Bu tarz payetli elbise bakıyorum bunun aynısını hm de gördüm denedim malesef kilo var olsada boyu çok kısa geldi 4 parmak uzun olsa yine gideri vardi.
Nerden bulabilirim ya diktirmeye kalksam zaman yok 😊 trendyoldq baktim yok
abiye satan yerlerde olur ya, belki adil ışıkta falan vardır
Bak orasi hiç aklıma.gelmedi bu hafta gidip bakayim
Butiklere bak gel görükle ye furkan çelik öz- ismail butik ve 1 tane daha var adını hatırlayamadım olmadı koton var addax var illaki bulursun
Kotonda var.Dün de lcwde gördüm full payet.
Bakcam orayada
Canım boyun kısa ve kiloluysan seni daha da balık gibi gösterir çok özür dilerim bu nu söylediğim için lütfen yanlış anlama bu tip elbiseler uzun zayıf kadınlar için
Boyum iyide kilo var ben biraz takılmayan tiplerdenim takılsam zaten zayıf olurdum 😊 yani buldumda l buldum bana ×l kalıbı dursa ××l gibi olması lazim. Qslinda hm markasına denedim eşimde begendi ama l bedeni vardi ve popom olduğu içinde elbisesine kaldırdım boyda kaldırdı bana olmadi
O Aman dilediğin gibi giy gülüm ben kendi kiloma takılan biriyim boyum 164 kilom 76 idi evden çıkmaya utanıyordum 65 kiloya düştüm hâlada öyleyim
Valla ben 50 kiloda oldum 95 kiloda o yüzden kiloya takılan biri değilim ben bana yakışanı giyemeye calisiyorum sadece bu tarz şey var aklımda bulursam tarzıma yakın alacagim yoksa başka seçeneklere bakacagiz
Trendolmilladan baktınız mı ? Orda bu tarz elbise abiye modelleri var baya
Baktim büyük beden olarak ama istediğim.gibi bulamadim birde bakıyorum.boylar kısa ben ara boy olsun yine istiyorum diz üstüne olabilir ama çok değil zaten şişmanım ondan😁
1,493,187 soru
24,397,733 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın