0 oy
152 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

image

İştahsız ve huzursuzluk var

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

İlk bebeğim ve diş süreci ile ilgili bir fikrim yok. Deneyimli anneler bakabilir mi lütfen?

-Reklam-
0 oy
(1,602 puan) tarafından

Kaç aylık acaba alt diş etleri hafif şişmiş gibi 

tarafından

1 yaşında 

(1,602 puan) tarafından

Geç bile kalmış büyük ihtimal huzursuzluğu diş yüzündendir. Biz 4 aylıkken çıkardık ilk dişi normalde 6.aydan başlıyor herhalde

tarafından

Evet biraz geç kaldık doktora götürdüm normal diyip gönderdi 

0 oy
(4,291 puan) tarafından

Evet diştendir huysuzluğu.diş lastiğini dondurup kendin kaşıt daha kolay çıkacak dişi

tarafından

Dokunuyorum diş eti sert değil ama iyice kafam karıştı 

0 oy
(1,156 puan) tarafından

Diş geliyor annesi alt damağında bir çok dişi kabarmış ama önce köpek dişi gelecek gibi patlamak üzere. Benim oğlan da ilk köpek dişini çıkarmıştı😅

tarafından

Yaaa ama beyazlık falan göremedim o yüzden emin de olamadım 

(1,156 puan) tarafından

Diş kökleri dolmuş. Eline sertlik gelmemesi çok normal. Patladığında o kadar minik bir şey çıkıyor ki ilk. Hatta halk arasında anlamak için çay kaşığını dokundur ses çıkıyorsa çıkmıştır falan derler. Dişleri patlamak üzere. Hatta fotoğraftan baya beyazlamış duruyor tepeleri. Bu arada diş çıkarmanın bir zamanı yok canım. Her çocuk farklıdır. Benim kızım ilk dişini çıkatdığında 13 aylıktı. Oğlum 11 aylıktı. Bazı çocuklar 4 aylıkken bazı çocuklar da yaşına girince ya da geçince çıkartır. Bazı çocuklar çok huysuzlanır ateşlenir bazısı ateşlenmez. Bu senin bebeğine özel bir süreç. 

tarafından

Anladım teşekkürler canım 💐

0 oy
(465 puan) tarafından

Patlamak uzere kopek dişi digerleri de kabarmis hzursuzsa ondandir

tarafından

Uyutmak bile eziyet olmuş artık o kadar ki huzursuz 

(465 puan) tarafından

Normal canim 

tarafından

🌸

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 192 göst.
3 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 347 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burc (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 711 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,592 soru

24,548,494 cevap

360,886 kullanıcı

...