Çok af edersiniz ama gerçekten çok canım sıkıldı bu durumdan daha önce böyle birşey yoktu son 2 3 aydır oldu 32 haftalık hamileyim eşimle zaten çok ilişkimiz olmuyor olunca da çok ağrılı yanma şeklinde oluyor 1 ay içinde 3 kez idrar tahlili yaptım kan da yapıldı alt muayene oldum enfeksiyon az var denildi fitil kullandim sonra yine gittim temiz sonuçlar denildi özele gittim oda temiz dedi o zaman bu yanma neden gecmiyor anlamış değilim bilgisi olan varmı
Son haftalarda benimde yanma oluyordu, bişey çıkmadı, doktora sordun mu, şikayetini, belki zorlamamak gerek
Hormonlardan ötürü kuruluk başlıyor, şuanlardan itibaren doğumdan sonra da devam edecek yapman gereken jel kullanmak , başka çözümü yok kendine eziyet edersin
Travazol Krem kullan bı dene bendede gebeliğin son aylarında daha çok yanma şeklinde oluyordu surunce baya iyi gelmişti bana
Travazol kortizollü bir krem olduğundan öyle kafaya göre kullanılmamalı, gebelikte hele ki.
Dk yazmıştı bana kaşıntı batma yanma gibi durumlarda kullanabilirsin demişti o yüzden ben son 4 ay hep kullandım
Evet size doktor yazmış ama belki arkadaşın sıkıntısı farklı sebeptendir ona başka tedavi uygulanır en iyisi onun da doktora görünmesi 😊
Görünmüş canım tahlilde vermiş belki iyi gelir dedim kullanmak ona kalmış zaten
İlişkiden sonra oluyorsa eşinde enfeksiyon olabilir
Belki esin de var enfeksiyon
1,493,887 soru
24,407,307 cevap
350,642 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın