0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından

iyi akşamlar hanımlar kafama bir soru takıldı da 2 yaşında ki oğlum bir kaç defa sandalyeden kafasının üzerine düştü bugün yine düştü akşam saat 7 gibi  uyutmadım sürekli gözlemledim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama diyorum ilerde bir sıkıntı olur mu gözlerde kayma vs gibi allah tüm çocukları korusun aklımdan hiç çıkmıyor doktora götürecem ama dedim yine de bir sorayim yemek yapıyordum bu arada abisi 7 yaşında elindeki oyuncağı çekti çocuk dengesini tutamayıp çok sert düştü elim ayağım buz kesildi:(

4 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ay evet bazen oğlumda o şekilde düşüyor Allah korusun hepsini ama düşe kalka buyuyecekler dikkatli ol yine de 
(44 puan) tarafından
sağol canım benim ya ne kadar dikkat etsem çocuk o kadar düşüyor
-Reklam-
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Allah korusun ama ileride sıkintı olabilr daha dikkatli olun
(44 puan) tarafından
bende çok korkuyorum birsey olur mu diye sürekli düşünüyorum yaramaz biraz da arkamı dönsem başına iş getiriyor keşke kendine değil de etrafa eşyalara zarar gelse
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Insallah bi sorun olmaz. Korkma benim oglumda kac kere dusuyo kafasini carpiyo yani duse kalka buyuyolar yoksa napalim
(44 puan) tarafından
haklisiniz işte ne yapalım istiyoruz ki onlar hep iyi olsun rabbim hepsini korusun daha bu sabah diyordum düşmanımı n dahi çocuğunu allah korusun zaafım çocuklar kıyamıyorum hiçbirine
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ay canım bizim orda hep okunacagi var herhalde derler oku ufle sen ona felak nas ayetel kursiyi
(44 puan) tarafından
tamam canım benim inşallah okurum bu aralar hep unutuyorum allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
0 oy
7 cevap 286 göst.
+1 oy
2 cevap 178 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.