+1 oy
1,408 göst.
Diğer kategorisinde (164,078 puan) tarafından

Gecen hafta tamda bugun annemi kaybettim bi suredir saglik sorunlari vardi gecen hafta 2.kez beyin ameliyati oldu ameliyattan cıktı ama yogunbakimdan çıkamadı ömrü bu kadarmış gittim gordum ama icimde kaldı helallik alamadım evime döndüm dönmek zorundaydim aklim ord geride kalanlarda biz 2 kardesiz ve kardesim yeni evli 2 aylik bi bebegi var cok cici bi gelinimiz var uzuntuden sütu kesildi hangisine yanıyım babam yanliz kaldı annemi morga gotururlerken babama sen dokunma uzakdan bak nikahın düstü dediler adam 30 senelik karısına son kez dokunamadı moral olarak psikolojik olarak cok kotu durumda onu oyle bi basina biraktim kardesim aliskin degil ben 8 yildir gurbetteyim ama kardesim annesiz kalmaya hic alisik degil o kotu durumda gelinimiz cok kucuk tecrubesiz ilk bebegi sutu kesildi o oyle kotu ben belcikaya dondum cocuklarim kucuk agladigimi gormesinler diye yutkunmakdan mahvoldum hayat cok kisaymis basimiza ne gelcek ne olcaz hic belli degil sevdiklerinizi sakın uzmeyin hic kimseyle küs kalmayın bundan sonra babami buraya getirmekle ugrasicaz umarim kagit kürek isleri kisa surer bi sureligine babami belcikaya getirmek istiyoruz noel tatili sonrasi basvuru yapicaz bakalim surec nasi ilerlerse umarim cabuk gelir cunku bende iyi degilim oda hayat durdu gibi ama su iciyorum bisiler yiyorum degisik bi durum acinin tarifi yok burdan cok sayida mesaj gelmis bi kismina dondum ama mesajina bakamadigim bi cok kisi daha var cevap veremediklerim kusura bakmasin mesaj atan arayan bana destek olan herkesden allah razi olsun

64 Cevaplar

0 oy
(3,901 puan) tarafından

Mekanı cennet olsun inşallah çok zor birşey benim eşim bu yaz temmuzda abisini ağustos annesini kaybetti aşırı zor günlerden geçtik benimde 3 yaşında oğlum vardı 1 ay öncede doğum yapmıştım hem üzüntüden hem yorgunluktan benimde sütüm kesildi ve kayınvalidem gerçkten kötü bir insan değildi çok üzülmüştüm hala kaç ay geçti aklıma durup durup gelir boğazım düğüm düğüm olur 😟 kayınvalidemde belinde kırıklar vardı 3 ay iyileşmedi en sonu ameliyat oldu plantinlerden biri enfeksiyon kaptı tekrar ameliyat oldu o ameliyattan da çıktı 2 gün sonra yoğun bakımda vefat etti durumlar benzer olduğu için yine çok kötü oldum eşim antideprasanlarla ayakta durdu 😟 rabbim sana ve evlatlarına sağlık sıhhat versin anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah sana ve ailene bol sabırlar diliyorum 🤲🤲🤲

-Reklam-
0 oy
(5,022 puan) tarafından

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Vize için Belçika biraz sorunlu sanırım ama 2 ablam son 2 ay içerisinde 6 ay multi aldılar Yunanistan’dan. Bir arkadaşım da geçen ay Hollanda’dan aldı ona da daha önceden vizeleri olduğu için 6 ay multi verdiler. Aklınızda bulunsun. 

0 oy
(7,785 puan) tarafından

Başın sağolsun Sevda Rabb'im mekanını cennet eylesin sizlere sabır versin 🤲 

0 oy
(891 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kız içimi parçaladın ya Rabbim sabır versin inşallah mekanı cennet olsun gelin için de limon tarçın ve maydanoz tüketmesin süt arttırıcı şeyler yesin içsin Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah 

0 oy
(1,648 puan) tarafından

Başın sağolsun Rabbim rahmetiyle muamele eylesin insallah 

0 oy
(2,028 puan) tarafından

Rabbim annenin mekanını Cennet eylesin, sizlerede dayanma gücü versin, çok üzüldüm 🥺🤲🏻

0 oy
(1,420 puan) tarafından

Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin 

0 oy
(1,046 puan) tarafından

Rabbim sabır versin,  mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah ileriki zamanda kalbinize ferahlık ve huzur gelir.  Unutmak zor ama zamanla alışıyorsun.  Rabbim babanıza ve tüm ailenize mutlu,  huzurlu günler nasip etsin tez vakitte inşallah. 

0 oy
(558 puan) tarafından

Mekanı cennet olsun inşallah bende hastanedeyim oğlum için yukarda bi kadın ölmüş kızı bagırıyordu aglayarak annecim gitme diye kötü oldum 

0 oy
(214 puan) tarafından

Basin sagolsun Allah rahmet etsin icine atma konusmadan asla gecmiyor :(

0 oy
(4,705 puan) tarafından

Sanki seninle yaşadım o duyguları, Rabbim sabırlar versin ne desem tesellisi az kalır, birini kaybetmek dünyadaki en zor şey 2 gün sonra 14 yıl olacak kardeşimin vefat edeli, düşünüyorum bu kadar yıl nasıl geçti diye ama zaman işte her şeyin ilacı derler ya öyle acı bitmiyor ama azalıyor, Rabbim seninde acını hafifletsin 🤲🏻

0 oy
(911 puan) tarafından

Bu mübarek ayların bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim anneni bağışlasın, hesabını kolaylaştırsın. Size sabırlar versin. 

0 oy
(1,857 puan) tarafından

Başınız sağolsun  Allahım bolca sabir versin canım çok üzüldüm gerçekten 🤲

0 oy
(6,786 puan) tarafından

Canim benim başınız sağ olsun.  Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Allah sizlere sabır versin sevdacigim ☹️😔

0 oy
(1,909 puan) tarafından

Başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm. Allah sana ve ailene sabır versin 🤲🏻

0 oy
(7,231 puan) tarafından

Sevdacım derinin annesi gözde ben eskilerden hatırlarsın beni . başın sağolsun şuan postunu okuyunca öğrendim bilmiyordum rabbim mekanını cennet etsin inşallah . Çok ama çok üzüldüm gözlerim doldu 😔 rabbim geride kalanlara güç kuvvet dayanma gücü

Versin inşallah 

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Rabbim mekanını cennet eylesin. Allah gönlüne ferahlık versin. Olur Allah in izniyle babama gecen hafta Almanya vizesi geldi bayağı ugrastirdilar ama oldu. Her şeyi didik didik eksiksiz hazırlayın Rabbim in izniyle olacak insallah en azından sana da babana da teselli olur 😔

0 oy
(24,251 puan) tarafından

Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlere sabirlar versin 

0 oy
(4,988 puan) tarafından

7 yildi bende annemi kaybedeli 50 gün oldu babamı kaybedeli 

Çok zor acının tarifi yok yaşayan bilir 

Rabbim sabrinizi arttırsın ölmüşlerimizin de mekanları cennet olsun inşallah 

0 oy
(13,027 puan) tarafından

Ah sevda canım Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun bacım Allah size sabır versin. Bende 1 ay önce kaynanamı kaybettim beyin kanamasından çok zor bişey Allah'ım dayanma gücü versin 😞

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 552 göst.
0 oy
6 cevap 421 göst.
7 Ekim 2025 Diğer kategorisinde 1212afra (73 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy
3 cevap 300 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Gurbett (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler