0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (1,161 puan) tarafından

Arkadaşlar bir konu aklıma takıldı . Geçen günlerde açılan bir post da bazı insanların site içerisinde açtıkları  aile, eş ,kaynana problem postlarını kişinin instagram adreslerini bulup akrabalarına eşlerine atıldığını hatta şantaj yapıldığını okudum. Açıkçası bu biraz beni endişelendirdi 😅 geçen gün bir konu üzerine özel sohbette adım soyadım istenince panik oldum aklıma bu olay geldi ( kendisinin şahsı adına hiç bir problemim yok tabi orda mecburdu)  Sanırım sitede anonim takılmak daha iyi. 

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

gerçekten böyle olaylar yaşandı mı🙄

19 Cevaplar

0 oy
(2,226 puan) tarafından

Nerde şahit oldun? Ben hiç görmedim , duymadım da.

(1,161 puan) tarafından

Hangi post olduğunu hatırlamıyorum ama bu minell olayı sırasında sanırım konuşulmuştu.

(2,226 puan) tarafından

Bu ara Elif olayı vardı o fotoları ss alıp tehdit ediyordu da oburlerine rastlamadım. Zaten biri birini çok kolaylıkla tanıyabilir burda. Akraba açısından söylüyorum. Attığımız storylerden evimizin perdesine kadar tanıyabilir yani. Ben her şeyi şeffaf yaşama taraftariyim. Her şeyim ortadadir burda. Anonim takilana da son derece hak veriyorum. 

(1,161 puan) tarafından

Tabi ki anlaşılır ama tanıdık çıkıp öğrenmesi ayrı birinin özellikle uğraşıp şantaj yapması ayrı korkunç 

(3,631 puan) tarafından

Ben de hatırlıyorum o okudum dediğiniz yorumu. Büşra hanımın burdaki postlarını ekran görüntüsü alıp kocasına atmış yazmıştı biri. Olayı bilmiyorum ama yorumu ben de gördüm.

(1,161 puan) tarafından

Büşra kim çıkaramadım ama bir şey oldu mu peki 

-Reklam-
0 oy
(483 puan) tarafından

5 senedir burdayim neler gordum inanamazsin anlatsam varya agzin acik okursun 

(11,076 puan) tarafından

Merve biri vardıya hani kızım diye çocuk bir resmi paylaştı sonra biri yazdıki bu benim yiğenim sen ne hakla çocuğum diye paylaşırsın baya baya ikisi kavga ediyordu sonra ikisininde aynı kişi olduğu açığa çıkmıştı onu hatırlamıyomusun

(6,315 puan) tarafından

Yok artık 🤣 nasıl bir kafada bu insanlar yaa.. çift kişilik yaşıyorlar sanırsam 😁

(1,161 puan) tarafından

Neden peki 😅

(483 puan) tarafından

@Pisupisu inan bilememekle cok sey kazandin 😂

@Kahvelihuzur gülüm bende bilmemeklw cok sey kazandim sanirim kiz ne bos isler bunlar ben kafami kasiyacak zaman bulamiyorum millet delirmis 🤭

(1,847 puan) tarafından

Ay ben şok 🤣🤣

0 oy
(12,673 puan) tarafından

Yaşandı 😅 burda neler yaşanmadı ki ohoooo. Senin adını soyadını neden istediler orasını anlayamadım 

(1,161 puan) tarafından

Hatim almıştım o yüzden . Ama dediğim gibi ben istedim hatim almayı kızdan şüphelenmedim yani onunla alakası yok sadece o an aklıma okuduklarım geldi 🤷🏻‍♀️

0 oy
(6,315 puan) tarafından

Sosyal medya m yok rahatım 😅 fotoda atmadım hiç.ismimi bilen de 1 2 kişidir

(1,161 puan) tarafından

Wp da durum paylaşanları ben komple sona alıyorum 😂

(1,336 puan) tarafından

Atarım bazen hoşuma giderse bişey sona aldigim 3 5 kişi var tabi 

(891 puan) tarafından

Ben bir Z kuşağı olarak meydan okuyor ve kullanmıyorum 😅😅

(1,161 puan) tarafından

Helal olsun kız sana bazen herşeyi kapatıp gitmek var da millet kim bilir ne dedikodular çıkarır arkamdan 😂

(891 puan) tarafından

İnsan ailesine güvenemiyor kaldı ki biz burda birbirimizi tanımıyoruz bile doğru düzgün valla güvenme kimseye herşey olabilir ki ben korktum ya insanın özelinden kime ne ben şok oldum Rabbim bizlerden korusun böylelerini 

0 oy
(3,631 puan) tarafından

Ben de anonim kalmayı tercih ediyorum

(1,161 puan) tarafından

Sanki en iyisi gibi 

0 oy
(5,249 puan) tarafından

Burada anonim takılmak çok güzel, 2021 de kendi adımla hesap açmıştım sonra kapattım tabi o zaman ara verdim tekrar yeni isimimle geldim 🤣 o posttaki yorumu bende okudum baya işsiz insanlar var burada, o yüzden şaşırmadim. Burada en ufak açığını bulmasinlar valla suda cıkmis balık gibi olursun ben nereye düştûm dersin. Adını soyadını neden istediler anlamadım

(1,161 puan) tarafından

Hatim almıştım canım o yüzden isteyen kişiyle alakası yok mecburdu takip amaçlı . Sadece aklıma takıldığı için sordum.

0 oy
(2,724 puan) tarafından

Akrabam çıkar diye bende gizli takılıyorum. Çünkü ara sıra ailemle ilgili post açıyorum.  Dertleşiyoruz kadınız sonuçta.  Ama çocuklarının ve kendi fotolarının atilmasindan yana değilim, erkek var buralarda. 

(2,724 puan) tarafından

Olsa bu zamana kadar olurdu herhalde diye düşünüyorum 

Ama yinede belli olmaz,  her an her şey olabilir.  

(212 puan) tarafından

Admine msj atip.kaldirtabilirsin canim 

(1,161 puan) tarafından

Hangi birini 😅 ama yapmak lazım şimdi admini de uğraştıracaz 

(212 puan) tarafından

Eskiden editörler vs olurdu boyle ilgilenirlerdi bu tarz seylerle sanirim kaldirildi.

(1,161 puan) tarafından

Şuan kaç editör var ben sadece gece kuşu ile fatoo yu biliyorum 

0 oy
(981 puan) tarafından

Yanı kişiye bağlı tabi ama ben tanındığım birileri olabileceğini düşünerek kullanıyorum. Sonuçta insan buraya herkesle konuşamadıgı durumları paylaşıyor. İçini döküyor, kimsenin bilmesini istemediği aile içi olaylarını anlatıyor. Neden evinden fotoğraf atıp kendimi deşifre edeyim ki gerek yok. Kimseyi tanımıyorum sonuçta burda. Ne kendimi paylaşırım ne çocuğumu ne de evimden ve çocugumdan bir detay.

(1,161 puan) tarafından

Aslında hiç resim atılmasa bile anlatılan konuya göre elbet anlaşılır anlaşılacak olan. Ama dediğim gibi hiç tanımadık insanlar bile şantaj yapabiliyormuş burda 

(981 puan) tarafından

Evet konulardan anlaşılacak anlaşılır. 

Şantaj olayına inanırım. Çünkü Instagram'dan link patlaşanların linkini tıkladıgımda Instagram hesaplarını görebiliyorum. Bunu kötüye kullanan varsa inanırım insanoğlu.

0 oy
(1,406 puan) tarafından

Benim saklanacak birşeyim yokta acaba burada akrabalarım var mı onu çok merak ediyorum 😁 😁 

(1,161 puan) tarafından

Hiç sorma bende 😂

0 oy
(948 puan) tarafından

Gercekten bu site amacini aşmaya başladi artik onceden sadeydi iyiydi simdi korkunc biyer olmaya basladi

(1,161 puan) tarafından

Aslında herkes eskiden yaşanan şeyleri anlatınca şok oluyorum sanırım yeni değil bu olanlar . Ama siteyle alakası yok bence baksana 2 farklı hesap açıp kendiyle tartışan varmış 🙄

0 oy
(440 puan) tarafından

Valla eskiden de böyleydi :D daha beterdi hatta :D ben düşük tehlıkem var diye hamıle oldugumu sitede 2-3 kişiye söylemiştim, söylediğim biri millete gidip Gözdenin acayip bir sırrını biliyorum patlatıcam demiş :D bide ***** beni tehdit etmeye kalkmıştı ‘herkese söyleyeyim mi ne saklıyosun he… falan diyodu :D yani valla şuan iyi :D

(1,161 puan) tarafından

O kişi hala burda mı en merak ettiğim bu şuan 😂

(440 puan) tarafından

Valla en son engellenmişti ama geri dönmüştür de kedi gibi saklanıyodur :D

(1,161 puan) tarafından

Yoksa o da mı Pakize 😂

(440 puan) tarafından
+1

Pakize onun ancak suyunu getirir götürür :D

0 oy
(1,274 puan) tarafından

Bide bazen Instagram dan video fln atanların direkt hesabı çıkıyo çoğu kişinin. eğer ters düştüğü biri varsa direkt musallat olur 

(1,161 puan) tarafından

Bende fark ettim onu bir iki kişinin hesabı gözüktü 

0 oy
(114 puan) tarafından

Yasanmazmı surda bır yıla kadar mıllet bırbırının ozel konusma yazısını alıp yıne burdan olanlara paylasup dedıkodu ustune ıftıra. İşsiz üc beş yedı kişi hatta takip wdip gecmıste verdıgın cevaplara bıle bakıp ekran alıyordu:) ne sandınnnnn

(1,161 puan) tarafından

Korkutma beniii 😂

(114 puan) tarafından

Kız watsap grubu kurup arkadas olarak takılıp watsap mesajlarla tehdıt edenler mı dersın neler neler :) ama korkma yanı ınsanın korkacak bırseyı yoksa korkmaz zaten oyle ınsanlara da pabuc bırakmaz 

(1,161 puan) tarafından

Evet wp grubu kuralım postu açılmıştı bir kere asla önermiyorum da insanlar kendi bilir 🙄

(114 puan) tarafından

Bizimde var 3 yıllık dostlklar ama hepsı kalıtelı harıka ınsanlar birisi erzurumdaydı gonuller bır oldu ıstanbula tasındı yanıma karsıds olsa da gorusuyoruz. Konyadan da gorusmeye geldıler elhamdülilah yani bulursan muhtesem ınsan cıkıyor . Karekter meselesı 

0 oy
(212 puan) tarafından

Buradan davalik olanlar vardi diye hatirliyorum cok cok eskiler bi tanesinin gercekten 3-5-10 tane tahta eksikti 2020 civari o biriisi ile mahkemelik olmustuu ha bire kocasini paylasiyor övgü bekliyordu oderece kiriklik. :)))

(212 puan) tarafından

Böyle şuursuzlar o kadar çok ki yaptiginin suc oldugunun bile farkinda degil telefon kullanabiliyorsa her seyi yapmaya hakki var zannediyorlar.

(8,096 puan) tarafından

@trankobuskas O dönemde herkesin sinir uçları açıktı, toplumda ciddi bir travma vardı, bu tarz söylemlerin asla zamanı değildi. İnan kim olsa yanına bırakmazdı. Hâlâ daha yaraları sarabilmiş değiliz. Eşimin akrabaları bizde kaldılar 2 ay kadar. Minicik bebek vardı eşimin kuzeninin bebeği 45 günlüktü. Onu gördükçe böyle konuşanları gerçekten dava etmeli diye düşünmüştüm. Söz konusu kişi o bölgede yaşayanların depremi hak ettiğine dair sözler söylemişti... O 45 günlük bebekten etkilenip dava açmaya karar vermiştim... 

(212 puan) tarafından

Maalesef hatirliyorum bugün gibi her şey aklimizda yani unutmam mumkun degil zaten benim de memleketim yok oldu sayilir o surecte telefonu alabildim mi bu siteye girebildim mi onu bile hatirlamiyorum orada degildim ama psikolojik problemler yasamistim annemle babam oradan  cikana kadar

Ne yazik ki kotu insanlar her yerde var burasi da dahil basit bir site diyip gecmemek lazm

(1,161 puan) tarafından

Aslında çok ta derin olmayan bir araştırma sonucunda bahsettikleri hadis in sahih olma konusunda zayıf olduğunu okudum. Sahih olsa bile bahsedilen “zinanın mübah olduğu zaman depremler meydana gelir” hadisinde ki zina aslında günümüzde ki bildiğimiz zina değil kıyamet alameti olan dünya da artık kimsenin kuran okumayı bilmediği namaz kılan insanın olmadığı zamanı anlatıyor. Kıyametin yaklaştığı o zaman insanların evliliğin ne olduğunu unuttuğu kimsenin nikahlı ilişki yaşamadığı durumu anlatıyor. Yani kıyamet alameti olarak söyleniyor. Hadisin zayıf olma durumu da sanırım sadece tek bir kaynaktan çıktığı ve bu hadisi rivayet eden kişinin pek çok zayıf hadis rivayet etmesiyle meşhur olmasından kaynaklanıyor.

(212 puan) tarafından

Canım deprem zamani zinadan dolayi oldu gibi bir ima degil de siyasi konulardan dolayi mustehak diyorlardi yardimlar gec ulasti ve oy orani en yuksek olan iller depremde kurtarilmadi yardim edilmedi vs.diye. 

0 oy
(8,096 puan) tarafından

Ben de anonim olmayı tercih ediyorum. Gizlim saklım olduğundan değil adımı versem de bir şey çıkmaz MİT falan değilse tabii arayan kişi 😄 Ben hem kişisel olarak tercih etmiyorum hem de çalıştığım sektörde gizlilik, bilgi paylaşımı konusunda hassasiyet çok yüksek artık bir kültüre dönüşmüş durumda.

Sosyal medyada da yok gibiyim, eser miktarda bulunurum o da evlenmeden önceki soyadımla. Ara ki bulasın 😂

(1,161 puan) tarafından

Sitede akraban olabileceğini hiç düşünmedin mi seni tanıyabileceği yeteri kadar şey anlattın sanki 😅

(8,096 puan) tarafından

Pek düşünmedim 😂

0 oy
(26,482 puan) tarafından

Burdan bir kişi ekli bende Instagramda ona da güveniyorum onun dışında kimseye kendimi ifşalamadım güvenmediğimden değil gerek görmedim 

(1,161 puan) tarafından

Bence de aşırı fazla herşeyi orta da yaşamaya gerek yok 

0 oy
tarafından

Hiç öyle bir kaygım yok  zaten adım soyadım belli eşim de kullandığımı biliyor kayınvalidemde ama ne yazık ki böyle şeyler yaşandı 

(1,161 puan) tarafından

Benim eşimde biliyor ama içeriğini bilmiyor sitenin hiç girip bakmak istemedi istemezde ama annesi bilmesin 😅 

tarafından

Benim kayınvalidem, komşusu arkadaşı herkes bilir kullanıcı adımı 😄 ben w de attigim  şeyi burayada atıyorum ki kimseden cekindigim birşey yok hiç kisesel post açmadm ama canım ister açarım da o an düşüncelerim neyse bunun için kocama yada birine açıklama yapmak zorunda değilm ama Allah var benim kayınvalidem canımın içi elbette bende sueekli sorunlu bir aile içinde yasasaydim burada dertleşmek ister anonim takilirdim

0 oy
(3,656 puan) tarafından

Bence burada sanal ortam olduğu için tanışılan kişilere güvenilmez yâni yüzyüze tanıdıgın bildiğin insanlar bile arkandan dedikodu yapıyor. A kişiyim der B kişi çıkar. Birçok post gördüm burada whatsapp kuralım, instagram da takipleşelim gibi bana yanlış geliyor. Kendilerinin çocuklarının fotoğraflarını paylaşanlar var burada o da çok yanlış. İnstagram facebook gibi bir yer değil ki sadece seni takip eden kişiler görsün herkese açık bir platform. Kaldı ki profilim gizli diye güvenip fotoğraf attığımız instagram face book bile güvenli değil. Herkesin kendi tercihi tabii ama ben burada kendimi çok paylaşmamaya bilgi vermemeye çalışıyorum. Ailevi sorunlarla ilgili de post açmama ya çalışıyorum. Ama tabii insanız bazen kimseye anlatamayınca mecbur buraya içimizi döküyoruz. 

(1,161 puan) tarafından

Aynen herkes sohbet olsun diye burayı kullanmıyor kimi geçmiş travmalarını ailesinden gizlediği meseleleri anlatıp dert arıyor . Sırf birinin psikolojisi bozuk diye neden ifşalansın ki 

0 oy
(6,000 puan) tarafından

Benim pek umrumda değil kendim.neysem disardada oyum kocama kadar atabilirler sorun değil 😁

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde besen00744 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 612 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 274 göst.
0 oy
6 cevap 471 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu