HHhuklllouujlşkgds tl kkljhjjjjj
Sorması ayıptır kac kılo verdin:) kac ayda ne yaptın evde neler yaptın "))
İlaçlarını kullanırken başla. Senin tansiyon problemin olduğu için ödem atıcı içecekler yeşilçay vs.işlerine girme ama.
Bu kadını goruyorum sureklı gercekten masallah vok guzel kılo vermıs
Yok duz mantık ılerlemem gerekıyor
İnsülin direnci için kan ver hemen. İlaç başlanırsa kendin de rahatlayacaksın Allahın izniyle.
Benimde insülinim yüksek çıkmıştı yani çok insülin salgılıyormuş vucud bu ne demek ola dr bişi dememişti de.
MaşaAllah bu arada iyi kilo gitmiş. Göbek için nr yapıyorsun bilmiyorum ama ağırlık çalış. 70 kiloyum 2 aydır eşim diyo zayıfladın sen egzersiz 10 gündür yapamıyorum ama ağırlıkla çalışıyordum. Ya bide nalet gelsin sabah dümdüz karın uyanıyorum şayet bi yudum ekmek simit bişi yesem ahaa 7 aylık gebiş gibi oluyorum yani sırf bu yüzden artık bıraktım yemiyorum.
Olmuyor canım ekmek poğaça pilav vs yiyince olmuyor. Ben tek öğün ya da çok acıktığım günler iki öğün ama çoğunlukla sebze yiyerek beslendikleri. O İnsülin direnci ve psikolojik versirmiyor kilo valla doldum iyice. Benim gibi diyete ve spora bu kadar asılan biri ayda en 20 kilo verir. Ben üç ayda anca verdim iki aydır da karnımla uğraşıyorum. 87 kiloyla başladım ben de. İdeal kilo için bir 10 kilo daha var.
51’de bıraktım ben de yürüyüş ve diyet yapıyordum
Ama dediğin gibi göbek var iki tane üst üste doğum Olunca
Artık yılbaşından sonra tekrar dönmeyi düşünüyorum alt karın ağırlıklı göbek çalışmayı düşünüyorum
Spor devamlılık ister kısa bir sürede sonuç olmaz ama 4.05 ay devam edince gerçekten harikalar çıkıyor ortaya
Bu arada bende de B12 ve D vitamini eksikliği varmış ona rağmen vermişim yakınlarda gittim takviye yazdılar kullanıyorum şimdi
Zaten toplam beş aydır bu işin içindeyim şirinim. Ama iatikrarı bozmadan devam edicem göbek de bir yerde pes eder herhalde😅
Evet canım bende yılbaşından sonra göbeğe odaklanacağım inşallah
Bol eksiler olsun
1,494,299 soru
24,413,148 cevap
351,088 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın