Oğlum 5 yaşında bu zamana kadar zoraki yiyerek geldi şimdi kızım da 9 aylik oda ne verirsem vereyim yemiyor istemiyor çocuklarım cok zayıf artık benim psikolojim bozuldu dün aramızda 2.5 ay bebeği olan birinin yanına gittik annesi ne 7.5 aylikti masallah annesi ne verirse yedi kendisine yaptığı sütlactan da verdi ondan da yedi benim çocuklarım niye yemiyor nerde hata yapıyorum kizimi zorlamiyorum 9.5 aylik olacak 8 kilo ya hiçbir şey yediremiyorum hiç iyi değilim vallahi psikolojim kalmadı artık çeşit çeşit şeyler yapıp döküyorum
sorun sende degil sorun yedirebilen annelerin kaderlerinde şanslarinda . hepimizin sansini calmislar😂😂😂 benim oglanda patates kizartmasi pankeke vikolata ekmege cikolata surerek buyuyor . arada bi yayla corbasi tarhana vorbasi. bazen yumurtali patetes yapip yumurtanin bulasigindan yio patatese degen kadari😂 4 senedir boyle. kizimda 8 sene boyle buyudu. son bir senedir kizim kebap mebap yemekler yio en azindan przola tavuk mangal tarzi yio yani az cok protein alio ama sebze peynir meynir meyve kuruyemus hakgetire ikisindede
Hep kendimi sorguluyorum nerde hata yaptım niye böyle diye gerçekten çok üzülüyorum
Ya bende dün biz kiz çocuğu gördüm 17 sylikmis 11 sylik oğlumla ya yana gelince kiz mi için kaldı bence bu yeme içme işleri anne baba genetiği diye düşünüyorum
biraz şans işi bu. kimi çocuk cidden yiyor yani.
benim gördüğüm kadarıyla ek gıda başlangıcında yapılan hatalar.
kimi çok yedirme derdinde, kimi boğazında kalır korkusuyla sadece çorba veriyor. sonra çocuk hiçbir şey yemiyor.
ha bazı çocuğa da besleme danışmanı tut en başından itibaren yemeyen yine yemiyor.
anne babadan biri yemek seçiyorsa çocuk da seçiyor, anne baba iştahsızsa çocukta da olabiliyor genetik olarak.
benim kız canı isterse yer. arkadaşım kızı da benim kızla aynı yaş, kızın ağzı 5 dakika boş kalmaz. yemek öncesi atıştırsa bile yer
Benim kızımda öyle çocuk gastroya götürdüm birşey çıkmadı şimdi çocuk diyetisyene götürüyorum burda da birşey çıkmazsa bırakacağım
Aynı sorunu yaşadım möllersin balık yağına başladım iştahı açıldı yedi
1,493,344 soru
24,399,937 cevap
350,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın