0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (674 puan) tarafından

Bebişler uyudumuu neler yapıyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
(9,558 puan) tarafından

1 saatir sallıyorum gündüz uyumamasina rağmen hâlâ direniyor off🥹

(674 puan) tarafından

Benımkıde oyle valla 1 haftadır ilçeye gıdıp gelıyoruz mecburen arabada uyumaya alısmıs evde uyutuyorum ılla salla dıye aglıyor 😅 bıze uymalarını beklerken onlara uyuyoruz 😅

(9,558 puan) tarafından

Aynen öyle vallahi.esim diyor ki çocuğu uyuttuktan sonra gel oturalım ama sonuç ben de çocukla beraber uyuyakaliyorum eşim de beni beklerken kanepede uyuya kaliyor😂😂

(674 puan) tarafından

benımkı uyanmıs ben camasır asıyordum babası gıtmış sarkı soyluyor baktım dıyorum uykusunu dagıtma dıyor ben gelmeden guluyordu😅 neyseki yenıden uyudu

-Reklam-
0 oy
(514 puan) tarafından

Şimdi uyudu bende evi temizleyeceğim keyif zamanı yok maalesef 

(674 puan) tarafından

öyle valla bizim işimiz hiç bitmiyor maalesef ki

0 oy
(415 puan) tarafından

1. Uyudu sıra 2.de oda gözünü parmaklamış 2 saat aglıcak şimdi. 🤣🤣

(674 puan) tarafından

iyiymiş sende erkeklermı yaramaz yoksa kızmı yaramaz kızım hıc durmuyor sureklı hareket halınde emeklemeyı ogrense yerınde durmıycak 😅

(415 puan) tarafından

Tabiki de erkekler benim kızım bıraktığım yerde akşama ladar duruyordu 1.5 yaşına kadat emeklemedi bile oturuyordu sadece bir anda yürüdü ve hiç dolap falan dökmüşlügü yoktur ama oglan geçen kozmetik aynam vardı arkasındaki rafı kırmış arafa çamaşır makinesinden kepçe kaşık topluyorum 🤣🤣🤣

(674 puan) tarafından

kızında onlardan korkusuna emeklememıstır benım ustume basarlar dıye 😂 allahtan kendılerını sokmuyor makıneye oyle bi video görmüştüm youtube kardesını sokmustu kapagını kapatmıs falan kız havasızlıktan ölmustu allah korusun erkekler fenadır ya

(415 puan) tarafından

Benim kız en büyükleri şindi küçüklere ayar veriyor prensesim 🤣🤣 ay Allah korusun valla oglanlae çok seviyor çamaşır makinesini karışrırmayı bir film vaedı ya güneşi gördüm diye aklımda o geldi

(674 puan) tarafından

versın valla sımdıden gostersın kızların gucunu 😂

0 oy
tarafından

5te kalktı bugün 

Birazdan yatırmayı düşünüyorum. 

(674 puan) tarafından

güzell uyusunlar hepsıde

0 oy
(494 puan) tarafından

Büyük oğlum uyudu sabah okul var küçüğüm çok hasta krup oldu ve sonrasında zatürre dönmüş yavrum daha yeni uyudu çok üzgünüm sende dua et olur mu yavruma Allah'm bütün çocuklara uzun ömür şifa versin gerçekten çocuklar hasta olmasın 😔

(674 puan) tarafından

çok geçmiş olsunn inşallah tez vakitte iyileşir

(494 puan) tarafından

Aminn inşallah 

0 oy
(4,988 puan) tarafından

Uyudu ama kızım yeni dershaneden geldi ona yemek hazirliycam sonra bende bayılacak  çünkü  sabah 6 buçukta ayaktayım 

(674 puan) tarafından

benım kızımda her yarım saatte uyanıyor 4 aydır uyku nedır bılmıyorum 😅

(4,988 puan) tarafından

Çok zor zamanlar ama büyünce anneler unutuyor 

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

(674 puan) tarafından

inşallah inşallah 

0 oy
(890 puan) tarafından

Benim mesaim yeni başladı bana şans dileyin benim yerime de için çay kahveyi 😅

(674 puan) tarafından

kolay gelsin 😂 bende uyuttum 2 kere uyandı tekrar uyudu uyanmadan uyumayı dusunuyorum ınsallah 😂

(890 puan) tarafından

İnşallah güzel bir uyku çekersin benimki dün beni korkuttu inşallah fragman değildir sabah 7'de uyudu 🥺

(674 puan) tarafından

güzel uykuyu kım kaybetmıs ben bulayım gece 1den sonra yarım saatte uyanıyor hanfendı kucagımda uyuyor besıgınde hemen hareketlenıyor 😂

(890 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah ne diyim ki 

0 oy
(1,223 puan) tarafından

Bahar dizisinin Çok uzun zamandır Artık takip etmiyordum bugün finali varmış onu izliyorum Biraz duygulandım😊

(674 puan) tarafından

Bende bakmadım yenı sezondan berıo salı gunu degılmıydı yanlışmı hatırlıyorum 

(1,223 puan) tarafından

Vallahi günlerini ben de bilmiyorum açtım televizyonu tesadüfen gördüm izliyorum

(674 puan) tarafından

hmm anladım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 744 göst.
0 oy
10 cevap 668 göst.
16 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Emine S (19,293 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 698 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,181 soru

24,558,401 cevap

361,323 kullanıcı

...