Hanimlar merhaba size bir sey danismak istiyorum bizim müstakil bir evimiz var bize ait eski yapi 25 senelik falan giris kat benim abi dedigim kuzenlerim var abi kardes gibiyiz ayni evde buyuduk sayilir onlar müteayitler bizim biraz birikimimiz var 2 gibi kuzenimle konustuk bu ikiyi sana verelim sende bize insaata basladigin herden bir ev ver biz her ay sana 50..60 elimize ne gevmisse verelim dedik oda kabul eder gibi hani isitoyr bize vermeyi o sekilde babamlae falan gelicekler aksam gidicez konusmaya sizce mantillimi evi bize 5 e verse ikisini vercez her ayda 50 bin ve uzeri para verceegiz mantiklimi sizce 6 ay sonra baslicaklar yapma bitmeside 7 8 ayi bulur sizce mantiklimi
Yorumlari bekliyorum
Her ay eline 50-60 bin gececekse mantıklı ama işin sonunda sana ev o zaman 5 milyondu şimdi 7 milyon diyip sıkıntı yaratmazsa iyi
Anlastigimiz fiyatta kalicaz ev bitene kadarki fiyatini istemiyor bizden anlastigimiz fiyat neyse o
Naptınız akşam konuşacağız demiştiniz anlaştıniz mi
Bır akrabamız var 5 katlı evlerini sattılar aynı boyle akrabalarına verdiler 3sene oldu hepsı kirada perisan oldu evdekaldı parada cop oldu
Güveniyor musunuz kesın
akrabanin akrabaya yaotigini baskasi yapmaz zaten bu sadmaz hep boyledir.
Esma nasılsın kız eşin cıktı mı hani biçok kisiyi çıkardılar ondan sordum
Iyı diyelim ıyı olalım canım
O verdikleri 2023 de verılmısyı düzenlediler sadece
Anladım kız hayırlısı
Yazılı olmayan hiçbir işe girmem hele ki tanıdıklarla. Her şeyi noterde imzalı şekilde hallediyorsanız ondan sonra parayı veririm ben. Diğer türlü lafa göre 1 tl bile vermem.
Babamda onlarin yaninda calisiyor öz abim gibi her gun bizdeler bizde hergun onlardayiz ustelik durumu falanda cok iyi birden cok evi var o yuzden banada yardimci olucagini soylemis bu sekilde
cok karisik isler . eger muteahhitse mustakil evse normal anlasma yapin kat karsiligi evi verin komple yiksin yapsin size ordan daire versin. kendinede daire cikariri. sizin bu anlattiginiz sey cok karisik. akrabanin akrabaya attigi kazikdan daha guzel kazik olmaz. muteahhit adam 50 50 verecen suan verdigin 50 bin 3 sene sonra 5 bin gibi kalacak kar yapmadan biyle odemeyi kabul etmez . etse bile bi katakulle olur o islerde hic riske girmeden .para pul soz konusu oldumu kardes kardesi tanimiyor.
Evimin,ustunden yuksek gerilim hatti geciyor yikilamiyor malesef
he bu iki katli mustakil evde alt katta oturan mi muteahhit:) ozaman bayila bayila alir tabiki. o iki katli mustakil evi yikar yerine 6 daire cikarir sizden aldigi ile hepsi kendisinin olmus olur. arsaniz musaitse yani bir bina dikmeye. sizin teklif cok dusuk ve sacma. resmen bir daire karsiliginda hem 2 milyon vereceksiniz hem para odeyeceksiniz hemde kustakil evden cekilio hakkinizi o kisiye vereceksiniz. adam bunlarin karsiliginda sana baske yerdeki insaatindan bir daire verecek tamam ama senden aldigi mustakil evin ikinci kati ilk kat zaten onun . komple yikip 6 daire diker hepsi de onun olur
Evimin ustunden yuksek gerilim hatti geciyor malesefki yikamiyoruz :)
ov ordan hemen kacin ozaman bencede
Cokmu tehlikeli acaba herkes oyle diyor ayriyetten iki cocugumda 4 der defa havale gevirdi suan keppra ilac kullaniyorlar cogu kisi radyasyondan dolayidir diyor anliyamadim
havaleyi bilmem ama yani bircok hastalik sebebi yani interneye yuksek gerilim hatti yakininda yasanirmi yaz cikar. biz yazin arsa aldik yazlik icin yanindan elektrik diregi gecio . ondan bile tirstik. sokak diregi gibi degildi ama yuksek gerilim de degilmis sukurkinaldik arsayi. yuksek gerilim hatti olmus olsa bedava verselerde almazdik
Ben prensip olarak para mevzusunda babama bile güvenmiyorum sözlü vaatle kimseye para vermem
🥺🥺 bakalim bizde almak istiyoruz Rabbim yardimcimiz olsun
Her ay 50 kenara atabiliyorsaniz yıllık en az 600 ediyor biraz daha bekleyin paranızı biriktirin öyle alın derim ben
Daire fiyatlari cok yukseliyor
Mantıkli bizde birazını kredi çektik 53 bin ödüyoruz aylık
Ama ordada tapu falan yokken asla o parayı direk vermem güvenmem kimseye
Öz abimden farksiz durumuda cok cok jyi simdiye kadar lac tane bina yapmis bir suru hicbirinde sikinti cikmadi babamda onlarin yaninda calisiyor zaten
1,492,561 soru
24,387,719 cevap
349,102 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın