0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından

Çok af edersiniz ama gerçekten çok canım sıkıldı bu durumdan daha önce böyle birşey yoktu son 2 3 aydır oldu 32 haftalık hamileyim eşimle zaten çok ilişkimiz olmuyor olunca da çok ağrılı yanma şeklinde oluyor 1 ay içinde 3 kez idrar tahlili yaptım kan da yapıldı alt muayene oldum enfeksiyon az var denildi fitil kullandim sonra yine gittim temiz sonuçlar denildi özele gittim oda temiz dedi o zaman bu yanma neden gecmiyor anlamış değilim bilgisi olan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(3,690 puan) tarafından

Son haftalarda benimde yanma oluyordu, bişey çıkmadı,  doktora sordun mu, şikayetini, belki zorlamamak gerek

-Reklam-
0 oy
(2,441 puan) tarafından

Hormonlardan ötürü kuruluk başlıyor, şuanlardan itibaren doğumdan sonra da devam edecek yapman gereken jel kullanmak , başka çözümü yok kendine eziyet edersin

0 oy
(1,360 puan) tarafından

Travazol Krem kullan bı dene bendede gebeliğin son aylarında daha çok yanma şeklinde oluyordu surunce baya iyi gelmişti bana

(2,007 puan) tarafından

Travazol kortizollü bir krem olduğundan öyle kafaya göre kullanılmamalı, gebelikte hele ki.

(1,360 puan) tarafından

Dk yazmıştı bana kaşıntı batma yanma gibi durumlarda kullanabilirsin demişti o yüzden ben son 4 ay hep kullandım 

(2,007 puan) tarafından

Evet size doktor yazmış ama belki arkadaşın sıkıntısı farklı sebeptendir ona başka tedavi uygulanır en iyisi onun da doktora görünmesi 😊

(1,360 puan) tarafından

Görünmüş canım tahlilde vermiş belki iyi gelir dedim kullanmak ona kalmış zaten

0 oy
(71 puan) tarafından

İlişkiden sonra oluyorsa eşinde enfeksiyon olabilir 

0 oy
(7,162 puan) tarafından

Belki esin de var enfeksiyon 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy