Bugun menulerde ne var şuan benım aklımda hiç bişey yok belki sizinkilerden bişey yapabilirim
Hamburger istedi çocuklar bugün evde kendim yapıyorum seviyorlar onu yapacağım inşallah
Bende bugün ilk defa deneyecem 😄
afıyet olsun 🥰
Ben kurbanda köfte yapıp attım buzluğa seviyorlar diye. Çıkarıyorum hemen marketten hamburger ekmeği alıyorum arasına köfte turşu kıvırcık domates koyuyorum yanınada patates kızartması dışardan hiç almıyorum. Sizede afiyet olsun
Balık çorba salata var 🤗
Kuzu kaburgasi var fırına atmak istiyomda nasíl marine ediyim bilmiyom. Kizlar guzel marine tarifi olan bacímdan tarif isterim.
Ben biraz limon suyu karabiber kimyon pulbiberi salça dövülmüş sarımsak ve yağı koyup yağlı kağıda sarıp bekletiyorum sonrasında o şekilde fırında kısık ayarda pişiriyorum en son dereceyi yükseltip üstünü açıyorum güzel oluyor
Ben zeytinyağı, biraz limon suyu sarımsak yoğurt karabiber tuz pul biber ile Marine ediyorum çok güzel oluyor. Biraz soğanda rendeleyebilirsin, o da lezzetli yapıyor.
Ne kadar erken Marine etsen çok daha lezzetli oluyor ben genelde sabahtan Marine ediyorum.
Teßekkurler kızlar.
Bu gun yetisemwsim yarin sabah yaparim aksama pismeye atarim
Kuru fasulye pilav salata planlıyorum.
afıyet olsun
Şimdi uyandık hiç bilmiyorum ne yapıcam şuan önceliğim kahvaltı😂
valla biz 7den berı uyanıgız hanımefendı gece uyutmadı şimdide misafr gelcekmiş yemek işi benden gitti 😅 kaynanam ne yaparsa artık
Biz de gece hiç doğru düzgün uyuyamadik sabah yediden sonra dalmışız kızımla hastayız çok öksürüyoruz öksürük uyutmuyor canm
Sabahın 6 sından beri acildeydik oğlum krup olmuş tıkandı çok kötüydü karşıya Avrupa yakasına geçtik annemin oradaki özel hastaneye götürdük yani annemdeyim o ne yapar bilmiyorum şuanda yani yemek bile görmek istemiyorum öyle keyifsizim
gecmiş olsun
Teşekkürler
Iki gun rahatim bugun kayinvalidemde yarın annemdeyim onlar düşünsün 😊
ohh ne güzel bızde kaynanayla yasıyoruz mısafır geledıgı suree mutfaga gırmıyor 😅 sonra yemek begenmıyorlar
Nohutttt pişirdim hazir bile bide terbiyeli çorba yapacam hosafim da olsaydin iyiydiya dolabin en altinda çıkaramiyommmm
nohutu cok severımde emzirdiğim için gaz yapıyor hanımefendıye
Ya ben herseyi yedim ama ilkde çok sanciliydi oğlan ikinci onun kadar degildi bilmiyorum valla kuru fasulye bile yerdim
kızda cok olmuyorda kımyon falan oyle kaynatıyorum ama öyle yapıncada tadı guzel olmuyor begenmedım kımyonla
Kırmızı etle yemek yapacağım bakalım ne çıkacak ortaya
nedense ayarlanmadan yapılan yemekler daha lezzetlı oluyor 😂
Ben her seferinde ana malzemeyi belirledim mesela et tavuk kıyma köfte diye konuşuyoruz sonra işte sulu köfte mı ızgara mı karar veriyoruz veya işte tavuk baget mı göğüs mü karar verip ona göre diğer çeşitleri belirliyorum en azından ne diye düşünme belirsizliğini ortadan kaldırıyorum
Fırında sebzeli balık yanına salata
Dünden kalan etli fasulye yanına yeni pilav 😅
valla bızde dunden yemek kalmıyor ya o kadar çok yapıyorumkı yarınada kalsın dıye ama kalmıyor 😂
Bende bilerek çok yapıyorum kalsın diye 😅
Buzluktan kırmızı et çıkardım bakalım sote gibi bişey yaparım heralde
kararsız yapılan yemekler daha guzel oluyor nedense ya
Misafirim vardı Kuru fasulye pilav yapmıştım yanına bisiler yaptım cay için. Kısır mantı salata ve turşu
afiyet olsuun
Önceki gün sulu yemeğim kalmıştı yanına bulgur et yaptım bu günde dünde kalan bulgur var yanina da sote yaparım heralde sotede yarına kalırsa valla bu defa da kafayı yerim heralde
😂😂 bende her gun fazla yapıyorum yarına kalsın dıye ama kalmıyor valla
Bende tam tersi kalsın istemiyorum
İçli köfte çorba salata
Makarna yoğurt turşu ekmek su çatal çok görünsün
😂😂 iyi fikir
Çökertme kebabı yapıcam
Bak yaa uzun zamandır yapmamışim yaa güzel bir hatirlatma oldu bana da ☺️ yarınki menüm belli oldu
Ben de yapmıyordum uzun süredir. Eşime sordum bugün ne yapayım fikir ver diye o istedi. Afiyet olsun size şimdiden
Mercimek ve fırında güveç yaptım, pilav yapıcam.
Etli Kuru bamya çorbası ile
Pilav yapacağım
afıyet olsuun bamya corbasını ılk defa duydumm tadı guzel oluyormu
Evet ben kuru bamya seviyorum
Babaannem çok güzel yapar 😋
Bende 7 yıl sonra ilk defa yapıyorum bakalım 😅
valla ben evlendıgımden berı sebze yemeklerıne hasret kaldım ınan burda sebze satılmıyorkı ıspanak ve pırasa dısında eşim ve aılesı onlarıda sevmedıgınden yyqpmıyorum
1,492,009 soru
24,379,611 cevap
348,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın