne zaman
kiz buyuk benim ocak 2017 li
oglan haziran 2022 li bu sne eylulde baslatcam anasinifina insallh
Az once
cekmistim bunu. Kizce uyudu bende uzandım:)
Afiyet olsunnn
Sagol eminemmm sanada afiyet bal olsun 🥰🥰😘😘😘
Afiyet olsun canm ,bizim burda yarin full kar yagisi var dunde vardi bu hafta ful kar tatil
Mardin la
Mardinli güzel yarim 💃🏻💃🏻💃🏻
Kanka dizi izlemiyorum bana ibi tosi falan desen anlarım 😂😂😂
Ahahahhaha ben kacurmiyorum vala dizilerimi
Hangilerini izliyorsun kız ben bitek taşacak bu deniz onunda 11. Bölümü 4 turda izledim YouTube den 😂😂
Uzak sehir
Bahar vardi final oldu
Arada sahipsizler
Veliaht
Kizulcik serbo
Guller gunahlar
Bide seyi bekliyom baslasin izlicem sevdigim sensin
kızımla kedi tırmık okuyoruz 😅😅 tabı o karikatürlere bakıyor 😅
Uyuyacak mı 😊😊😊
valla dun 4 ay aşıları olduk gece ateşliydi baya bugunde bıraz halsiz gibi agrı kesici verdim biraz ustunu degıstırıp uyuturum uyursa tabı😂
Ayyy küçükmüş dahaaa 😍
Onun uykusuna güven olmayabilir her an geri uyananilir 😂😂
evet hemen uyanıyor babası evdeyken dıyor uyanıktı ben bısey yapmadım dıyor 😅 gecen camasır asarken uyanmıs gıttım sarkı soyluyordu saat 11 12 gıbı sonra gerı uyumustu allahtan😅
İstanbuldayım çok yağmur yağıyo ve aşırı soğuk canm bnde çay içiyorım afiyet olsn sana
Sanada afiyet olsun balımm
Keşke buraya da yagmur kar bişi yagsa kuru soguk var geceleri -7 -8 🥲🥲
İstanbıldada yeni başladı sayılır kuzum yağmur 3 gündür kuru soğuk vardı sen nerede oturuyorsun
Kahmanmaraş bende bakalım bu gece %80 kar yağışı gösteriyor inşallah yagar birazcık 😊
Çoraba bakkk yerim bide ayak ayak üstüne atmış oghhh yat uyu kız dinlenmek kahveden daha önemli 😂
Keyfine pek düşkündür 😁🤣🧿
https://youtube.com/@sunumsevdalisi?si=kJcbc1rC08KGrVKS bu arda kanalima beklerim 😁🤗🤗🤗
1,493,084 soru
24,396,068 cevap
349,752 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın